Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] (1593. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: turbo610 , turbo610 , ErnGnc , ErnGnc Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü2 Mobil2 Android
5 sn
32.298
Cevap
535
Favori
1.250.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arifHB A kullanıcısına yanıt
    15 Pro maxte kullanıyorum. Verdiğim paraya üzüldüm 2 3 ay kullanım sonrası çizikler aşırı sırıtmaya başlıyor ve ekran görüntü kalitesi düşüyor.1 yıl oldu mecburen para verdiğim için hala kullanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Eskiden s24 plus kullanırken forumda sorunsuz parmak izi için en çok bu markanın camını öneriyorlardı, bi göz atın isterseniz

amazon
    amFilm 2 Paket için uyumlu Samsung Galaxy S25 Ultra 5G için OneTouch Ekran Koruyucu, Sertlik 9H, 2 Paket Temperli Cam Kamera Lens Koruması, Kolay Kurulum ve Baloncuksuz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0DMVYF216?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_G2WB2908TR056N7FC4AM&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_G2WB2908TR056N7FC4AM&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_G2WB2908TR056N7FC4AM

• Erdemkozluca E kullanıcısına yanıt

Ben de benks alacağım anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Resmen sadece kötülemek için çekilmiş bir video. Kesin inceleme için de kullanılan cihaz server veya dirençle kayıtlı çin cihazıdır. Aynısını samsung için başka bir yayıncı yapıyor. 16 Pro Max'ten bin kat iyi olduğu kesin bence. Birisi neden 16 pro max i kötüleme için video çekmiyor anlamıyorum, özellikle dokunmatik hakkında Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU] . Neredeyse bütün 16 pro max lerin arka kameralarının içinde bir tonda toz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 25 Temmuz 2025; 0:6:54 >
  • FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam cevabınız için 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arifHB A kullanıcısına yanıt
    Daha akıcı animasyonlar için

Good Lock - Home Up - Gesture Settings - Home Gesture Animation Tuning - Elegance

Samsung Galaxy S25 Ultra [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Temmuz 2025; 10:26:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler spigen rugged armor kullanan tavsiye eden var mı

• Öncekikle herkese merhaba yazım biraz uzun olucak sanırım ben geçen hafta işim gereği s25 ultra almak zorunda kaldım alırken buds3 pro kulaklıkda vardı bende iki cihaz aynı olsun diye aldım ama bana bi haftadır kafayı yedirtiyor ayarlardan çıkamıyorum önceki telefonum ve kulaklığım ios du ve çokda memnundum ama kullandığım iki uygulama yüzünden mecbur kalınca aldım şuan kendimi androidde çok acemi hissediyorum benim sorunum gelen bir aramada kulaklığım takılı olmasına rağmen ayarladığım zil sesi telefondan geliyor iki üç saniye sonrada kulaklıktan farklı bi bildirim geliyor bunu bi türlü düzeltemiyorum kulaklığı takıyorsam telefondan bildirim sesi gelmemeli neyi o sesin sadece kulaklıkdan gelmesini istiyorum ve birde instagramdan arama geldiğinde sadece mesaj sesi geliyo arama olmasına rağmen iosda böyle bişey kesinlikle yoktu herşey çok stabil çalışıyordu bana lütfen yardımcı olursanız sevinirim bildirimlerin sadece kulaklıkdan duyulmasını istiyorum ve son olarakda bi video izlerken kulaklıkları çıkardığımda ses hala kulaklıkdan geliyo direk telefona geçiş yapmıyor hala takılıymış gibi algılıyor bunu telefon görğşmelerindede yapıyor illa kulaklığı kutuya koymamı bekliyor sanki buda çok saçma bence varmı bu sıkıntılarımı gidericek bi uzman arkadaş

• Ozkanpeker O kullanıcısına yanıt

Store dan Good Lock sonrada onun içinden Sound assistant indirin, onun içinde bildirimlerin kulaklıktan gelmesini sağlayacak bir ayar var. Hatta zilsesi, bildirim vs hangisi isteniyorsa seçiliyordu.

onun harici kulaklığı çıkarıp kenarı koyduğunuzda ses otomatik telefon hop aktarılmıyor iOS daki gibi, kutuya geri koymak lazım yada işte telefon üzerinden ses kaynağını değiştirmek lazım, bu bir eksi Samsung tarafında. Henüz bu özellik gelmedi. İçinizi rahatlatmak için söyleyeyim Apple da bozmayı başardı bu özelliği iOS 18 ile, 10 seferin 3-4 ünde ancak düzgün algılıyor onun harici onda da kutuya koymam gerekiyor..

yaptım ama bir fark hissedemedim

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Öncelikle teşekkür ederim cevap için kulaklığı çıkaedıkdan sonraki sorunum en sonki konum önemli olan diyerleri hem kulaklıkdan hemde telefondan aynı anda bildirim almak istemiyorum kulaklığı taktığımda bildirimler ve arama sesleri telefonda nasıl çalıyorsa kulaklığı taktığımda bu sesleri sadece kulaklıktan duyamak istiyorum

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt

İki hafta öncesine kadar 14 pmx kullanıyordum bendede aynı sorun vardı sanırım instagramla alakalı

• Arkadaşlar tuş kilidi ekranında sol üst köşede şebeke adı yazıyor. Bunu kaldırmak ya da başka bir şey yazmak mümkün mü bulamadım ben

Şu günlerde/haftalarda havaların pik yapmasından dolayı herkes cihaz ısısından şikayet etmeye başladı. Evde diğer 16 pro max'i Anker 45w ile %10 şarja taktık %55'de cihaz şarj almayı tamamen durdurdu ve elde tutulamıcak kadar sıcaktı hanım bıraktı biraz soğusun diye. Ben aynı şekilde instagram'da gezerken S25 ultra'yı taktım, ayarladığım 90 limitine kadar sorunsuz doldurdu çıkardım devam ettim.

Evet ikisi de ısınıyor çünkü havalar malum, ama S25U bence daha iyi.

• S26 Ultra da kamera yenileniyor,
    https://x.com/UniverseIce/status/1948565542211891448?t=ekut8ncaikfII0SN_IevoA&s=19

• Ozkanpeker O kullanıcısına yanıt

Bunun için bir ayar yazdım yukarıda. Bir deneyin.

• Telefon gerçekten çok güzel. Bu telefonu s25 edge kasasında daha büyük batarya daha hızlı şarj ile hayal ediyorum sadece. Telefonlarımı herhangi bir kılıf ve ekran koruyucu ile kullanmadığım için ben ağırlık ve elde duruşuna önem veriyorum. Kenarların yuvarlatılması enden telefonun daralması ve ağırlığının azaltılması s24 ultraya göre çok şey farkettiyor benim için. Bunun bir sonrası işte s25 edge kasası. s26 ultradan ümitliyim bu konularda.

• @blackcemre HP2+ 😬

@TheBCD Kesinlikle hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 25 Temmuz 2025; 9:50:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15911592159315941595
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.