Geliştirici seçeneklerinden usb hata açıklamayı açıp birde öyle deneyin hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S23 Ultra [ANA KONU] (1962. sayfa)

-
-
Geliştirici seçeneklerine nereden giriliyor acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar S23 Ultra'nın batarya değişimi zor veya meşakkatli bir işlem mi? yanlış hatırlamıyorsam bazı cihazlarda baya uğraşmak ve ekranı değiştirmek kameraları sökmek vs gerekiyordu bu telefonda da öyle mi bilmiyorum ondan soruyorum.
kendim değiştiremem ama garanti bitmeden servise vermek istiyorum batarya değişimi için, baya fark var şu an çünkü kullanım süremde. eğer zor bir işlemse ve kameraya toz girmesi, kamera kalitesinin düşmesi vs gibi sorunlar yaşanıyorsa değiştirmek istemiyorum.
teşekkürler şimdiden yanıtlar ve öneriler için 🙏🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 8 Eylül 2024; 1:13:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam google ye sorun sansung telefonlarda geliştirici seçenekleri nasıl açılır bir çok görsel anlatım mevcut.
Merhaba telefonum yaklaşık 1 haftadır hızlı şarj olmuyor. Aynı şarj aleti ve adaptörü kullanıyorum ama telefonum hızlı şarj olmuyor. Bu sorunu yaşayan başka kişiler de var mı acaba?
Zor değil çok kolay kameralar vs sökülmüyor arka kapak NFC anteni sökülüyor o kadar.
Kameraya toz girme olayı personelin işini düzgün yapmaması ile olabilir tabi genelde olmaz ama garanti bitmeden değiştirin pilinizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hızlı şarjı kapatmış olabilir misiniz ayarlardan,
Açık ise kablonuz yada sarj cihazınız bozulmuş olabilir,başka cihazda denediniz mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty34 -- 8 Eylül 2024; 9:34:56 >
Temassiz sessize al acik ise cepte yapiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aoitsukinosuke -- 8 Eylül 2024; 11:34:19 > -
Evet doğrudur. Sessize aldığım gruplar var onlara mesaj geldiğinde bağlantınız kontrol ediliyor bildirimi geliyordu. Yukarıda arkadaş çözümü söyledi yaptım düzeldi. Forum kültürü var olsun!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, bütün WhatsApp konuşmalarım silinmiş. Bu durumla karşılaşan oldu mu?
Samsung Emaar Square AVMde garantiden bataryam değişti. Sonrasında bir problem ile karşılaşmadım.
Emaarda ne şartla degistiler bataryayi problem neydi ve bataryayla birlikte yan kasada degisiyormu .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironwrist34 -- 8 Eylül 2024; 11:35:49 >
-
Bataryam şişti ve kapak açılmıştı. Sadece pil değişti dediler. Kapakta gözle görülür bi deforme yoktu.
Otomatik engelleyici devre dışı bırakın :
İşiniz biter bitmez aktiflemeyi de hemen yapın.
GSM EXPERTSyoutube
How to put samusng s21 g998u g998u1 g996u g996u1 g991u g991u1 & note 20 n986u n986u1 in edl mode How to put Samsung s21 note 20 in edl qulacomm mode Dial *#9900# Set debug level high Put in upload mode Turn off phone Then connect edl cable press button on edl cable and keep press Then press volume up down and power 3 time quickly 1 by 1 samsung edl qualcomm samsung s20 fe edl mode solution samsung edl mode cable samsung edl mode What is EDL mode Samsung? How do I put my Samsung in EDL mode? What does EDL mode do? What is EDL point in mobile phone?https://www.youtube.com/watch?v=k-BiDuws2Yc&feature=youtu.be*#9900# tuşlayarak gereken adımları yapın.
EDL için özel bir apart lazım. Sanırım bunu eskimiş/ gözden düşmüş bir usb kablosuyla kesip kendiniz de edl kablosunu ücretsiz yapabilirsiniz...
Ek olarak edl meselesi dışında usb kablosu takılırken sadece şarj veya başka birşeyde olmasına karşı kesin çözümü de :
*#0808#
MTP seçilirse klasik pc den veta başka bir cihaza usb den takıldığında mtp olarak başlananır.
Elbette adb hata ayıklama da aktif olsun denilirse birçok seçenekler arasından şu seçilir :
Aşağıdaki adreste daha fazlası da var ve ortak bilgilerdir geçerli uygulanabilir de
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156805602
QDSS (Qualcomm Diagnostic Serial Port): This mode provides a serial connection to your phone's chipset, which can be used for diagnostics and flashing firmware updates.
Bunu hiç deneyimlemedim. Bu yöntemle bootloader versiyonu da düşürülebilir mi merak ediyorum. Bazıları şüphesiz benden daha fazla merak ediyorlardır...
QDSS sanırım bambaşka farklı şeyler için de kullanılıyordur...
-
Benim de silindi dün durduk yere. Çok ilginç
Whatsapp beta kullanici misiniz? Başıma 3 5 kere geldi, beladan çıktım düzeldi. Bir de dikkat ettim, günlük yedeklemeye ayarlydı hep askıda kalmıştı.
Bilgisayarın usb bağlantısından onu bulup varsayılan ayarı silin. Hanımın poco telefonunu bağlayamıyordum bilgisayara. Yine s20fe telefonumu normal bağlayıp foto video atamıyordum. Bilgisayardaki varsayılan usb ayarından kaynaklı.
Hocam tam olarak nereden silmem gerekiyor? Çok uzun zamandır bilgisayar kullanmadığım için iyice yabancılaştım. Yaş da 40 olunca artık sanırım eski bilgiler de silindi gitti.
Hocam otomatik engelleyici devre dışı hali hazırda.
*#9900'ı da yaptım, 0808'i de. İkisinde de ne yazık ki sonuç alamadım.
Telefonu bir türlü bilgisayarda göremiyorum.
On çeşit kablo denedim. Hiçbirinden sonuç alamadım. Başka cihazları deniyorum, sorun yok. Bunu bağlayamadım bir türlü.
Bu, sebeple telefonu edl moduna alamıyorum. Edl moduna alamadığım için de Server Kaydı işine giremiyorum. Telefon kapandı şu an.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X