Bugün sıradan bir samsung beyaz eşya mağazası makine kesim filme 500 tl dedi. Makine lazım değil sadece kestiği filmi takacaksınız dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
Aynen hocam o aşırı pahalı geldi alamadım. Bu attığınız linkteki ekran filmi kolay uygulanabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim sevindim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ahahah yok hocam estağfurullah, şansımı denerim artık yapacak bir şey yok:)
İsteyen 5000 tl verir alır, isteyen 50 tl verir alır. Herkesin kendi parası, kendi hür iradesi. Siz bu mevzuya neden bu kadar takıldınız?
Arkadaşlar daha önce ekran avantajlar için form doldurmuştum Ve orda saa özel ek 1599 tl değerinde hızlı kablosuz şarj hediyesi var diyordu.Fakat ben telefonu samsung shop dan aldım.Bu hediye yine bana yollanır değil mi ?
Xiaomi'nin hızlı şarj olayı mükemmel. Ben hiçbir şey diyemem bu konuda.
Ancak yazılım konusunda bir o kadar da berbatlar.
Benim 2.5 senelik M51'imde çalışan "Pedometer" uygulaması, babamın Redmi Note 11 Pro cihazında çalışmadı.
-
S23 ultra max 45w sarj destekliyor. Yani boşuna gidip te 65w sarj adaptörüne fazladan para vermeye gerek yok.
Kutudan adaptörün çıkmaması da samsung'un ayıbı tabii ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük bi kanaldan yeni kamera karşılaştırması gelmiş baya iyi video:https://www.youtube.com/watch?v=qdjASN3mHIE&feature=youtu.be
Üstad kamera koruyucu kullanıyormusun s23u da? Ben 13 pro max ta kullanmıyorum ama arkadaşa aldık s23U o ısrarla kullanmak istiyor. Kırarım çizerim korkusuyla.
Takılmak? farkındaysanız burası S23 ULTRA ana konusu ve konuda gezinirken cihazın kutusundan şarj aleti çıkmadığını ve samsung un ayrıca kendi sitesinde 1500 TL ye sattığını gördüm. Dünyanın geri kalanında saçmalık olarak karşılanacak bir olayın bizim gibi 3.dünya ülkesinde normal karşılanabileceğini tahmin edemeden eleştiri de bulunmuş oldum çünkü normal şartlarda herhangi bir gelişmiş ülkede bu olayı eleştiren birine ''derdin ne'' yada ''herkesin kendi parası gardaş'' gibi komik yorumlar yapılmaz, dediğim gibi sanırım sadece bizim ülkemizde celladına aşık olma durumu söz konusu.
Velhasıl ortada herkesin eleştirip tepki koyması gereken bir durum varken bunu dile getirene tepki göstermeniz ve susturmaya çalışmanız insan profili ve kalitesi açısından nasıl vasatın da altına düştüğümüzü açıkça gösteriyor.
Ben samsung u destekliyorum umarım bir sonraki S24 ultra plus titanium diamond modelinde 5000+ TL lerden şarj cihazı satışları görürüz de gözümüz gönlümüz açılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 5 Şubat 2023; 22:16:57 >
-
Dostum haklısında bu durum yeni değilki nerdeyse 2 senedir cihazlardan şarj aleti çıkmıyor. Doğal olarak alıştı insanlar. Appleda da durum aynı samsungun amiral gemilerinde de. Samsung alt segmente en azından adaptörü dahil ediyor. Ordan ufak bir yırtarı var benim gözümde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 5 Şubat 2023; 22:16:7 >
Onun ki de saçmalık fakat Apple ayrı bir kulvarda, adamlar teknolojiyi hep geriden takip ediyor misal 3 nesil önceki cihazı olan iphone 11 ile 14 birebir aynı şarj teknolojisine sahip yani yıllar önce 11 kullanan adam bugün 14 e geçtiği zaman hiç bir şarj aleti masrafı yapmak zorunda değil fakat samsung da paşa paşa şarj aleti almak zorundasın çünkü senin 3 nesil önceki cihazında olan şarj teknolojisi ile şuan ki güncel cihazında sunduğun şarj teknolojisi arasında uçurum var, bir yenilik sunuyorsun ve bu sunduğun yeniliği de ayrıca parayla satıyorsun durum bundan ibaret.
-
Yanlışın var hocam o konuda. 11 çıktığında adaptörle çıkmış ve kutudan 5W lık adaptör çıkmıştı. 5w lık adaptör şuan 14PM i en az 3-4 saatte doldurur malesef. Yani mecburi olarak yine almak zorunda adaptör sizin deyiminize göre. Apple da 20w lık adaptör 450₺ samsungun 3 girişli 65w lık adaptörü 1500₺ abes bir farkta yok.
Kullanmıyorum, ama biraz bakındım ürünlere içime sinen bir ürün olmadı. Spigenin ürünü sorun yaratmaz ama o da biraz tuzlu. İlk mesajda link var, oradan bakabilirsiniz. Eğer alırsam muhtemelen onu alırım bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X