Samsung marka olan kılıf inanilmaz kaliteli 1 senedir kullanıyorum, gecen sene telefonla hediye vermişlerdi s25+ içinde çıkarsa hemen alacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (165. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Anladım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısını bende bugün yaşadım, kablosuz şarj aleti olmadan geldi telefon, yeniden kayıt açtırdım, iyice sinir oldum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam o süreçte olmuyor. Size aldığınız telefon teslim olunca Easycep ten gelen sms formda oluyor. Eğer adresiniz bu ilçelerde ise size bu seçim çıkıyor. Değilse sadece kargo ile gönderim seçeneği çıkıyor.
Telefonuma kurulum yapıyorum
esim kullanıyorum normalde. mailimde yedeği vardı karekod u okutuyorum esim eklendi diyor bir süre sonra
esim 1 hazırlanamadı diyor
ağa kayıtlı değil diyor arama yaparken.
sorun yaşayan var mı?
-
Senin cihazı sanırım bana yolladılar. Ben lansman kodu girmeden sipariş verdim. Kutudan smart tag ve kablosuz şarj cihazı çıktı. Güzel bir sürpriz oldu. Teşekkürler Samsung, seni bir kablosuz cihaza değişmezdim ben :)
-
Geçen sene 24+ ı alırken kapıda ödeme vardı gelen eleman eski telefonu onaylayınca aradaki farkı ödemiştim şimdi her durumda telefon parasının tamamı ödenecek yalnızca kargo yollamaya uğraşmayıp gelen kişiye teslim edip onay alacağız ,doğru anladım galiba..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar s24 ultradan s25 ultraya geçmek istiyorum ama samsung çok saçma kampanyalar ve fiyatlar çekiyor. 8bin tl ek takas desteği veriyor;
s24 ultraya 41bin lira diyor. baktım iphone 13'e de 41bin lira diyor. iphone 14-15-16'yı geçtim kendinin amiral ve en son modeline 41bin tl değer biçerken en büyük rakibinin 3-4 yıl önce çıkardığı iphone 13 telefona da aynı fiyatı biçiyor. ve baktım bu konuda forumda bir kaç cılız ses haricinde kimse hiç bir şey yazmamış..
-
Hocam şeffaf kılıfı aşırı sert geldi bana. 552tl etmez bana göre.
Navy siparisim bugun teslim edildi. 25+
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet aynen öyle. Önce tüm parayı ödeyeceksiniz. Ama bu şekilde de baya avantajlı. Kapınıza gelen easycep elemanı ile birlikte değerlendirme yapacaksınız cihazınızı. Asla bir belirsizlik ve güvensizlik durumu olmayacak. Yüzünüze söyleyecek ve ispatı gösterecek kıracak ise bir şey. Bizim işimiz onların insafına kalıyor kargo ile. Ayrıca zamanda kazanıyorsunuz oldukça fazla. Önünüzde hemen onaylanacak belki de 1 gün sonra paranız yatacak. Bizim süreç en 4 - 5 gün sürer en muhteşem ihtimallerle.
Arkadaşlar merhaba eğer devam ediyorsa bende kamu indirimli almayı düşünüyorum. Birde lansman kodu nasıl bulabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun güle güle kullanın hocam 🧿🧿
quote:
Orijinalden alıntı: Soner055arkadaşlar s24 ultradan s25 ultraya geçmek istiyorum ama samsung çok saçma kampanyalar ve fiyatlar çekiyor. 8bin tl ek takas desteği veriyor;
s24 ultraya 41bin lira diyor. baktım iphone 13'e de 41bin lira diyor. iphone 14-15-16'yı geçtim kendinin amiral ve en son modeline 41bin tl değer biçerken en büyük rakibinin 3-4 yıl önce çıkardığı iphone 13 telefona da aynı fiyatı biçiyor. ve baktım bu konuda forumda bir kaç cılız ses haricinde kimse hiç bir şey yazmamış..
hocam yanlışınız var ben kendi iPhone 13 cihazımı 22 + 5 takas desteği ile 27 ye verdim.
-
iPhone kullanıcıları, her yıl 60 Hz ekran, son birkaç yıldır aynı kameralar ve minimal değişikliklerle yeni modeller çıkmasına rağmen telefonlarına toz kondurmuyor. Biz Samsung kullanıcıları ise kendi telefonlarımızı sürekli eleştiriyor, yerden yere vuruyoruz. 😀
-
-
hafıza + kozmetik ile de alakası var. bizim s24'ler daha 7-8 aylık.. kozmetik mükemmel, kalem çalışıyor gibi cihaz durumunun tamamına neredeyse çok iyi yazıyoruz.
-
Güle güle kullanın. Kılıf nedir?
Hocam demek ki bir çok kişiye yapmışlar bunu. Birlik olalım aynen iade edelim he kamu felan indirim alan varsa orası ayrı ama benim gibi ön sipariş fiyatından alan varsa bu durum kabul edilemez zaten ucuz bir üründe değil bu fiyata alınacak bir dolu cihaz var. Gider vivo x200 pro alırım kat kat iyi cihaz hiç kusura bakmayacaklar.quote:
Orijinalden alıntı: Bl@Ck[Dr@GoN]Al işte bir sıkıntımız daha oldu. Bana da e muhtemelen eksik gelecek hediyeler.
Bana da aynı şekilde eksik bile görünse göndereceğiz demişlerdi. Bir tane işleri de düzgün olsun be. Ben de gıcık olurum eksik gelirse. Gerekirse iade ederiz. Sözlerinde düzgünce dursunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X