< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S25 / S25+ [ANA KONU] - %15 İndirim Detayları İlk Mesajda (167. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
bana da sms gelmedi,sadece eposta geldi. eposta samsung hesabımdaki kendi epostama geldi. ben de kamu ile almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademis -- 6 Şubat 2025; 21:43:31 > -
Arkadaşlar elinde fazla lansman kodu olan varsa paylaşabilir mi?
-
Maili şu an kontrol etme şansım yok en kötü müşteri hizmetleri ile halledeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de Burdur'dayım. İnşallah yarın saat 14:12 ile 15:43 arasında telefonlarımızı almış oluruz. Amin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bl@Ck[Dr@GoN]Hocam ben de Burdur'dayım. İnşallah yarın saat 14:12 ile 15:43 arasında telefonlarımızı almış oluruz. Amin.
14:12 ile 15:43 arası bana da çok uygun. İnşallah
İnşallah hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
TSK mensubu yararlanabiliyor mu kamu indiriminden?
Arkadaşlar renk tercihi anketi ne durumda?
-
indirim için kendisine ihtiyacı olmayan kamu maili satan var mı? Varsa özel mesaj atabilir mi?
-
Hocam ben son 3-4 cihazımda Spigen kullandım. En son S24+ da kullanıyorum aşağıda ki ürünü. Şerit falan yok. Komple kapatıyor delik veya u yok. Parmak izinde de sorun yaşamadım hiç. Hem de paketten 2 tane çıkıyor ve uygulaması çocuk oyuncağı yeter ki tozsuz bir yerde uygulayın.
Şiddetle tavsiye ederim.
-
Teşekkür ederim hocam.Bende spigen alayım o zaman.Bin lira şuan ama zaten ortalama bir şey alsam bile 300 400 lira birde dediğiniz gibi 2 tane çıkıyorsa içinden 10 numara.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek geçerim hocam. Deliksiz U'suz. S24+'da kullanıyorum. Daha önce de bir çok cihazımda kullandım.
-
Evet hatırlatmışken tekrar üste koyalım anket mesajı ve linkini. Yeni satın alıp katılanlar olduysa tercihini girsin.
google docs
S25 düz ve plus renk tercih anketihttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpx9GIG0qyo_l5rRQ4gauPGTKpovE_yH-YU7MGKyznojwXdQ/viewform?usp=sharing
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Telefon modelim S25 256 GB Lacivert.
Telefon dün saat 15.00 den itibaren kullanılmaya başlanmıştır.
Sabah kullanımım sonrasında yazdığım ilk değerlendirme mesajımın liinkini de buraya ekliyorum. Söz verdiğim gibi yatmadan önce devamını aşağıda, öncesini de bu linkten okuyabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160651633
Bugün sabah bir ara çok az 1 dakika arabanın kablosuz şarjına koymuşum hemen fark edip almıştım ama istatistik biraz bozulmuş tüh. O yüzden son şarj anı olan %89 dan itibaren gösteriyor.
Sabah 07.30 da şarjdan aldığımı söylemiştim. Ondan sonra 4 saat kadar mobil, 1 saat kadar buds pro ile müzik dinleyerek spor, 20 dk kadar kablosuz Android auto ve telefon konuşması sonrasında eve geldim. Ve gerisi wifi bağlantısı. Her şey açık ve full ayarlarda.
Ben oldukça beğendim bu süreleri. Şu anda %19 dayım ve yatma saati yaklaşıyor. Yani istediğim tek şeyi bana verdi telefon. Günümü çıkardı.
Bundan sonra bu konuyu yani batarya konusunu kapatabilirim kendi adıma.
Bu süre %89 - %19 arasıdır. Aslında daha fazla tabi eğer 07.30 dan itibaren olsaydı. Yaklaşık 1 saat 10 dakika falan ekran açık kısmına ilave edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssavtak -- 7 Şubat 2025; 0:25:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kablosuz şarj standını satmayı düşünüyorum Geçen senede aynı ürün verilmişti Elimde aynısı var Yeni gelen boşa duruyor Kapalı kutu, açmadım İlgilenen pm
Not: içinden 25w samsung şarj aleti de çıkıyor Yanlış hatırlamıyorsam orjinal kablo da çıkıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 7 Şubat 2025; 0:14:17 >
Teşekkürler, Gümüş ve Gece Mavisi benimde favorim..
Serkan bey slmlar. Siz de S25'e geçmeye karar vermişsiniz. Hayırlı olsun
Ben 4-5 ay önce Spigen'in bir kampanyası ile 489 TL'ye almıştım ön sipariş ile. Ama uyarayım bana yaklaşık 30 iş günü sonra göndermişlerdi ürünü :) Zaten ''Ön siparişli üründür. Tahmini teslimat 30 iş günüdür'' diye yazmışlar.
Başka bir yerden bulabilirseniz direkt alabilecek daha mantıklı olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X