Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (564. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.995
Cevap
166
Favori
879.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Bizim telefonlarda yazılımsal olarak 5G açık mı acaba? Vodafone ile görüştüm 5G'yi açtırdım sözde ancak bir türlü 5G göremiyorum İspanya'da. Daha önce herhangi bir yerli operatör ile 5G deneyimleyen oldu mu yurtdışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 25 Haziran 2023; 19:18:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayadır konuya bakmıyordum. Halen yok ısınma, yok kamera... Arkadaşlar, demin telefonu annemin eski S10e'sini ondan alıp, kendi S22 telefonumu ona verdim. Telefon, veri aktarmadan ve kurulumlardan dolayı yüzde 85 şarjdan, yüzde 60 şarja düştü; Antalya sıcağına rağmen baya ısındı tabi. Hiç teklemedi, hiç takılmadı. Kılıfını çıkardım, muhtemelen kılıflı hali daha az sıcak hissettirecekti.

Üründe son zamanlarda yaşadığım tek sıkıntı samsung notes uygulamasında, notlarıma girdiğimde, uygulamanın kasılmasıydı. Bazı notlar biraz uzun belki ondan. Kamera konusunda bence artık sıkıntı yok. Çünkü bir ara 3x'te netleme sorunu vardı düzeltildi.

Çok geriye dönük okuyamadım ama birkaç hafta önce çekim problemi ile ilgili arkadaş bir sorundan bahsetmiş. Eminim telefonunla alakası yoktur. Neden dersen, hangi operatörü kullanıyorsan müşteri hizmetlerini ara, senin sim kartınla alakalı ilgilensinler. Zira ben 3 tane baz istasyonunun açık havada altına dururken vodafone'un çekmediğini, internetin aşırı yavaş olduğunu bilirim. Kendileri ayrı ayrı ayar falan çekiyorlar. Hatta baz istasyonlarında çalışma falan da yapıyorlar. O nedenle telefonun net bağlantılarında hata olma olasılığı bence çok düşük. Operatörlerimiz boktan. Yurtdışında orange kullandım, net bitmiyor desem yeridir. Neyse...

Kullanan arkadaşlardan memnun olanlara selamlar, memnun olmayanlara da sabır dilerim. Ürün sempatizanlığına veya düşmanlığına gerek yok. Beğenmiyorsanız satın gitsin, net.

• Merhabalar arkadaşlar bende bugün aranıza katldim S22 ile varmi önerebileceğiniz bir ayar vs

Teşekkürler hepinize iyi forumlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beyler rahatsız etme modunu açtığım halde telegram bildirim sesi kapanmıyor. neyi yanlış yapıyorum?

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Telefonda 5G açık. Şu an İsviçre'deyim, buradan aldığım hatta aktif. Muhtemelen Vodafone kaynaklıdır.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Türkiye için kapalı olmalı, S22'de Samsung'un açtığını duymadım, s23 serisi işin açtılar. Ancak yurtdışı için aktif olan ülkelerde açık olması lazım. Belki TR hat olduğundan izin vermedi, bilmiyorum.

• 37mahir37 3 kullanıcısına yanıt

4K 60 kare çekimde bende de öyle oluyor. 60 kareyi dönüştürürken içine ediyor. Muhtemelen sizde de video 60 karedir. 30 kare ile çekip deneyin.

• zopik Z kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevap için. Sonunda kafası çalışan birini buldum vodafone'da da açtırabildim 5G'yi. Telefonun desteği açıkmış, ben de öğrenmiş oldum böylece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilkoc -- 25 Haziran 2023; 19:17:23 >
  • sis651 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Telefonlarımızda 5G desteği açıkmış. Sonunda bir çalışan başarabildi aktif etmeyi. Volte çalışmıyor şu an sadece.

• Arkadaşlar cihazı yeni aldım aşırı ısınıyor bu cihaz hepinizde de aynı mı,? Çözüm varmi?

• emrkavak kullanıcısına yanıt
    İlk kurulum esnasında çok ısınması normal. Şarjda normalden hızlı bitebilir ilk hafta falan. Telefon kullanımınızı öğreniyor bir süre sonra optimize ediyor bataryayı ama s22 ile anca 5 saat falan ekran süresi alınıyor zaten. Ha bir de normale göre daha fazla ısınıyor telefon ara ara çok sıcak olabilir normaldir işlemcisi verimsiz biraz. Günlük kullanımınızı pek etkilemez ama içiniz rahat olsun. Başka sorunuz varsa buyrun sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 25 Haziran 2023; 20:36:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onerdiniz bir ayar vs varsa söylerseniz sevinirim.

• emrkavak kullanıcısına yanıt
    Ben sadece ram plus ayarını kapattım. Bir de güç tasarrufu ayarlarında işlemciyi yüzde 70e kısıtlama ayarı var onu da aktif etmiştim o kadar. Bir de ekrana çift dokununca açılıp kapanma ayarını kapatın yazmışlardı reditte ekran hazır bekliyor şarj harcıyor vs. diye emin olamadım ama kullanmıyorum diye kapattım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme gelmiş.
    Yapan oldu mu ey ahali?

• Telefon titreşim ayarlarını değişiyorum ancak WhatsApp yine benim kullandığım titreşimi kullanmıyor ve sunduğu titreşimler sadece kısa uzun vs gibi klasik titreşimi kullanmak zorunda mıyız WhatsApp için?

• dionysos1977 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım pek değişen bir şey yok aynı

• Cihazı yeni alanlar hayırlı olsun olumsuz yorumlara bakıp caninizi sıkmayın cihaz bomba gibi aylardır kullanıyorum iyiki almışım dedim tam fp ürünü ilk hafta bataryanız hızlı bitebilir aldırmayın cihaz optimizasyonu sağladığı zaman hersey normale döner

• SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU]

Resimde gorunen S22 kiliflari satiliktir. (Toplu)

Cogu sifirdir..

Kargo tarafimdan karsilanabilir. Aklinizdaki teklifleri iletirseniz degerlendirebilirim.

13 adet kilif.. spigen fiyatina (kullanilmis spigen dahil).. kargo benden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halk Kütüphanecisi -- 27 Haziran 2023; 23:41:55 >
  • Arkadaşlar cihazı almayı düşünüyorum. S22 batarya konusunda nasıl ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 562563564565566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.