< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 14 Şubat 2025; 10:57:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] (247. sayfa)
1 Mobil
-
-
Eğitim mağazasında 52.724+takas desteğiyle tekrardan eklemişler s25i. Almaya çalışıyorum ödeme kısmında hata veriyor. Samsung benim bu seriye gecmemi istemiyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Artık param da yattığına göre cihazı tam manası ile sahiplenebilirim. Kılıf almış arkadaşlardan tavsiye ve incelemelerini bekliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 14 Şubat 2025; 11:16:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal fiyatı 54.000 zaten sadakaları kendilerine kalsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 14 Şubat 2025; 11:9:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
S25 plusta gece mavisi seçeneği satıştan kalklmıştı, şimdi baktım tekrar eklenmiş.,
Umarım bu durum erken teslim edileceğine umut olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Takas desteğiyle beraber 47 bin civarına geliyor yine. Yani ilk indirim hariç iyi seviyede aşağı yukarı. Bunun aşağısı olmaz diye tahmin ediyorum.
Hocam nasıl darladınız?
Biz de aynı yöntemle darlayalım
ben whatsappdan yazıyorum sürekli derya denk geliyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bl@Ck[Dr@GoN] -- 14 Şubat 2025; 11:24:54 >
Gerçekten utanmaz bir firma oldular. Xiaomi den bile artık yavaşlar. 
x (formerly twitter)
ICE UNIVERSE (@UniverseIce) on Xhttps://x.com/UniverseIce/status/1890317397237600685?t=auU0ud4dfJDuL1TUflFKHg&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
valla biz o indirimde 43kye aldık benim zaten verebilecek bir telefonum yoktu
_____________________________ -
a34te hoperlör kalitesi daha düşük hatta onun kasası titriyordu
xiaomi en azından üst düzey telefonlara çinde aksatmadan veriyor güncelleme hatta haftalık betaları bile vardı (bitirdiler herhalde artık) samsung 10 kişiyle çalışıyor sanırım
siparişi kargoya verilen var mı arkadaşlar?
Hocam ben wp değil de normal arayarak darladım hep günde en az 3 kere arıyordum 😅
Bak Derya sürekli yazışıyoruz artık aramızda bi samimiyet başladı bu easycep paramı yatırana kadar çıkmaya başlarız ona göre bi an önce ne olacaksa olsun gibi bi darlama olur..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Nissan Juke Platinium Mavi__Sony 49 XF 8577__Samsung S24 Plus Su Yeşili__S23 Plus Beyaz__Samsung A35 Siyah__Samsung A25 Siyah__Sony DSC-WX7__İPad 10.Nesil__Sony PS5 1 TB__Acer Nitro5__Huawei GT5 -
11 bin fahis mi? Hediyeleri düş 9 bine model yükselttin gayet makul bence
Plus'larla düz modeller arasında ne gibi bi fark var da düzlerde 9-10a hallolurken plus'larda 19a çıkıyor fark Ben s25+ için kamu indirimiyle bile 54 bin ödedim Normalde 64bin mi ne Verdiğim telefon da s24+ ama ona 35bin sayıyor Arada 19bin tl var Bide bunların kamu indirimsiz halini düşünmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 14 Şubat 2025; 14:9:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ İmzalar komple kalksa mı acaba -
Dediğiniz gibi Çin'de veriyor globalde değil. Xiaomi CEO'sunun Twitter'da duyurduğu güncelleme takvimine ve globalde dağıtılan tarihlere bakıp yazabilirsiniz tekrar. Samsung a Xiaomi den geçtim. Adamların herhangi geri dönüşü inceleyip düzgün bir güncelleme verdiğini görmedim.
Apple yapsa aynısını öve öve bitiremezler. Samsung yapınca auuvv
Kamu indirimiyle 43'e s25 256lık veren Samsung eğitim indirimiyle 53 bin istiyor.
Bekleriz bir aya heryerde fiyatı 40-43 bine düşecek zaten.
Biliyorum hocam ben de kullandım xiaomi güvenlik bile zamanında verilmedi hiç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt