Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ssavtak Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
40.358
Cevap
722
Favori
2.488.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
151 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ön sipariş cihazlarının teslim tarihi nedir acaba? hiçbir yerde bilgi yazmıyor bu konuda

• formw3 F kullanıcısına yanıt

Hepsiburada da 6 Şubat yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torabi T kullanıcısına yanıt

Yok bir sürü haber sitesi yayınlamıştı o tarz sızıntıları

• iPhone 11 ile geri ödemeyle s23 plus aldım 21500₺ şuan indirim görünüyor. Pil sağlığım 76 onun dışında telefonum kusursuz. İncelemeye geldiklerinde kaç bin tl düşürürler fiyatı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

Şuan bu var

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• bjkali kullanıcısına yanıt

44 binden faturayı kesiyor tabiki

• Çetooooo kullanıcısına yanıt

Doğru da kardeş hepsi kaynak olarak aynı twit i gösteriyordu. Çok araştırdım

• Musthafa_ M kullanıcısına yanıt

Cihazın fiyatının tamamını alıyor sizden ben 44 bin TL nin tamamını ödedim kargo bilgileri verildi ve birde doldurmam için form verildi formu doldurup belirtilen adrese göndermem gerekiyormuş

• iade işi biraz değişik geldi bana. herhangi bir sorun olursa iade işleminde o zaman ne olacak?

• Ticari karta taksit imkanı var mı sitesinde?

• rainhard kullanıcısına yanıt

Aynen bunu ben de anlamadım kargoyla değişime hiç sıcak bakamadım şu an, telefonu mağazaya verebilsek ne güzel olurdu

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Once ucretin tamamini oduyoruz dimi

• cellat_006 kullanıcısına yanıt
    Hocam hem saati hem teli verebilirsin samsung internet sitesi üzerinden. Senin saati 1.500 tl ye sayıyor

• Selamlar. Ön sipariş konusunda kafamda üç adet soru var. Eğer bilginiz dahilindeyse yardımcı olursanız sevinirim.

-Öncelikle S10+ telefonum için teklif edilen geri alım ücretini telefonu gönderdikten ne kadar süre sonra yatırıyorlar bunu harcamaya bağlı havale ise hesap numarasına kredi kartı ile ise karta mı yolluyorlar ?

-İkinci olarak yanında saat hediyesi istemiyorum 6500 TL lik iadeyi de mi telefon geri alımla birlikte yapıyorlar neden satın alma ekranında düşülmüyor fiyatı ?

-Üçüncü olarak yararlandığım taktirde telefon elime geldikten bilgilerimi yeni telefona aktardıktan sonra eski telefonumu gönderebilir miyim yoksa belirli bir süre sınırı var mı değiş tokuş kampanyasında ? Ve gönderimde şarj cihazıdır, kulaklıktır ne var ne yok istiyorlar mı hiç bir bilgilendirme yapılmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpacemanVEVO -- 1 Şubat 2023; 23:20:1 >
  • Pil baya iyileşmiş tsmc olma ihtimali daha yüksek

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]

• Samsung kendi sitesinde avantajix %15 iadesi var s23 içinde geçerli ise tadından yenmez

• 1) Önce istediğimiz telin fiyatını tahsil ediyorlar bizden (Örn: S23 Ultra 256 GB için 41 bin TL).

2) Yeni tel bize ulaştıktan üç iş günü içinde eski teli kargolamamızı istiyorlar.

3) Eski tel ellerine ulaştıktan sonra gerekli incelemeri yapıyorlar. Ardından birkaç gün içerisinde eski telimize biçtikleri rakamı kredi kartı vb. ödeme yöntemimize yatırıyorlar.

Saati istemediğim için benim Note 20 256 GB'ya 20 bin TL fiyat biçiyor kampanyayla. Ancak 20 bin TL'nin hepsini geri ödeyeceklerine pek ihtimal vermiyorum.

"Tüketici’nin değerleme sonucuna ilişkin internet ortamında kendisine iletilen e-posta üzerinden vereceği onayından sonra 7 (yedi) iş günü içerisinde Eski Cihaz bedeli, sipariş sırasında kullanılan ödeme şekline bağlı olarak (kredi/banka kartı ödemeleri için kredi/banka kartına veya havale ödemeleri için banka hesabına) transfer edilecektir."

SAMSUNG GALAXY S23/S23+ [ANA KONU]shop.samsung.com
    Samsung Türkiye. SAMSUNG CEP TELEFONLARINA YÖNELİK DEĞİŞİM PROGRAMI HÜKÜM VE KOŞULLARI
    https://shop.samsung.com/tr/degisim-kampanyasi-kosullari/

• bjkali kullanıcısına yanıt

Bana geçen yıl önce tam fatura kestiler, sonra iade cihazı alınca o faturayı iptal edip ödenen farkın faturasını kestiler.

• Arkadaşlar, saat hediyesinde stok 500 ultra da 1000 yazıyor dikkat ettiniz mi ve an itibariyle sepette saat indirimi düşmüyor.

• Faturada 31,500TL'yi indirim olarak gösterip kalan 12,500TL'yi fatura tutarı olarak baz alabilirler diye düşündüm. Cihazı şirkete alıp faturayı kullanmayı düşünüyorum, o yüzden bu fatura tutarı konusu şuanda benim için önemli bir kriter. Eğer 44 den kesecekse hemen 1 tane alırım :)

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.