valla kesinlikle haklısın kardeşim. şu şarj cihazini kutudan çıkarıp, ekstradan deli gibi fiyatla satmaları tamamen aç gözlülük. bir telefonun en önemli bileşeni, şarj cihazı yahu, nasıl kutudan çıkarırsın? bunu anlamak mümkün değil. yazıklar olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (20. sayfa)
-
-
s23 ultra 256gb ile aranıza katıldım bakalım nasıl bir macera yaşayacağız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.hepsiburada.com/mcdodo-ch-7921-65w-gan-yksek-hizli-2xtype-c-1xusb-girili-arj-adaptr-siyah-p-HBV00000XW6SO?magaza=Kamilo%c4%9flu&url_src=and-product-detail
Ben bundan aldim sarj aleti olarak kompakt ve küçük yorumlarda gayet iyi
Kutu içeriği 1 adet mi?
Merhaba, 8 gb ram ve 12 gb arasında kararsız kaldım, önceki telefonum S7 Edge ve 7 senenin sonunda dün tamamen kapandı, beni yine o kadar idare edecek bi telefon arıyorum o yüzden 3 K TL fazla verip 12 gb ram versiyonu mu almalıyım?
-
S23 Ultra için satıldığını görürseniz haber edebilir misiniz acaba kaçırmayalım, birde uygulaması kolay mı acaba ben ekran koruyucu takmada beceriksizim normalde ama bunda kolayca uygulamak için bir aparat geliyor galiba
Uzun yıllar kullanacaksanız kesinlikle 12 gb
S23 ultraya donanim haberin bildirimleri gelmiyor bende mi sorun var acaba uygulama kaynakli mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
android’i uzun yıllar kullanması mümkün değil, doğru bilgilendirme yapın. insanları yanlış yönlendiriyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Valla S7 Edge'yi 6.5 sene kullandım hocam, dün hayata gözlerini yummasa daha da kullanırdım tasarımını çok sevdiğim için vazgeçmiyordum ve sağolsun sonuna kadar idare etti kamerası zayıf kalsa da.
-
Hocam benim önceki cihazım Android'di ve 9 yıl aktif olarak kullandım. Bir telefon için yeterince uzun bir süre olduğunu düşünüyorum. Öte yandan, benimle birlikte iPhone alan kuzenim 2 yıl sonra cihazın ona yetmediğini söyleyip yenisini aldı.
S23 Ultra'nın 5 yıl yazılım desteği var bu arada.
-
Hocam işiniz gücünüz yok mu ya da gidin elmacı güzeli arkadaşlarınızla takılın
12 almak istiyorum ama bütçem buna zor yetiyo he bunu veren 3K daha verir denebilir ama maalesef durum bu
-
Trol hocam boşverin.
Uzun yıllar kullanması mümkün değilse elindeki cihazı nasıl kullanmış arkadaş?
2019 dan beri amiral gemisi androidler en az 4 yıl sıkıntısız kullanım olanağı mutlaka sağlıyor, sonrası da biraz senin kullanımına bağlı. Şu anda eşimde S10 ve benim elimde S20+ var , ikimizde çok memnunuz.
canım s7im hala çalışıyor acil durum telefonu olarak , kardeşimde huwai var p30 4 senesini devirecek kardeşim çok memnun ,ben s10+dan cok cazip bir kampanya ile s20+ ye geçmiştim. Şimdi de ekonomiye güvenemediğim için ve yeni kampanyada apple a güzel fiyat verip , saati de geri aldıkları için s23ultra alıyorum. Çok iyi bir takas fırsatı gelmezse bundan sonra sadece fold telefonlar istediğim seviye gelirse telefon değiştiririm.
İphone se64 ve samsung watch saati verdim , 512 yeşil ile aranızdayım , eşime de s23+ mor aldım yanında şarj istasyonu olacak şekilde. Her ikisini karşılaştırmak için iyi bir fırsat olacak.
-
her ne kadar çok benzeseler de S22 ultra kılıfları s23 ultraya tam olarak uyum sağlamıyor. Malesef alt kamera ve şarj soket kısmı uyumsuz bazı kılıflarda tuşlarda uyumsuz.
myproject13youtubeWill S22 Ultra Cases Fit Samsung Galaxy S23 Ultrahttps://www.youtube.com/watch?v=-OmozQOD3_Q&feature=youtu.be -
Sizce s22 ultra 512 gb green + samsung full cover kılıf+tauri şeffaf+spigen kılıf kaç lira eder beyler? 31500 den sahibindene koydum 26 27 bin teklif ediyorlar :)
512 gb lik model kaç geliyor saatle birlilte arkadaşlar?
Kılıf falan ikinci el işinde para etmez de, sahibinden'de 27 bin veriyorlarsa iyi vermişler :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X