Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: murat8550 , uruk33 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
47.001
Cevap
617
Favori
2.580.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
129 oy
Giriş

İstanbul dışı elden teslim olmadığı için eşeği sağlam kazığa bağlayım dedim ve her şeyi gönderdim. Durum dururken şarj cihazı parasından olduk. 25w yeterliydi çünkü. Neyse orijinal 45w almış olduk.

Aslında kargolya göndermek de riskli. Yurtiçi Kargo'ya güvensem degöndermeden önce videosunu çektim cihazın ve kutu içeriğinin ne olur ne olmaz. Artık ülkemizde kanıtsız iş yapılmıyor maalesef. Ben yine de tam rakam ödemelerini beklemiyordum cihazda hiçbir sorun olmasa da. Bir kulp bulurlar diye düşündüm.

Bakalım parayı ne zaman yatıracaklar karta. Deli gibi para lazım bu ara. Hatay'daki evimiz ağır hasarlı. Ailemi kardeşimin yanına yertleştirdik başka şehirde. Yakınlarım da aynı şekilde çocuklarının yanına gittiler başka şehirlere. Evde artık oturulmaz. Eşya falan da kalmadı.

MSI X670E Carbon Wifi - Ryzen 7800X3D - Palit 4080 GameRock OC - TZ5 Neo RGB DDR5 6000mhz CL30 - Corsair MP600 Force 2 TB - Lian Li Galahad II LCD - Superflower Leadex Platinium SE White 1000w - Thermaltake CTE E600 White - LG 48GQ900-B OLED - AOC CU34g2x - Samsung S23U

Gerçek anlamda altüst edilmiş dünyada doğru, bir yanlışlık anıdır.
    -Guy Debord, Gösteri Toplumu

• Metalchesh M kullanıcısına yanıt

Büyük geçmiş olsun. 1 haftadır berbat haldeyiz, forum vb en azından biraz kafa dağıtmak için iyi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam kimseye haklı haksız demiyorum, durumu size anlatayım siz karar verin.

Şu bir haftadır keman yayı kadar gergin herkes, ben de öyleyim. Çünkü ne uyku düzeni kaldı, ne moral var. Arada buraya bakıp kafa dağıtmaya çalışıyorum(uz)

Foruma girdim, konu dün geceden beri 7-8 sayfa ilerlemiş, ne güzel insanlar cihaz aldı yeni şeyler vardır, biraz kafa dağıtırım diye heyecanlandım.

Baktım mesajların 1/3'ü sizin atışmalarınız. Ortada bir şey de yok :)

Allah aşkına yukarıdan aşağı birbirinize yazdığınız mesajları okuyun, kendiniz diyeceksiniz "Biz neden atışıyoruz" diye.

Uzatmasak, herkes kendi fikrini söylemiş, konu kapanmış desek olmaz mı?

Çok geçmiş olsun, inanın bu yaralar hep beraber sarılacak.

Herkes elinden ne geliyorsa yapıyor.

Biraz önce okul müdür arkadaşımın yanına gittik, kampanyalarına malzeme teslim ettik, biraz sohbet ettik/edebildik. Çünkü gelen giden bitmiyor herkes bir şeyler getiriyor. Meşgul etmeyelim diye ayrıldık.

Dün bir müşterim ciddi malzeme gönderdi Ankara Kızılay merkezine. Nakit yardımları saymıyorum bile.

Komşuma Malatya'dan akrabaları geldi, hepsi depremzede, adam ruh gibi dolaşıyor ayakları yere basmıyor sanki. Ona da destek oldum, daha olacağımı da söyledim.

Velhasıl yaralar sarılır, can sağlığı olsun. Tek telafi edemeyeceğimiz şey can kaybı. Allah hepsine rahmet eylesin, kalanlara sabır nasip etsin.

Haklı haksız yok, herkes fikrini söylemiş, konu kapanmış diyelim.

Az huzur lazım, valla :)

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BM59RKNM?ref_=cm_sw_r_apann_dp_BQJAJX3G2EFTTV5F8GA4

Siyah kılıf 750 civarına düşmüş kargo dahil

• hayrul52 kullanıcısına yanıt

Dün paylaşmıştım bunu kargo ücretiyle 825 TL ye geliyor TR fiyatının 1/4 ü bile değil çok uygun fiyat.

Fiyatı düne oranla şuan 100 tl daha uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9C4A10B3F -- 12 Şubat 2023; 19:1:16 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hayrul52 kullanıcısına yanıt

Kapaksız olanın fiyatı düşse, havada yakalarız :)

Yeşil deriyi bekliyorum bende Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Link için teşekkürler. Samsung 4 bine satıyor bunu burda. 727'ye aldım az önce.

Bir süredir S23 Ultra 12/512 kullanıyorum, Note 20 ultra'dan geçtim. Genel kullanım işleyiş olarak devasa farklar görmedim, elbette kamerası daha iyi ve daha hızlı bir cihaz.

Note 20u'da en büyük sorunum şarj idi. Günde 2-3 kez takmak zorunda kalıyordum. S23u ile günü çok rahat çıkarıyorum, ertesi güne bile sarkıyor şarjım.

Watch 5 pro'yu da oldukça beğendim. Huawei watch gt3 pro vardı, severek kullanıyordum. Samsung başka bir boyutta buna göre. Huawei'nin tasarımı daha güzel, şarjı müthiş(en az 10 gün), Samsung ise daha farklı özelliklere sahip. Şarjı az gidiyoru Huawei'ye göre tabi, tasarımı da çok sade. Ama sevdim, bunu kullanacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 12 Şubat 2023; 19:16:3 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.