Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (2120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
43.930
Cevap
666
Favori
2.731.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
155 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21182119212021212122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kapalı olanlarda oluyor diye düşünüyorduk :(

• Bende de arka arkaya 2 defa oldu geçen gün yalnız bu sorunun başlangıcı bir kaç ay önceydi herkeste aynı anda olmaya başladı o ara güncelleme falanda gelmedi ondan önce böyle bi sorun yoktu. Bir anda başladı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • instagramda reels kaydırırken kötürüm kalan “amiral gemisi”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazen merak ediyorum ayni telefonumu kullanıyorum diye...

• instagram'ıma giremiyorum.

internette yazan her yorumu denedim ama başaramadım. sonrasında instagram lite'ı da yükledim ve şaşırtıcı bir şekilde o da açılmadı. webden bağlanabiliyorum, hesabında sorun yok.

telefonum: samsung galaxy s23

yazılım: one ui 5.1 (güncellemeler telefonu yavaşlatır tabusuyla telefonumu güncellemedim. sorunun bu olduğunu düşünüyorum çünkü başka bir seçeneğim yok elimde. yine de güncellemek istemiyorum.) (güvenlik güncellemesi de eski haliyle, sorun bu da olabilir)

bu konuda yardım rica ediyorum sevgili donanım haber ailesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pelinpera P kullanıcısına yanıt
    Telefonunuzu güncellemeyi deneyin

• Başka bir yolu yok mu? Güncellemek istemiyorum, yavaşlamasını istemediğim için.

Cihazınızda root var mı

• Ne olduğunu bilmiyorum yok.

sıfırlamayı deneyebilirsiniz, veya kullandığınız sürümü odin ile ilk önce sıfırlamadan sorun çözülmezse sıfırlayarak yükleyebilirsiniz.

• Instagramda sorun yasayan arkadaslar, sorun instagram da telefonunuz da degil. Ben suan c5 pro kullaniyorum android 8.0 var restart olmuyor ama bikac kere uygulamadan attigi oldu su siralar. O yuzden cihaziniza mudahele de bulunmaniza gerek yok.

• 2 gündür hiçbir şekilde instagram'ıma giremiyorum. Lite yoktu telefonumda. Lite'ı indirip denedim bu sefer Lite'a da girmedi. Sadece web üzerinden erişim sağlayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: farba

Bazen merak ediyorum ayni telefonumu kullanıyorum diye...

bu kadar şikayet görünce benimki farklı bir telefon herhale diyorum ben de  

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, burada okuduğum şikayetlerin hiç birini yaşamadım. Çok şükür. 2 senelik telefon. Sanırım bizim teller ultra ultra.😀

• farba kullanıcısına yanıt

1 Hafta sonra 2 seneyi dolduruyor cihazım ( S23/256) ve 29 senedir kullandığım en uzun cihaz 😁

Sanırım daha da devam edeceğim( Birkaç Ay )

Bu zamana kadar en ufak bir teknik problem yaşatmadı. ( Güncelleme sonrası ufak tefek yazılım sorunlarını dahil etmedim)

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz batarya değişimi yaptırın, en az 2 sene daha kafa rahat hocam

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Valla 1 hafta kaldı uğraşabilirmiyim bilmiyorum, Telefonu sil, yedekle, götür telefonsuz bekle biraz zorlu geliyor bana.

• Oldsoundman kullanıcısına yanıt
    Yedeklemeye gerek yok hocam, bakım moduna alıp veriyorsunuz cihazı hiç bir şekilde verilerinizi görmüyorlar ve sonra şifrenizi girip bakım modundan çıkarıp telefonu teslim alıyorsunuz. Ben 1 saatte hallettim yakın zamanda

• Kahya Yahya kullanıcısına yanıt

Hang servisde yaptırdınız bunu? Birde ne dediniz? şarjım yetmiyor desek yeterlimidir?

• 
Sayfa: önceki 21182119212021212122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.