Hocam bahsettiğim adaptör gelsin eğer süper hızlı şarj etmezse geri gönderir bundan alırım. Aslında hızlı şarj bana yeter ama lazım olacağı tutar. Sizden bir şey daha rica edebilir miyim? Hızlı şarj ile süper hızlı şarj arası ne kadar süre fark ediyor. Teşekkürler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 VE S22 + [ANA KONU] (562. sayfa)
-
-
Evet yari mobil veri yari wifi full 120hz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu cızırtı sorunundan bahsediliyor tüm cihazlarda devam ediyor mu yoksa güncelleme yoluyla vs çözdüler mi bu sorunu? Ben bir sorun yaşanmıyorum şu anlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yili gecti hic yaşamadım.
Rica ederim
Süper hızlı şarj ile hızlı şarj arasında ne kadar bir süre oynuyor?
-
Merhaba arkadaşlar ben de yaklaşık bir ay oldu aranıza katılalı ve telefondan her yönden memnunum, telefonu şarj etmek için eşimin s20 fe modelinin şarj aletini kullanıyorum. Bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum, yanılıyor muyum? Malum şarj başlığı 500 lira civarı olduğu için gerek duymadım bu da 1 buçuk saat civarı dolum yapıyor gayet yeterli geldi bana.
Sorun olacağını düşünmüyorum orijinal adaptör ve kutusundan çıkan kablo şarj ediyorum %5ten %100e 1 saat 5 dakika gösteriyor. Sizin kullandığınız adaptör muhtemelen biraz daha az güç veriyor
Bu konuda böyle bir şeyin yazıldığını hatırlamıyorum
İki günlük kullanım gayet iyi batarya şimdilik biraz çabuk bitiyor ancak telefon çok hızlı sarj oluyor. Gördüğüm bir sıkıntı ekran kilidi henüz açılmamışken bir bildirime tıkladığınızda yazılar sanki silik silik oluyor. Yazılımsal bir sıkıntı diye düşünüyorum. Yaşayan var mı?
Toplasan 2-3 gündür kullanıyorum. Batarya dışında telefon mükemmel.
Tek şarj dolumu ile 2 veya daha fazla gün kullananlar olduğunu okudum. Telefonu tüm özellikleriyle kullanarak 2 gün bana zor gibi geliyor. Şu 2-3 günlük kullanımımda bile gördüm ki bir tam günü bile çıkarmaz. Belki bir haftaya kadar telefon ve batarya kendini toplar ama yine de bir tam gün benim kullanımıma göre çok zor. Hızlı şarj ile bu sorun aşılır ama telefon müthiş.
-
Şu 2 günde bu telefonların süper hızlı şarj edilebilmesi için PPS protokolüne uygun en az 25W'lık şarj adaptörünün olması gerekiyormuş. Eğer süper hızlı şarj yapsın istiyorsanız mutlaka PPS destekli şarj adaptörü bakmanız lazım yoksa 100W olsa bile süper hızlı şarj yapamıyorsunuz.
-
Tr haziran güncellemesi gelmis arkadaslar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 çift hat aktif oyun olmadan kaç saat ekran süresi verir ortalama kullanımda?
M52 den geçmeyi düşünüyorum ama 6.7inç ekrandan vazgeçebilecek miyim emin değilim
4
Sanirim biraz sans isi 4.5g de dahil 5 saatin altinda ekran süresi almadim ben genelde 6 oluyor ama 60hz de. 120 de 4 falan anca arkadasin dedigi gibi.
Ben daha yeni kullanmaya başladım belki ondan olabilir. Batarya ve telefon henüz stabil değil. Bir kaç güne daha verimli olabilir ama şu ana kadar 4 saat bile göremiyorum. Siz ekrandan ziyade 5 amperlik bataryadan vazgeçebilecek misiniz buna karar verin.
Telefonda kısıtlama yapmıyorum, burada bahsedildiği gibi AOD kapalı değil ve ekran yenileme hızını hep 120 Hz olarak kullanıyorum. Telefonda aradığım özelliklerin başında AOD geliyor, 120 Hz süper akıcılık veriyor. Yarım veya bir saat daha fazla ekran süresi alabilmek için bunlardan vazgeçemem. Nasıl olsa hızlı şarj var, bu açığı kapatıyorum kendi adıma. Telefondan aşırı memnunum. Tek keşkem, batarya 5 amper olsaydı.
Ekran farkı görsel olarak aşağıdaki gibi
M52 Super AMOLED Plus, 120Hz
S22 Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1300 nits (peak)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 21 Haziran 2023; 10:34:25 >
-
Türkiye güncellemesi gelmiş yapan oldumu
Görüşme kaydı özelliğini aktif etmenin , bilgisayara bağlayıp CSC yi değiştirmek dışında bir yolu var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 21 Haziran 2023; 11:5:13 >
Bunu ben de merak ediyorum ve görüşme kaydına çok ihtiyacım var. (CSC değitirmeden)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X