Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU] (937. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: szm428 , recepix Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.066
Cevap
460
Favori
1.073.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kutusu açılmadığı halde almadılarsa kötü olmuş. Arada emsal mahkeme kararları oldu son 1 sene içerisinde ona istinaden alıyorlar artık demek ki.

Ama kutusu açılmamış ürün ise siz onların yaklaşımını kabul etmeyip tüketici haklarına falan gitseniz haklı çıkardınız.

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt

Bildirim ayarlarından baktınız mı

• acaba s23 mü bu s24 mü acikcasi s24 isiniyor felan yazmislar bazi yorumlarda satis sitelerinde sizler memnun musunuz s23 mü alinir s24 mü ultra vs cok büyük bu ikisi ideal boyutta ama karar veremedim.

• cisem.karatas C kullanıcısına yanıt

Merhaba, batarya önerileri ile ilgili bir paylaşım var mıydı? Bana yönlendirebilir misiniz?

Bende açtığım uygulamalar uzun süre kullanmamama rağmen kapatmazsam arka planda çalışmaya devam ediyor.

• gzegen kullanıcısına yanıt
    s 24 plus tavsiye ederim
    kullandığım cihaz
    sizi üzmez yarı yolda bırakmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 26 Aralık 2024; 22:10:5 >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt
    Sizin de haklı olduğunuz kısımlar var ama bence o kadar olumsuz olmamak lazım. Daha geçen ay 38 bin liraya 24+ sattı aynı firma. Sonuçta satış rakamları onlar için kıymetli, eğer dediğiniz gibi olursa çok başarısız bir sezon geçirecekler zira değişim yapan çok fazla kullanıcı var. Bunu bile bile yaparlar mı göreceğiz tabi.
  • OneUI 6 da güç tasarrufu açık iken ekran pürüzsüz hareket kısmı yalnızca standart oluyordu diye hatırlıyorum OneUI 7 ile adaptif te seçilebiliyor yanılıyormuyum.
    . SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

24 Plus ne büyük ne çok küçük olması gerektiği ölçü ve ağırlıkla ısınma olayını 1 defa o da ilk kurulumda yaşadım ondan sonra hiç ısındığını hissetmedim

Oyun hiç oynamam ama film seyrederim

Yerinizde olsam macera aramam 24+ alırdım

Ultra cihazları büyük bulanlar için şuan en mantıklı cihaz S24 Plus. Pil neredeyse 1000 mAh fazla ram 12. Uzun süre güçlü kalabilecek bir telefon.

• SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

Doğru.

• can6prmk kullanıcısına yanıt

Bu konuda markalar insanları belli tasarım kalıplarına hapsettiler aslında.

Kompakt ürünlerin bataryası sıkıntı oluyor, batarya ömrü uzun olsun dersen telefon tuğla gibi ağır kamyon aynası gibi büyük oluyor adamda el bırakmıyor. Ben mesela kompakt ürün taraftarıyım ama günlük batarya ömrü de çok önemli bir konu.

Artık ya tasarımda bir şeyler deneyip kompakt cihazları bir tık kalın yapacaklar. Mesela s24 olduğundan 1 mm kalın üretilse en az plus modelin batarya kapasitesine ulaşır varsın 30 gram ağır olsun gözümü kırpmadan alır kullanırım.Millet powerbank le geziyor 30 gramı mı sıkıntı edecek.

Bir diğer seçenek de aynı hacimde daha fazla batarya ömrü sağlayan daha üstün bir batarya teknolojisinin artık kullanılması ama ellerindeki teknolojiyi 10 sene içinde koklata koklata sattıkları için beklentiye girmiyorum.

• Merhaba çekim sorunu yaşayan var mı? bulunduğum yerlerde hem vodafone hem türk telekom diğer cihazlarda en az 3 diş verirken benim s24+ 2 diş veriyor.

• Grup fotoğrafları inmesin istiyorum.Bu seçenek var .Bunu tam anlayamadım.Galeride gösterilmeyecek ama indirilmeye devam mı edecek.Eğer indirmeye devam edecekse ben nerden görüp temizleyeceğim indirsin istemiyorum kısaca Gruplar inmesin bireysel ler insin gibi .
    SAMSUNG GALAXY S24 / S24+ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 25 Aralık 2024; 13:42:10 >
  • gıbıç kullanıcısına yanıt
    Hız ve ping degerleri önemli dişlere bakmayın

Mesela Türk telekom full gösterdiği yerde 10 mgbit hizmet verirken Turkcell iki diş gösterdiği yerde 100mgbit hizmet veriyor tersi durumda olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhannexus -- 25 Aralık 2024; 13:46:3 >
  • gokhannexus G kullanıcısına yanıt

Hızım 3mbps civarı seyrediyor ping 178 :(

• S24 plusun dxomark da kamera konusunda s23 ile aynı skoru alması hatta s22 ultra dan bile kötü skor alması normal mi? Dxomark a bakılırsa s23 un kamera neyse s24 un kamera da o hiç geliştirme yok. Bu cihazı 14t pro dan bile kötü mü çekiyor ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkoln2732 -- 25 Aralık 2024; 17:21:5 >
  • linkoln2732 L kullanıcısına yanıt

İPhone 13ten geçtim. Kamera beni mutlu etmedi. Telefon iyi çekiyor diye göğsümü gere gere foto çekemiyorum

• av.ak kullanıcısına yanıt

Hocam benim bu konuda kafam karışık ya. Şimdi 15 pro max ile karşılaştırması izledim bildiğin bazi yerlerde pro max den iyi çekiyor bazi yerlerde kafa kafaya çekimler yapıyor.

• Yıl 2025 düz s24 de hala google maps düzgün çalışmıyor, rezil firmasın samsung

• Navigasyon çalışmıyor bu nasış cihaz arkadaş satsan satılmaz
  • 
Sayfa: önceki 935936937938939
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.