Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
588
Cevap
63
Favori
51.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...14...252627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mobil veri sürekli açık,çok sık pc ye de internet açıyorum (Günlük ort. 3-4 saat civarı). Bluetooth da genelde hep açık. Hiç oyun oynamıyorum. Bilmiyorum bana biraz yetersiz geldi yine de.

-2.5 yıllık A34 den farkı yok pil performansının şu an. Pil hâlâ optimizasyon aşamasında.Bi ihtimal 1 hafta -10 gün dolduktan sonra iyileşebilir beklentim hâlâ var. %80 şarj sınırıyla kullanıyorum.

- Kullanan arkadaşlar ekran sürelerini paylaşabilirse iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda dağlı -- 4 Mart 2026; 18:33:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar,

Telefonu almadan önce dikkat edilecek bir durum var mı?

Mesela ithalatçı garantili satanlar var mı aldığımız ürünü nasıl kontrol edebiliyoruz, biraz baktım kayıt olmaktan bahsediyor samy...

Birde aldıktan sonra yapılması gerekenler var mı? Mesela şu uygulamayı kaldır veya şunu yükle yada şu ayarları mutlaka yap diyeceğiniz bir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 5 Mart 2026; 10:49:27 >

Güvenlik bandını yırtarak mı keserek mi açmalıdan itibaren ilk kontrol etmem gerekenleri özetleyebilirseniz ben de kullanıcı düzeyinde aranıza katılmak isterim :)

Bunca yıl sonra biraz heyecan yaptım sanırım :)

Hocam bantı zaten çekince açılıyor onun dışında cihaza ekstra bisi yapmana gerek yok Allahın izniyle bişi olmaz nerden ve hangi renk almıstınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirincislat -- 5 Mart 2026; 17:44:9 >

Teşekkür ederim. Amazondan siyah renk aldım.

Tam beyazını alacaktım ki aklıma "bütün renkler kirleniyordu birinciliği beyaza verdiler" sözü geldi, ve siyahı aldım. :))

Telefonun daha önce kullanılıp kullanılmadığını anlamak için bakabileceğim bir menü var mıdır? Pil döngü sayısına bakmam ve ekranda ölü piksel testi yapmam gerekiyor sanırım...

Başka öneriler varsa onlara da açığım. Çünkü bütçemi gerçekten çok zorladım, her şeyi baştan kontrol edeyim istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamkaya -- 5 Mart 2026; 20:8:51 >

• Selam arkadaşlar cihazı kullananlardan birkaç yorum rica edeceğim

Merhaba nasıl hocam cihaz benimde aklımda bende almayı düşünüyorum. Kaça aldınız kılıf ve şarj aleti olarak ne aldınız

s20fedeki verileri kablo yardımıtla aktardım
    spigenin 45w şarj aletini kullanıyorum deneme amaçlı hızlı şarj yaptım cihaz aşırı ısınmadı
    ADB yardımıyla gereksiz zımbırtıları temizledim ve şarj sömüren tüm ayarları kapattım
    yakında ekran süre görseli eklerim fakat yeni sürümde ölçüm değerleri biraz karışık tam anlamlandıramadım🤔
    şarj etmek için kullandığım ürün bu tavsiye ederim

• mustalation kullanıcısına yanıt

ABD ile sildiğin uygulamaları yaptığın ayarları paylasırmısın evde Samsung cihaz var bende uygulayayım sana zahmet

bu konularda anatılıyor dikkatli olmakta fayda var!

Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]donanımhaber forum
    GEREKSİZ UYGULAMALARI SİLEREK TELEFONU HIZLANDIRMA REHBERİ ADB APP CONTROL (ROOTSUZ) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/gereksiz-uygulamalari-silerek-telefonu-hizlandirma-rehberi-adb-app-control-rootsuz--161604678

Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]donanımhaber forum
    Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-s20-fan-edition-ana-konu-her-sey-ilk-sayfada--145987421

bu arkadaşın kanalına göz atarsan güzel önerilerde bulunuyor

Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU]youtube
    Herkese Selamlar Ben Coşkun. Samsung'un Galaxy S serisi telefon modellerinden birini kullanıyorsanız yada yeni bir galaxy S serisinden telefon aldıysanız ekr...
    https://m.youtube.com/watch?v=pqr-I6H4Mbk

• Sağolun teşekkür ederim sizin sildikleriniz neler onlardan bahsederseniz bende onları sileyim diye düşündüm. Applede böyle birşey yok sistem oldukça gereksiz yazılımdan arınmış.

