Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45.221
Cevap
665
Favori
2.338.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avantajx 6500 iade
    watch 5 i 5000 say

512 gb 32400 e gelir

kendi cihazım en kötü 23000 satsam
    9400 nakit çıkmış olur , s22 ultra dan , S23Ultra ya geçiş

4000 fark iyi para ,uğraşabilirmiyim bilmiyorum ki , bu ölü dümbükleyicilerle , 6 aylık sıfırdan farksız bir oyun yüklenip oynanmamis cihazı 23 e aslında çok iyi ama , gel gelelim bizde nasip yok

2 şubat Samsung ön sipariş ile aldım 13500 vereceğim , daha gelmedi iptal mi edeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt

Yurtdışında galiba yenilenmiş cihaz olarak satılıyorlar ama burada noluyor bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    İzi cep firmasına gidiyor diye duymuştum sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Şu an S23 Ultra 512 GB Phantom Black'ten bildiriyorum...

Şu an telefonun ayar kurulum ve işleri ile ilgileniyorum..

İlk izlenimim tasarım on numara olmuş...

Anadolu ve Avrupa yakası dağıtım ekibi farklıymış.. ama ekipler şu an biraz sınırlıymış. Normalde pazar çalışmıyoruz ama yarın da belki dağıtıma devam edebiliriz dedi gelen arkadaş..

Pazartesi günü dağıtım ekibi ilave personel ile desteklenecek dağıtımlar biraz daha hızlanır dedi..

Telefonuma şimdilik tam tutar 25bin verdi. 6,5 da teşvik.. bir onay veriyor kendi sisteminden.. benim samsung shop bedeli 12.499 a düştü.. Shop üzerinden kart bilgilerimi kendi hesabımdan girip ödemeyi yaptım. Ödemeye teyit aldı. Yeni telefonu verdi.. daha detaylı incelemeyi ofiste yaparız bir sorun olursa sizinle iletişime geçilir dedi.. bir form dolduruyorsun.. verdiğin cihaza ait.. ona istinaden aslında cihazım sağlam diye taahhüt gibi sanırım..

Çok güzel bir hizmet gerçekten sorun çıkmazsa..

Telefonu biraz toparlayalım daha detaylı yazarım..

Rabbım herkese böyle cihazlar kullanmak için imkanlar nasip etsin.. herkes en iyisini hak ediyor.. cihazlarımızın zekatını sadakasını vermeyi unutmayalım.. deprem bölgesine kardeşlerimize full desteğe devam...

• receep 32 R kullanıcısına yanıt
    Telefonları drk topluyor.. geri alıyor.. Samsung aracılığıyla çoğunlukla Afrika ülkelerine satışa gidiyormuş...

• Telefonu iyi korusun kapaksız olsun diyorsanız spigen in tough armor kılıfını öneririm. Ama telefon baya kalınlaşıyor haberiniz olsun. Droplara karşı baya iyi koruyor bu kılıf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Şubat 2023; 17:1:3 >
  • badcrow B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende yaptırdım ekran koruyucu güzel oldu dokunmatik sorunsuz çalışıyor

• Arkadaşlar iraktan gelme 512gb s23ultra watch 5 saat hediyesi dahil 23500 e vericem ilgilenen olursa ozelden yazsın lütfen.

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun. Umarım sorununuz bir an evvel çözülür. Paranın Karta yansıması 7-10 iş günü sürebilir, aklınızda olsun.

• Çok kararsizim arkadaslar. 3 yildir kullandigim cok da memnun oldugum iphone 11 pro max im var. Ama samsungun sitesine baktim degisim kampanyasina iyii para veriyolar. 17-18 bine 512 gb ultra alabiliyorum. Deger mi degmez mj bu parayi durduk yere vermeye bilemedim. Tabi airpods pro'larim da yalan olacak o da var

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt
    Kodu nedir cihazın ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • C. S C kullanıcısına yanıt

Arkadaş havale ile almıştı.

• alec___ A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle değer nasıl iPhone kullanmışım diyeceksiniz bence :) AirPods'ları da bırakıp Galaxy Buds 2 Pro'ya geçin tam olsun

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

hocam geçmiş olsun, ben az önce canlı desteğe yazdım anında geri aradılar. Ve çok hızlı kargolandı. Şanssızlık yaşamışssınız geçmiş oldun.

• alec___ A kullanıcısına yanıt

Eğer ödeyeceğiniz tutar sizi zora sokmayacaksa 11 PM'den s23 Ultra'ya geçmek değer. Airpods'uda sarı sitede peynir ekmek gibi satarsınız.

• MhmtBey M kullanıcısına yanıt

Kodu bilmiyorum yarin elimde olacak ırak jibal cihazi

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• EryiğitOguz kullanıcısına yanıt

ciddi alcııyım :) pm

• Sen nerdeydin be hocam. 512 lik ciziksiz ve feci aksesuarli olani ben samsunga 29 a verdim :)

• badcrow B kullanıcısına yanıt
    Cerceve kaplamasi yok degil mi?

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.