Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 FE [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mmdonmez Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
50
Favori
36.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kurulum yaparken bağlantı koptu, %80 deyken. Şimdi tekrar kurulum başlatıyorum ama yeterli alan yok diyor bu sefer. Acaba önceki aktardıklarının üstüne yeniden mi aktarıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Neil Patrick Harris kullanıcısına yanıt
    Ben bunu kullanıyorum. Şuan için gayet memnunum.

amzn.eu
    Rongep Samsung Galaxy S25 FE için Ekran Koruyucu 9H Sertlikte Anti-Static Temperli Cam Görüntü Kalitesini ve Dokunmatiği Etkilemeyen S25fe Cam Çizilme ve Darbelere Karşı Ekranı Kaplayan S25 FE Koruma
    https://amzn.eu/d/fhJx36J

• qTr kullanıcısına yanıt
    Önceki telefonumdaki verileri, fotoğrafları vs

Ben telefonu yeni aldım, pil menüsünde bu yazı çıkti bende de ama cihaz durduğu yerde pek ısınmıyor. Kullanıma bağlı hafif ısınma oluyor ama pil çabuk bitiyor gibi. Yüzde 52 ile başladık, şimdiden yüzde 46'ya düştü. 12 dakika ekran süresi ve 30 dakika ekran kapalı kullanım olmuş. Eğer hep böyle olursa yandım. Bir haftadan sonra kaç saat ekran süresi veriyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Tamamen normal 1 hafta bekle arkaplan islemleri yapılıyor o yüzden hızlı biter. 1 hafta sonra düzelmezse fabrika reset atarsın ama mutlaka düzelir reseti simdiden atma cünkü alıskanlıklar öğreniliyor kısmı başa döner simdiye kadar bekledigin bosa gider

• 2 aylık kısa süren S25 FE maceramı S24 Ultra'ya geçerek sonlandırdım. 24U'yı 54bine satın aldım. Yakında 26 geliyor hali hazırda 25 varken biraz eski kalacak farkındayım ama bence hala ve uzun bi süre taş gibi kalacaktır diye düşünerek almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi officerkd6-3.7 -- 17 Aralık 2025; 19:21:58 >
  • Bazı uygulamalarda ekran kaydırırken acayip takılıyor. Örneğin Akbank mobil uygulamasında kampanyaları kaydırırken entry level telefon gibi takıla takıla gidiyor. iPhone 11'de aynı ekranlar yağ gibi akıyordu. Benzer sorun yaşayan var mı? Bu uygulamalarin Android versiyonları mı sorunlu yoksa bu telefonda mı bir saçmalık var?

Hayırlısı olsun. Güle güke kullanın. Dediğiniz gibi uzun yıllar kullanılabilecek cihaz S24 Ultra. Benim de S25 FE ile 3 haftam civarı oldu, pil konusunda çok performanslı gelmedi açıkcası. %80-90 pil kullanımıyla ortalama 4-5 saat ekran süreleri alıyorum aşağı yukarı. Kötü mü? Değil, günü her türlü çıkarıyorsunuz bir şekilde ama daha önce kısa sürelerde olsa S24 ve S25 Ultra modellerini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirimki Ultra modellerin pil performansı daha iyi. Günün sonunda verilen parayla alınan cihaza baktığımda, F/P olarak fazlasını aramaya gerek yok diyip oturuyorum aşağı bu sıralar :) Biraz da maddiyat işin içine giriyor tabi. Yoksa 24 veya 25 Ultra yapıştırıp geçilir hiç düşünülmeden. :)

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    genel olarak android sorunu. model çok olduğu için optimizasyonu sallamıyorlar ya da ios gibi format kurallarına zorlanmadıkları için pek özen göstermiyorlar. bazen google kendisi bile ios için veriyor uygulama güncellemerini hatta daha güzel gözüktüğü oluyor. android tarafı epey çeşitli yani denk gelişine göre geliştiriciler işini biliyorsa sorun yok ama yerli uygulamalar çok can sıkıcı.

Bunlar optimizasyon kaynaklı sorunlar kesinlikle. Ben eskiden s20fe kullanıyordum onda mesela amazon uygulaması yorumlar bölümünde ilginç bir şekilde 60 hz çalışıyordu akıcı değildi :) temmuz ayında a56 aldım. İlk baktığım sorun bu oldu ve bu sorun devam ediyordu. Neyse en son Android 16 geldi ve sonunda bu sorunu çözmüşler.

Sizin sorun yerli bir uygulama olduğu için çözülmesi için biraz daha zaman gerekebilir.

A56 bile şuanda çok çok hızlı o yüzden s25 fe nin herhangi bir ortamda yavaş kalacağı bir senaryo zor gibi gözüküyor. Yani kısaca sorun yazılımsal

Aslında memnun olmadığım bir cihaz değildi ama uzun süredir bir Ultra model kafamdaydı. 24'ün uzun bir süre daha çokta geri kalacağını düşünmüyordum fiyatıda cazip geldi ondan dolayı geçmek istedim.

• qTr kullanıcısına yanıt
    Valla hocam şuan kurulu halde kullanmaya başladım ve cidden daha premium hissettiriyor. Baktığınızda hepsi S ailesinin üyesi evet ama Ultra bir farklı hissettiriyor. Ayrıca teşekkür ederim en kısa zamanda size daha iyisi nasip olsun inşallah :)

• Benzer yukarı aşağı kaydırmada takılma sorunu yaşayan yok mu? Acaba benim aldığım cihazda bir donanım sorunu olabilir mi? Yazılımdan olsa pek çok kişi şikayet ederdi diye düşünüyorum.

Siz yazdıktan sonra ben de deneyeyim dedim. Hem Akbank hem Juzdan uygulamasında kampanyaları kaydırırken ufak bi frame azalması gibi oluyor evet. Sanki 120 Hz den 30-60 arasına düşmüş gibi ama benim gözüme çok takılmadı nedense bu :) Bahsettiğiniz gibi aşırı takılma durumu olmadı bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qTr -- 18 Aralık 2025; 8:24:16 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.