Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (2044. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zayıf Batarya Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
42.307
Cevap
655
Favori
2.156.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece CSC değil tüm romu değiştirin. Bende bir zamanlar serverli S23 Ultra kullanıyorum. Ben söylediğim şekilde hiç sorun yaşamadım. Şimdilerde TR garantili S23 Ultra kullanıyorum bunda zaten sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşime server kayıtlı s23 ultra aldım. Bugün kurulum yaparken beni aradı bölge seçeneklerinde Türkiye yokmuş birleşik krallık seçmiş. Güncellemeden yana vs sıkıntı olur mu ?

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Kurulum yaparken bende de türkiye yoktu, ben de birleşik krallığı seçtim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hersey en gunceli bence kotu , wifi mobil karisik

Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

• Arkadaşlar server kayıt fiyatları ne alemde? 2 adet s23u var ikisi de kapandı bugün. Bugün içerisinde halletmem gerekiyor. Yaptırdığınız memnun kaldığınız yer varsa fiyatını paylaşıp iletişim bilgisi verebilir misiniz?

• tst- kullanıcısına yanıt

Hocam açıldı diye biliyorum yalnız IM iyi kendin ver senin üzerine faturalı bir cihaz olsun kapanma riski olmasın 35 başlayan Samsung imeisi kesin bir tanesi olsun ki otomatik güncelleme gelsin

Samsung sunucuları bugün dünya genelinde kapalı v4 sunucu Perşembe gününden beri kapalıydı v3 açıktı bugün o da kapalı şansına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 6 Kasım 2024; 12:22:19 >
  • Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU]

Güncel sürüm bu mudur şimdi ?
    Yazılım güncelleme kısmında en güncel diyormuş.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Gerçekten iyi sövdürdü kendine bu kayıt işi. Daha da Samsung'un yanından geçersem suratıma tükürsünler yani. Ne zaman açılır bilginiz var mı acaba?

v3 muhtemelen yarın açılır şimdiye kadar uzun zamandır hiç kapanmadı ama v4(s24 serisi,z fold 5-6,z flip 5-6) belli bir tarih yok ortada..

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt
    Açılsa da yaptırsam. Adama telefonu ben aldırdım zan altında kaldım şimdi kapandı diye, siz yapıyor musunuz hocam sizden yaptıralım.

pm gönderdim hocam piyasadaki güvenilir en iyi yazılımcı arkadaşlara yönlendirme sağlarım.

Hocam ben de Server kayıtlı kullanıyorum ilk aldığım gibi yaptırdım sizin hatanız beklemeniz sekizı ay niye beklediniz ki direk yaptırıp geçseydiniz.kapanana kadar beklemişsiniz

• Son güne kadar beklemek sizin hatanız, burada Samsungun ne suçu var Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] 

• Aynen hocam, son güne kadar beklemenin bir anlamı yok. 1-2 hafta kala hazırlıklara başlayıp kaydı çözmek lazım. @tst-

• turkay23 kullanıcısına yanıt

Arkadaş alınmasın kızmasın tabi ama böyle benim çevremde rahat 8 10 kişi bekledi. Kimisi s23 ultra aldı kimisi s24 ultra vs. yok işte ben telefonu kurdum şimdi edl kablosuyla uğraşamam, yok 70 dolar veremem server'a, yok s24 ultra 110 dolar ona o kadar para çok daha 2 simli zaten 200 günüm var acelemiz yok diye diye bu adamların hepsi çatır çatır patladı. S23 ultracılar beklediler dahada düşer diye, düşmedi yazılım sürümü arttığı için daha yüksek fiyata zor bela geç açıldığında yaptırdılar.

S24 ultracılar hele yandı sattılar telefonlarını. 110 dolardı ya geçen sene, ve server da açıktı yani. Yok ya millete anlatamadım 240 gün bekleyek sonra kayıt ettiririz dur şimdi diye diye hepsi sattı telefonlarını birdaha yok bulaşmayız etmeyiz vs. vs. ya kardeşim neyini bekliyorsun ? yumurta bir yere dayanınca değil işte bunu önceden yaptıracaksın ki sonra başın ağrımasın.