• Bloatları ADB ile temizlemekle uğraşmayın. Pil tüketiminden çok psikolojik etkisi oluyor. Sistemde ön yükle gelen ve beğenmediğiniz uygulamaları üzerine basarak kaldırmanız veya disable etmeniz yeterli.

Telefonunuz zaten sizin kullanım alışkanlıklarınıza göre yavaş yavaş uygulamaları uyutmaya başlayacak.

Pil tüketiminizi en çok etkileyecek olanlar;

• Mobil şebeke kalitesi. Servis sağlayıcınızın verici kapasitesi, GSM vericilerinize olan uzaklığınız batarya süresini en çok etkileyen hususların başında gelir. Cihazınız GSM vericilerine ile belirli sürelerle konum ve sistem için olduğunu hatırlatmak amacıyla ping atar.

• Mobil veri kullanımınız. Üstteki madde ile beraber de düşünebilirsiniz. İnterneti Wi-Fi ve Mobil şebekeden kullanmanıza göre en iyi ihtimalle bataryanızın 2/3 eğer şebeke kötüyse 1/2 kadar olabilir. İnternet için Wi-Fi kullanmanız pil tüketiminizi ciddi şekilde azaltır. Uzun ekran süreleri alabilenler genelde Wi-Fi ağırlıklı kullananlardır.

• GPS kullanımı. Arka planda çalışan uygulamaların GPS erişimleri pil tüketiminizi etkileyebilir.

• Uygulama veya oyunların işlemci kullanımı.

• Ekranın açık kalma süresi. Yenileme hızı vb.

Bloatware olduğunu düşündüğünüz uygulamaların pil tüketimi göz ardı edilecek kadar azdır.

Yine de siz bilirsiniz. Temizlemenin verdiği zevk de ayrıdır. Eğer uğraşmak isterseniz.

• arkadaşlar şebeke çekim gücü hakkında bilgi verebilirmisiniz eşime almayı düşünüyorum 16 e kullanıyor şu anda ve şebeke berbat ötesi bende s25 edge var şebeke kalitesi çok iyi

16e kamerası pili nasil abi bende siparis verdimde Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] 

Kamerası çok iyi degil ama kötü degil hocam pil konusunda çok iyi dediğim gibi şebeke olarak kötü bulundugum yerde en azından

Anladım hocam sagolun bende aldım artık gelmesini bekliyorum s24 plus yerine aldık umarım bok yememişizdir iPhone olsun diye .Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Şebeke çekimi genellikle işlemcilerle alakalı, bu konuda en iyisi Qualcom sizin telefonda (S25Edge) Snap 8 elit olduğundan sorun yaşamıyorsunuz.

Birçok incelemede Exynos 2400 işlemecinin (S25FE) bu konuda zayıf olduğu söyleniyor ama tecrübe edinmedim henüz.

Maalesef MTK işlemciler de bu konuda yetersiz, bunu tecrübe edindim mesela...

Ancak şöyle bir durum var bulunduğunuz konumda genel olarak zayıf bir sinyal varsa bunu ciddi bir şekilde fark ediyorsunuz, sinyalde sorun yoksa hiç hissetmezsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 10 Mart 2026; 7:46:17 >
    Aciklama icin tesekkur ederim.16e yi arastirmamistim yeni bir modem kullanmislar oda pek iyi degil internette 2 mb anca veriyor ayni hat s25 edge 16 mb civarinda veriyor simkartli modem var oda 20 civarinda ozaman sd islemcili bakmak gerek anlasilan 25 t proda dusundum ama emin olamadim onada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.