< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitoprax -- 8 Mayıs 2024; 21:11:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitoprax -- 8 Mayıs 2024; 21:11:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Telefonda premium hissiyatı yok (yeni A serileriyle aynı tasarıma sahip olduğu için tasarımında bir havası kalmadı) ve pilinden hiç memnun kalmadım. Poco X3 NFC'den geçtim bu cihaza. S23'ün şarjı da aynı gidiyor. Çok övdükleri için geçmiştim. Bir de arayüzde arada bug oluyor. Isınamadım telefona. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İlk dediğiniz maddeye katılıyorum. Fakat pil konusunda S23 zaten bu yani verebileceği sürenin en iyisini veriyor zaten. Pil beklentisi olanlar için S23+ modeli mevcut zaten. Ben pilin böyle olduğunu bile bile aldım çünkü benim için boyut sonrasında pil geliyor. Son maddeniz içinse ne tür bir bug? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
AMD FX 8320 4.3 ghz Gigabyte 990XA-UD3 Rev.1.1 bios f13 Kingston Genesis - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 1866MHz CL9 MSI HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı team xtreem s3 120gb SSD WD caviar black 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 hdd corsair cx-750 w psu w7 ultimate 64bit Corsair Carbide 400R NOCTUA NH-U12S
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitoprax -- 8 Mayıs 2024; 21:57:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Uygulamaları bu şekilde açıp kapatmanın mantığı nedir? günlük kullanımda sıkıntısız olduktan sonra gerisi önemli değil bence. Şarj konusunda pek memnun değilim ama onun haricinde çok memnunum s23'ten eski bir iphone kullanıcısı olarak. |
|
AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
|
|
Hiç böyle bir şey denemediğim için bir şey diyemem. Fakat neden böyle bir şey yapıyorsunuz onu da anlamadım açıkçası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Basit bir şekilde açıklayayım. Birçok yeni telefon daha uygulamaya basıldığı anda arayüz açılması gibi veya yükleme ekranı gibi anlık tepkilerini gösterir. Bu da günlük kullanımda hız demek. Evet hız hiçbir işinize yaramıyor olabilir herkesin günlük kullanımı sadece Instagramda story kaydırmak olmayabiliyor. Ben fazlasıyla multi tasking işlemler yapıyorum hatta bazen bunları konuşma esnasında yapıyorum ve son güncellemelerde özellikle arama esnasında pek multi tasking yapamaz hale geldim cihaz kasıyor. Biz bu cihazlar boşuna mı yığınla para ödüyoruz? Ayrıca gözle görülebiliyor ki arkadaşın yaptığı test videosunda cihaz bırak uygulama açılış veya arayüz geçişlerine ulaşmayı, henüz home screen kaynaklı uygulama logosu ekranını dahi geçemiyor. Bu da kasıtlı yavaşlatıldığı anlamına geliyor. Hiçbir markayı övmüyor veya savunmuyorum fakat Apple, Samsung, Xiaomi vs vs tüm markalarda ilerleyen güncellemeler kasıtlı yavaşlatmaya yönelik yapılıyor bunu asla kabul etmiyorlar fakat yapılıyor. Sentetik testlerde orta segmentten 3 kat fazla puan alan SD Gen2 işlemci bile güncel çıkan telefonlardaki arayüz akıcılığını yakalayamayabiliyor ve bu tamamen MARKA HİLELERİ. Çoğu markanın aksine Google Pixel cihazlar bu konuda epey iyiler. Yine de deneyimlemek lazım. Apple da dahil çok fazla marka hilesi mevcut.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitoprax -- 9 Mayıs 2024; 0:56:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
“Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...”
(Atatürk, 30 Ağustos 1925) |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
“Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...”
(Atatürk, 30 Ağustos 1925) |