Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (1992. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.077
Cevap
733
Favori
2.460.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19901991199219931994
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oluyor 500-700 civarına alınabilir biraz takip edin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxBaserisxx X kullanıcısına yanıt

a35 bizden önce aldı sanırım ama one uı 7 nedeniyle gecikmelerde oluyor olabilir daha çok ona odaklanıyorlar bence çok acil bir açık olsa yayınlarlardı erkenden, one uı 7 ile samsung baya geç kaldı eski güncelleme politikasına döndü gibi oldu, Google stabil android sürümlerini artık haziranda yayınlayacakmış sene bitmeden vermesi lazım artık samsungun bundan sonra , çok fazla özelleştirme yapacağım diye one uı 7 i ağırlaştırmaz umarım

• VincentCorleone kullanıcısına yanıt

kafasına göre yapıyor amazon hocam yani 27.500 e satışlar iyi gitmezse yavaş yavaş 100 200 daha düşürebiliyor ama sabitse genelde iyi satıyordur , s24 fe de yaptı en son bu kampanyayı 2 gün sonra 1000 tl ekstra indirim bitti ama sonra yine de piyasadan uyguna sattı

• SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

Arkadaşlar ekran surem bu normal mi ?

Hocam bugüne özel yazıyordu ama, emin değilim. Ben aldım bu arada telefonu, kargolanmasını bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kargo dahil 19 dolara geliyor ek olarak gümrük vergisi mi vereceğiz sonra ?

• Devotion kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam bende aldım yeşil daha hoşuma gidiyodu ama siyah da iyidir

• f0rester kullanıcısına yanıt

Muhtemelen evet. Ama mükemmel bir kılıf bana göre.

• zncrsz16 Z kullanıcısına yanıt

ilklerde düzenli güzel bir şekilde veriyorlardı şimdi saldılar hemen 2 yıllık telefonu :)

Hayırlı olsun hocam, ucundan iyi yakaladık desem yeridir. :)

Siyah rengi indirimde, yeşil rengi çok güzel olmasına rağmen en ucuzu 33600 gibi bir fiyata satılıyor. Değmez o farka.

sağolun hocam sizede hayırlı olsun iyiki beklemişim 30k ya alıcaktım yoksa :) adaptör aldınızmı hocam ben buldum fakat satıcı amazon olmadığı için güvenemedim

• Team McLaren kullanıcısına yanıt

En çok hangi cihazı kullanışli buluyorsunuz hocam. Ben s23 ultra cihazımı kardesime verdim ondaki s23 kullanıyorum şu an boyut olarak ve kullanım olarak memnunum şu anda.

• f0rester kullanıcısına yanıt

Kablo ile bağlayın hocam denedini mi?

A54 için aldığım Samsung orjinal şarj cihazım var, 25W. Onu da Amazon'dan almıştım sanırım, 350 liraya.

Fiyatı artmış ama yeni versiyonu gelmiş. Eğer orjinal cihazınız yoksa bunu alabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Satıcı Amazon olmasa bile Amazon iadede sizi mağdur etmez, ben bu şekilde farklı satıcılara iadeler gönderdim. Onlar da Amazon'un deposuna gidiyor genelde.

Ben de ne zamandır fırsat kolluyordum, iPhone 13 ile S23 veya S24 arasında gidip geliyordum. Sonra fiyatı görünce 256GB S23'ün en mantıklısı olduğuna karar verdim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devotion -- 21 Kasım 2024; 0:59:39 >

• ukayl06 kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında durum bende tam tersi, büyük ekranda rahat ettiğim için A55 ve S24 Ultra'yı tercih ediyorum. İnanmazsınız A55 çoğu zaman S24 Ultra'yı aratmıyor günlük işlerde aşağı yukarı aynı akıcılığı sağlayabildiğinden ve ekranı da büyük olduğundan. Ama kamera ya da oyun işin içine girerse S24 ezip geçiyor tabi. Bir de yansıtma engelleyici kaplamalı ekranı alışkanlık yapıyor S24 Ultra'nın, o kadar iyi

Büyük ekranda rahat etmemin sebebi de aslında ellerim büyük ve parmaklarım uzun olduğundan bu şekilde klavyesinde yazı yazmak daha kolay oluyor ve YouTube çok fazla tükettiğimden büyük ekranda görüntüleme tabi daha keyifli oluyor. Yoksa normalde S23 de yeterli yani her iş için.

Yine de özellikle kılıfla cihazlar çok kalınlaştığından arada kompakt cihazları aramıyor değilim

Sonuçta durum biraz kullanıcıya bağlı açıkçası

Bende uzunca araştırdım hocam iphone13 e de baktım arkadaşta vardı kurcaladım biraz alışamadım. Adaptör olarakta D&R dan sipariş verdim şimdi bundan

• Ağustos 2022'de tanıtılan, Haziran 2023'te annem için satın aldığım giriş seviye telefon olan vivo Y22s'ye Kasım 2024 güvenlik güncellemesi geldi.

Şubat 2023'te tanıtılan, Eylül 2023'te kendim için satın aldığım üst seviye telefon olan Samsung Galaxy S23'e Kasım 2024 güvenlik güncellemesi daha gelmedi.

S25 çıkmadan unutulduk. Güya 2028'e kadar güncelleme alacağız ama şimdiden gecikmeler başladı.

• Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

Sabah gelmiş bana daha yapmadım

• 
Sayfa: önceki 19901991199219931994
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.