Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 FE özellikleri netleşti: İşte beklenenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 FE özellikleri netleşti: İşte beklenenler
    Samsung, Galaxy S25 serisinin tanıtımının ardından şimdi de odağını Fan Edition modeline çevirdi. Galaxy S25 FE ise gelen bilgilere göre serinin bugüne kadarki en güçlü adaylarından biri olacak. Son olarak, modele ait kamsaplı bir sızıntı paylaşıldı. İşte Galaxy S25 FE'den beklenenler...

Samsung Galaxy S25 FE özellikleri netleşti

Güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılara göre Galaxy S25 FE, ön yüzünde 6.7 inç büyüklüğünde Dynamic AMOLED ekranla geliyor. Panel, 120Hz yenileme hızı, FHD+ çözünürlük ve 1.900 nit parlaklık sunuyor. Ön ve arka yüzeyde Gorilla Glass Victus koruması yer alırken, tasarım tarafında serinin sade çizgileri korunacak.

Cihazın kalbinde ise, bu yıl Samsung’un amiral gemilerinde de kullandığı Exynos 2400 işlemci ile karşılaşacağız. Selefine kıyasla daha güçlü olan Exynos 2400, %13 daha verimli bir soğutma sistemi ile destekleniyor. 8 GB RAM ile gelecek modelin depolama seçenekleri ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB. Ayrıca  Dark Blue, Navy, Light Blue, Black ve White renk seçenekleriyle piyasaya çıkacak.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S26 serisinde Exynos 2600 geliyor: İşte nedeni

Fotoğraf tarafında Galaxy S25 FE, üçlü kamera kurulumuna sahip. 50 MP ana kamera, 8 MP telefoto lens ve 12 MP ultra geniş açı. Ön yüzde ise 12 MP’lik geliştirilmiş bir selfie kamerası bulunuyor. Gücünü 4.900 mAh bataryadan alan cihaz, 45W kablolu hızlı şarj ve 15W kablosuz şarj desteğine sahip olacak.

Son olarak Galaxy S25 FE, Android 16 tabanlı One UI 8 arayüzüyle kutudan çıkacak. Ayrıca IP68 suya ve toza dayanıklılık, Wi-Fi 6E desteği ve Samsung'un yeni Galaxy AI araçları da cihazın öne çıkan özellikleri arasında.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/08/21/galaxy-s25-fe-leak-high-end-specs/

• Yılların Samsung hayranı olarak forumdaki kullanıcılara hak vermeye başladım. Mobil departman yolunu kaybetmiş adeta. Galaxy S21'den beri işlemciyi yenileyerek aynı telefonu çıkarıp duruyorlar. Tam 5 yıldır aynı cihaz çıkıyor. S25 FE diye çıkarmış, Snapdragon kullanmama yemini etmişler, 2 sene önceki işlemci, hala 8GB RAM, muhtemelen aynı kamera sensörleri ve takoz tasarım. S24 FE ile ne farkı kaldı ki?Gerçekten de Çinli markalar son yıllarda daha inovatif yaklaşım sergiliyorlar. Yine de alışkanlıktan ve arayüzden dolayı Samsung almak zorunda kalıyorum.
  • Samsung Galaxy S25 FE özellikleri netleşti: İşte beklenenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılların Samsung hayranı olarak forumdaki kullanıcılara hak vermeye başladım. Mobil departman yolunu kaybetmiş adeta. Galaxy S21'den beri işlemciyi yenileyerek aynı telefonu çıkarıp duruyorlar. Tam 5 yıldır aynı cihaz çıkıyor. S25 FE diye çıkarmış, Snapdragon kullanmama yemini etmişler, 2 sene önceki işlemci, hala 8GB RAM, muhtemelen aynı kamera sensörleri ve takoz tasarım. S24 FE ile ne farkı kaldı ki?Gerçekten de Çinli markalar son yıllarda daha inovatif yaklaşım sergiliyorlar. Yine de alışkanlıktan ve arayüzden dolayı Samsung almak zorunda kalıyorum.

• S20 FE'den bu yana kayda değer alınacak bir FE serisi görmedim. S20 FE'ye One UI 8 gelse mis gibi devam eder hayatına. 4 seneyi devirdim hala taş gibi telefon ve kamerasından da memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seneye özellik eklerlerse yenilerim diye diye S20 fe kullanalı 4 sene oldu bataryası hala günü kurtarıyor içinde snap işlemci olan

• Çinli markalarda 3-4 yıl sonra batarya değiştirirsin 3-4 yıl sonra android güncellemesi almassın Samsung un eline su dökücek cihaz yok 7 yıl güncelleme... Piyasadaki telefonlara göre ömürlük batarya ....

+G435+G305+Apex 3 TKL /Asus VG258QR+Samsung 4K M70D
    Windows 10Pro-Custom Full Edit/Xbox Series S /game pass ultimate /
    hepsini boşver ..."Creative THX 550"...
  • Hiçbir batarya 7 yıl dayanmaz. Ne kendini kandır, ne de başkasını. Samsung'un her verdiği söze inanma yani.

• quote:

Galaxy S25 FE'nin neredeyse tüm özelliklerini doğruladı.

Cümlenin öznesi bile yok. Kim doğruladı? Sarı çizmeli Mehmet Ağa.
    quote:

Güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılara göre

Kim bu güvenilir kaynaklar? Sarı çizmeli Mehmet Ağa ve onun troller takımı.
    quote:

Samsung Galaxy S25 FE özellikleri netleşti

Kime göre netleşti? Donanımhaber'e ana sayfa haberi giren donanım ve teknoloji editörün göre.

• Yani yine fe serisinin beş para etmez bir modelini çıkartıyorlar bir tonla para isteyecekler s20 fe kullanıcı Hüseyin normalde üzerine s21 de aldım s23 fe aldım s24fe aldım s20 fe Snap dragon ile gelmişti diğerlerinin hiçbir tanesi bu işlemci ile gelmiyor Samsung'un dandirik işlemcisi ile geliyor o yüzden bir daha da almayı düşünmüyorum honor'a geçtim daha güzel geliyor bana en azından verdiğim paranın karşılığını alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.