Benim bir haftayı geçti, batarya iyi değil 60 sarjım kaldı şu an ekran süresi 2 saat 5 dk. Yoğun kullanımda günü kurtarmıyor. Onun dışında çok güzel kaliteli bir telefon. Boyut kamera ekran muazzam derecede iyi. İşte keşke batarya biraz daha iyi olsaymış diyor insan. Ancak bu fiyata daha iyisi bulunur mu zor. Çok hızlı sarj oluyor avantajı o. Bir de 60hz bir tık daha iyi gider muhtemelen ben 120 kullanıyorum genelde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (565. sayfa)
-
-
Neredeyse haftada bir soruluyor almayı düşünüyorum batarya nasıl diye. Arkadaşlar bu cihazın pili kötü, beklentiniz olmasın o konuda açık ve net.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Çıktığı günden beri 8 plus kullanıyorum , fakat artık değiştirmek istiyorum. Hem maddiyat hem de öncelik sırası bakımından telefona çok para vermek istemediğim için S22 ye yöneldim. Amazon prime day ile s22 plusı bekleyeyim. Eğer indirim gelmez ise büyük ihtimal s22 alacağım.quote:
Orijinalden alıntı: LordemBenim bir haftayı geçti, batarya iyi değil 60 sarjım kaldı şu an ekran süresi 2 saat 5 dk. Yoğun kullanımda günü kurtarmıyor. Onun dışında çok güzel kaliteli bir telefon. Boyut kamera ekran muazzam derecede iyi. İşte keşke batarya biraz daha iyi olsaymış diyor insan. Ancak bu fiyata daha iyisi bulunur mu zor. Çok hızlı sarj oluyor avantajı o.
Bir de 60hz bir tık daha iyi gider muhtemelen ben 120 kullanıyorum genelde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
iphone 14 pro max ile beraber kullanıyorum ilk android telefonum s22 öncelikle pili berbat ama onun dışındaki hiçbir konuda kötü bir telefon değil akıcılığı kamerası ekranı konforu gayet iyi. bu fiyata iphone seviyesine yakın bir telefon samsung iyi iş çıkarmış. ama pil fecaat, ha bir de kamerası kötü olmamasına rağmen snapchat instagram vs olduğundan kötü görünüyorei çekimler iphone'a kıyasla, o kötü. android bu sorunu çözemedi belki s23'lerin durumu farklıdır bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aria26 -- 30 Haziran 2023; 14:37:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 plus da aynı şekilde hocam batarya açısından fark yok. Onun da ekranı daha büyük o da 5 saat veriyor. İşlemci verimsiz s22 serisinde bataryası iyi bir cihaz yok.
He bu arada bataryalar 2 saatte bitiyor gibi değil 5 saat ekran süresi veriyor. Günümüzde çoğu 120hz telefon bu şekilde zaten. Amiral gemisi olduğu için anormal karşılanıyor bu durum. S23'e baktığınızda bu süre 8-9 saate çıkarılmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordem -- 30 Haziran 2023; 16:20:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya tarafında acele etmeyin, az daha para biriktirin ve S23 serisini alın derim. S22 iyi idi ama S23 gerçeği var artık. S22'nin bataryası ve ısınması sıkıntı. Ben S22'den devasa ekranlı Z Fold 4'e geçtim ama o ekrana rağmen ve çok artmayan batarya kapasitesine rağmen SD8G1+ ile S22'den daha iyi ekran süresi alıyorum.
-
media marktBASEUS Magsafe Overseas Edition Wireless Powerbank 6.000 mAh 20W Siyahhttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_baseus-magsafe-overseas-edition-wireless-powerbank-6-000-mah-20w-siyah-1227166.html?gclid=CjwKCAjw-vmkBhBMEiwAlrMeFyNdKuffNUcqdIrfU4r4b22XrZ8myWonGOZhjrMH0ed0OT3tp_tbfBoCeY0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Alın şundan bir tane kulaklığınızı saatinizi telinizi her yerde sarj edin kurtulun sarj derdinden kibrit kutusundan biraz büyük şiddetle tavsiye ederim bende s22 var bu aletle beraber 10 binlik pilim oldu hemen hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
6000 mah bile değildir bu tam olarak 1300 tl verilmez buna samsungun 10000 mah olanı daha mantıklı en azından 2 defa şarj eder tam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam 6 bin ve çok ufak magsafe özellikli çok kullanışlı magsafeli kılıf aldığında harika oluyor ben çoğunu inceledim ve bunu aldım o fiyatına takılmayın hakkını veriyor
Tam 6 bin olamaz hocam s22 bile yazdigi gibi degil tam 10 bin 20 bin vs yazmasina bakmayin o kadar değil. Ki tam 6 bin olsa bile 2 defa sarj edemez bu telefonu 10 binlik daha ucuza daha iyileri var ama bu marka da kotu degil tabi ki.
6000 3.7 V tur. 5 volta cevirip aradaki kaybida hesaba katinca 4440 mah ve daha asagisi bi performans verir. Ordan telefonu ne kadar sar edeceginizi hesaplayabilirsiniz. 1Tam dolum yapip 2. Azicik doldurur muhtemelen
Ben teknik detayını bilmem paketinde 6bin yazıyor he yanında ufak kablosuda var powerbanki arkaya yapıştırıp minik kablosuyla sarj edebilirsin her halükarda avantajı büyük magsafe özelliği var
Pakette her yazan dogru degil iste 2 defa bile sarj edemez oradan anlasilir zaten.
Hocam inanın 1 defa bile etse ufacık tasima zorluğu yok ilaç gibi ben aldığımda ürün bin TL idi iyiki almışım hayatımda teknolojik olarak aldığım en faydalı ürünlerden birisi o yüzden şiddetle tavsiye ettim forumdaki dostlara
Powerbank lazim tabi cogumuza ama daha iyileri var bu fiyata onu demek istedim ben sadece.
Hangileri hocam bilgimiz olsun eşe dosta lazım olursa aklımızda olsun varsa bildiğiniz magsafe özellikli daha kaliteli alırız
Ben magsafe demedim hocam arasam bulurum belki de benim ve bircogumuz icin kapasite onemli.
Telefonu 2 3 defa sarj edebilecegim poeerbankler varken bu fiyata 1 defa sarj edip yuzde 80i biten bir sey almazdim sahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry Toad -- 1 Temmuz 2023; 23:10:56 >
10 binligide mevcut fakat boyutu büyük bunu tavsiye etmemin en büyük sebebi magsafe ile arkaya yapıştığında tek elle kullanımı kolay ve kompakt bir cihaz 10 binlik powerbank telin arkasında çok kötü olur çift el kullanmak zorunda kalırsınız ben şahsen yanımda 2 defa sarj edicek diye kalas taşımam bu kibrit kutusundan biraz büyük forumdaki kompakt ve pratik cihaz seven dostlara naçizane tavsiyemdi daha iyisi varsa tabiki onu kullanın siz ben bundan daha iyisini bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerbahçe_34_ -- 1 Temmuz 2023; 23:51:3 >
Bu hareket ipucu ile ekranın altında duran çizgiyi kullandığımızda sürekli açık kaldığı için hayalet ekrana sebep oluyor mu acaba? Xiaomi de kullanınca izi çıkıyordu. Var mı sürekli kullanan.
Navigasyon çubuğundaki nesneler bende hiç görünmedi. Ama S8'de farklı bir renkli tema kullanmıştım, o göründü ne yazık ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X