Ben daha s23 ultrayı almadan önce server işini hallettim ya araştırdım ettim vs. ondan sonra baktım ki tamam bu iş güzel gidiyor hop öyle aldım telefonu ve elime geçtiği gün yaptırtmaya uğraştık şansa o günde sunucular felaket doluydu olmadı ve ertesi gün kayıt ettirdim. Telefonu alırken o dönem 70 doları birde kenarı koymuştum kayıt için ona göre aldım. Ucu ucuna bütçem s24 ultraya da yetiyordu ama 110 dolar üstüne veremem diye s24 ultrayı almadım. Gittim s23 ultra aldım 70 doları da verdim bitti gitti. Şimdi millet yana yakıla aman abey nabacaz aman babey nabacaz, aman yandık bittik kül olduk ya sürem bitti simi nasıl kaydettirçem, yok ben 35 ile başlayan imei nerden bulacam abareeey. Ya sen bunu kaydettireceksin zaten kaçarın yok, ha ben kullanırım sim 2 dolunca telefonu da satarım ya onla mı uğraşacam demiyorsanız, aldığınız gibi bu işi çözün bitsin gitsin. Kimi adamlara ben mesela bu kayıtla uğraşmasınlar diye 2. el server kayıtlı aldırdım bu yüzden. Çünkü alıyor adam birde server bakımda oluyor birşey oluyor derken aniden kapanıyor o da sıkıntı stress, hiç gerek yok bunlara o yüzden.

• 2 haftadır Xiaomi 13 ultraya geçtim Bootloader kilidi açık ve kayıt işlemide yapılmış. Şimdiye kadar iyi gidiyor bakalım özellikle şarj konusunda.

İllaki samsung AI çok kullanıyor diye resimler daha keskin gelebilir ama xiaomi 13 ultra bence gerçekçi resim çekmekte ve pro kamera kullanımı konusunda 1 tık önde bence.

Videoda 15 x zoom yaparken bozulmuyor ama s23 ultrada malesef artık bozuluyordu birde normal foto zoomda da s23 ultra gibi zoom anında bulanıklasmıyor LAKİN s23 ultranın burada bir tık öne geçmesinin sebebi AI ile çektikten sonra bir tık daha netleştiriyor 100x zoom civarlarında.

Şimdi hyperos 2.0 geldiğinde bakacağım artı ve eksilerine çünkü AI biraz daha yer verilmiş 2.0 sürümünde.

• OrcunFix kullanıcısına yanıt

Ben s23 ultrayı yurtdışından şubat 2023 de aldım.aldıktan sonra kurmadan 15 gün bekleyip 230mu 240 dolara yaptırıp geçtim.teleofn o zaman 50 bindi bana herşey dahil 25 bine mal oldu.evde eski telefonlardan imeide ayarladım maşallah hiç sorun yok şimdiye kadar

• turkay23 kullanıcısına yanıt

Bu server işi yani öyle değişen ne bileyim ucuzlayan ya da yaygınlaşan bir şey de değil. Hani xiaomi de direnç var onu yapan adamlar var sistem belli, işçilik ücreti düşebiliyor falan. Ama hep var bu sistem. E şimdi server işinde bu sistem meçhul. Bir kapanıyor server bazen 1 gün bazen 1 sene açılmıyor. E şimdi böyle birşeyi beklemek bana göre saçma. İmkan varken yaptırmak lazım ki zaten yaptırılacak birşey. 120 gün olayı mesela yarın birgün devlet dedi ki ben kaldırıyorum sadece pasaportla ülkeye girenin ve çalışma izni alana açıyorum, ne yapacaksınız ? bitti. Bir gece ansızın çat diye geçer bu yasa bilemeyiz ki ?

• 
Sayfa: önceki 20422043204420452046
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.