Şimdi Ara

Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.445
Cevap
67
Favori
74.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Giriş
  • ben de bu kez siyah renk aldım air ile birlikte kullanıyorum. s26 ultra’yı yedek cihaz yaptım ince/hafif ler öncelikli telefonum. air ve edge serisi güncellendikçe güncellerim başka cihaz bakmayacağım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 20 Nisan 2026; 9:29:57 >

• stokta olan kılıf, koruyucu vs:

• kamera ayarlarınızı,

önce şuna göre:
    sammyguru
    Best Camera Settings for Galaxy S & Z Series (Samsung Should Make Them Default)
    https://sammyguru.com/best-samsung-galaxy-camera-settings-guide

üzerine şuna göre revize etmeniz tavsiye edilir:
    sammyguru
    Galaxy S26 Ultra Camera Settings Guide: Best Setup for Photos
    https://sammyguru.com/galaxy-s26-ultra-camera-settings-guide

• User Friendly kullanıcısına yanıt
    Ben bu kılıftan aldım, güzel kılıf telefona tam oturuyor ve kalınlaştırmıyor. Lakin telefonu kılıf ile kullanmaya alışamıdım, boşta duruyor. İsteyen olursa makul bir fiyata verebilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

cihazın kilit ekranını açmakla uğraşmak istemiyorsanız (tamamen kilidi kapatmak yerine) artırılmış kilit açma-güvenilen yerler ayarına ev ve/veya iş yeri gibi istediğiniz sizin için güvenli adres-ler/konum-lar ekleyerek yalnızca bu konumlarda sadece kaydırarak ana ekrana ulaşabilirsiniz. (güvenilen cihaz da eklenebilir)

wifi aç kapat yapmak istemiyorsanız, intelligent wifi ayarındaki wifi otomatik aç/kapat kısmına ilgili wifi bağlantınızı da ekleyerek ilgili bağlantının kapsama alanına girdiğinizde wifi açılıp bağlantınız gerçekleşir ya da alandan ayrıldığınızda wifi kapanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 20 Nisan 2026; 16:7:30 >
  • Merhaba arkadaşlar ben de alalı bir haftayı geçtivalla iyiki almışım telefon gerçekten hakkını veriyor.Hiç kısılmadan ortalama iki gün pil gidiyor benim kullanımım ile ,iş ve yoğun telefon görüşmesi ile.Düşünmeyin bence almak istiyorsanoz alın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eabeloved -- 20 Nisan 2026; 22:2:18 >
    Montage Armorair, kılıf yüzeyinde çok fazla parmak izi belli ediyor. Koyu renk olması da etken olabilir. Aurora modeli daha iyi bir alternatif ama onun da diğeri ile arasında yaklaşık 1100 TL fark var. Alınabilecek en iyi kılıf, orası ayrı..

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered
  • User Friendly kullanıcısına yanıt
    Wifi özellikle aradığım şeydi. Yaptım. Çalışır umarım. Teşekkürler

Aynı özellik Bluetooth da varmı hocam

onun için rutin ekleyebilirsin. eğer yer - ardından bluetooth aç/kapat - bluetooth cihazına bağlan/kes gibi…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi User Friendly -- 22 Nisan 2026; 0:3:45 >

• S25 edge spigen kılıf,2 gün kullanıldı,hepsiburada dan alınma.

İletişim:05348953008
    İzmir

600 tl Samsung Galaxy S Edge Serisi [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bevcannnnnn -- 22 Nisan 2026; 10:50:25 >
  • _____________________________

• Sharge AeroMag - Qi2 5000 mah powerbank aldım ben de. İncelik ce hafiflik takıntım hep vardı. Bu sebeple bu marka/modeli tercih ettim. Üst seviye premium hissiyatı var. 8 mm ve 125 gram. Komple alüminyum gövdeye sahip. Satış sayfasında 2 renk seçeneği vardı mavi ve siyah olarak. Epey ikilemde kaldım ama siyah rengi satın aldım. Gelen ürün geçişli bir renge sahip. Type C çıkışından koyu gri başlayıp yukarıya doğru daha da açılan bir rengi var. Telefonu Titanium Gümüş renk olanlar ne olduğunu daha iyi anlar. Powerbank'ın açık renkli kısmı telefon kasasıyla aynı renk. Mükemmel bir bütünlük oldu. Ayrıca Spigen Ultra Hybrid MagFit ZERO ONE kılıf kullanıyorum. Powerbankın telefona tutunması çok kuvvetli. Sallayarak düşürmek mümkün değil. Elle bile zor çıkıyor.

Buraya kadar anlattığım detaylar görsel ve kullanım konforu ile alakalı idi.

Powerbank kutusundan %50 doluluk ile geldi. Evde tam dolum yapıp ertesi gün iş yerinde %29'dan %85'e yani %56 dolum yaptım. Toplam 2 saat sürdü ama bunun sebebini aşağıda açıklayacağım. Powerbank üzerinde kapasite için mevcut 4 adet ışık var. Telefon şarjı 85'e tamamlandığında tek ışık yanıyordu powerbankta.

Powerbankın kablosuz olarak Qi2 15 watt şarj desteği olsa da, şarja başladıktan 10 dakika sonra hızlı şarjdan normal şarja devam ediyor. Bu durum ısıyla da ilgili değil. Çünkü telefonu şarj ettiğim ortam sıcaklığı 21 derece. Powerbank masa yüzeyine temas edecek şekilde şarj ettim. Masa yüzeyi 12 dereceydi ancak powerbank masada temas ettiği yüzeyi ciddi anlamda ısıtıyor. Telefona çok fazla yansıyan bir ısı yok, kabul edilir düzeyde. Yukarıda belirttiğim 2 saat gibi uzun kablosuz şarj süresi telefonun hızlı şarj ile şarja devam etmemesi sebebi ile.

Gelelim kablolu şarj konusuna. Powerbankın desteği 20 watt PD. Malesef süper hızlı şarj yapmıyor. Normal bi şarj aleti gibi normal sürede şarj yapıyor. Kablolu şarj esnasında ısınma olmuyor.

Görsel, hissiyat ve kullanım konforu olarak çok üst seviye ancak kablosuz şarj için beklentisi olanın beklentisini karşılayacak bir ürün değil.

Kullanacak mıyım? Evet çünkü aradığım şey hem kalite, hem konfor. En azından kablosuz şarj yaparken telefonu kullanmak zor olmuyor.

ASUS ROG STRIX B450-I GAMING | AMD RYZEN 7 5800X3D | CORSAIR CMW16GX4M2C3200C14 | Adata XPG 256 GB SX8200 Pro M.2 SSD | CORSAIR SF600 80+ Platinum PSU | ASUS TUF Gaming 2K-IPS-170hz-1ms-IPS | MSI 3070 Ti SUPRIM X 8G | Gigabyte AORUS WATERFORCE X 240 | Noctua NF-A12x15 PWM | Noctua NF-A12x25 PWM | PHANTEKS P200A Tempered

• teşekkürler açıklama için

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.