Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (336. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 17 Misafir (7 Mobil) - 23 Masaüstü11 Mobil
5 sn
7.786
Cevap
255
Favori
257.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Doğru bunlar siteyi değiştirdi sene içinde artık DRK aksesuar gidince site değişti eski siparişler görünmüyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 11 14 subat arasi max teslim olur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blueye kullanıcısına yanıt
    Gemini desteği geleceği söyleniyor, Ozaman sesli komut, sesle yazma filan daha efektif olur. Ayrıca android tabanlı olunca uygulama desteği fazla tabii saatte uygulama ile pek işimiz olmuyor ama. Birde nfc ödeme olayları var, Huaweide yok sanırım. Kullananlar daha iyi yorum yaparlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

evet doğru hocam bir değişiklik bilgisi gelmedi henüz 2-3 şubatta mağazalarda olacak telefonlar bizimkileride gönderirler herhalde

• Kum, taş, çakıl vb hiç bir şey yok

Elde duruşuna alıştım. Ama köşeleri fazlaca hissediyorsunuz.

Titreşim soran olmuştu. S24 ultrada pek kullanmıyordum ama özellikle sorulduğu için test ettim. Cepte bildirim titreşimleri çok rahat hissediliyor.

Isınmadan bahsetmiştim; anlık yorgunluktan sonra hemen soğudu o andan itibaren buz gibi. 1080p video vs izledim.

Good lock uygulamasını yükledim ayarlarımı yapmak için ama home up uygulaması yok bilginiz olsun.

Hoparlör sesi baya canlı ve net. Fakat kulaklıkla müzik dinlerken "diyaloğu güçlendir" ayarı kapalı olması gerekir.

Ekran gerçekten geliştirilmiş. Yazılımsal mı donanımsal mı bilemem ama çok beğendim.

Kurulum, güncellemeler, uygulama yüklemeleri sırasında %28 pil tüketimi oldu. Otel wifisi de pek sağlıklı değildi.

Kurcalamaya devam sızana kadar. Ama beğenmediğim yönleri de var ama çoğu one ui 7 kaynaklı

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Senin dilin ne söylir lo oglişim başgancan

Murat abi titreşimi ben sordum gücü değilde hissiyatı misal s24 zırrr die titriyordu iphone larda daha yumuşak bir titreme vardı bunda hissiyat olarak değişmişmi anlamında somak istedim

• Ekstra ayar yapmadan 12 mp gece modu

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt

Yok o olay aynı duruyor Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] iphonelar çok kibar kalıyor Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

🤣🤣 saol varol oppo a3 ün titreşimi bile daha hoş ya

Başgan bu fotodan mahallenin konumu bulunur dikkat et

• mikarichi kullanıcısına yanıt

Burası bana ait değil Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] bugün varım yarın yokum burada Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] 

Hocam peki siz s24u da kumlanma mevzusunu hissedebiliyor muydunuz karşılaştırma yapmak açısından

Hocam hala inanamıyorum kumlanma olmadığına müsait bir zamanda mağazadan inceyeceğim ama yinede kontrol ettiğiniz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Blueye

Hocam peki siz s24u da kumlanma mevzusunu hissedebiliyor muydunuz karşılaştırma yapmak açısından

Ben toplamda 5 tane S24 ultra kutusundan çıkardım. Sadece ikinci aldığım cihazda fark etmiştim. İlk cihaza dikkat etmemiştim pek. Sonrakilerde ve şu an kullandığım cihazda fark etmedim.

karıncalı bir arka plan olacak sanki desen varmış gibi özellikle youtube dan video izlerken kamera ile foto video çekerken gözükür ayrıca siyah tema yapın ayarlar bölümüne girip detaylı inceleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 27 Ocak 2025; 0:38:58 >
  • Video çekerken ve çektiğiniz videoyu izlerken lens geçişleri fazlaca hissediliyor.

Kamerayı açıp hızlıca çektiğimiz fotoğraflarda baya gelişme var. Bu sorun düzelmiş gibi..

Lens geçişleri yine düzelmemiş o zaman....

• Prfssr kullanıcısına yanıt

S24 ultraya göre biraz daha stabil ama yok olmamış maalesef.

• 
Sayfa: önceki 334335336337338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.