< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (480. sayfa)
-
-
Bence s23 ultra ın fiyatını görün, ondan sonra karar verin. S23 çıktıktan sonra S22 fiyatları bir miktar düşebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şöyle bir şey de yapmayı düşünüyorum. Aksilik olmazsa s22 ultra yı ay sonu alayım stok sorunu olmazsa. 1 şubatta tanıtım yapıldıktan sonra kampanyaları ve fiyatlarına göre ya açmadan iade edeyim yada açıp kullanayım kendi telefonumu sonra göndereyim diyorum.
Fiyatının düşme ihtimalini bende düşünüyorum ama emin olamadım.
_____________________________ -
30 k gibi bişeyler vermek çok fazla olur gibi ama diğer arkadaşın dediği gibi S22 fiyatı düşme ihtimaline karşı dediğim yolu izlemeyi de düşünüyorum.
Açsan da açmasan da iadede sorun yaşayabilirsin. Bu hafta benzer bir durumdaki Yargıtay kararı haber oldu her yerde. Burası Türkiye. Açmadığın telefonu servise gönder iade alamayız falan derler. Bence riske girme.
S23 Ultra çıkınca fiyatların düşme ihtimalini ben de düşündüm aslında ama, telefon tanıtılacakta, stoklara girip satışa çıkacakta, belki s22 Ultra'nın fiyatları düşecek... En az bir iki ayı bulur bence bu senaryo. Kaldı ki artık pek düşmüyor fiyatlar. Herkes iPhone 14 çıksın 13 ucuzlasın alalım diye beklerken iPhone 14 çıktığı gün 13'lere 5 bin lira gibi bir zam gelmişti. Bu hafta yine zam geldi. Samsung'da benzer bir yol izleyebilir. Mevcut ekonomide indirim beklemek çok zor.
s22 ultra alalı sanırım 5 6 ay oldu , gerçekten ilk günkü gibiyim telefona karşı gerçekten muhteşem bir telefon , özellikle ekran en boy oranının birbirine orantılı olması çok güzel , bu hissiyatı daha önce note 5 te yaşamıştım , bugün çoğu telefon boy uzun , en olarak dar ben bunu sevmiyorum TIR KASASI gibi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bunu haberi gördüm. Ama zaten değişim kampanyasındaki şartlar arasında bu konu var ya ondan faydalanırım diye düşünmüştüm. O zaman artık o riski alacağım. Çünkü zaten 28-29 unda sipariş versem bana gelmesi 2 gün sürer o zaman lansman yapılır ve kampanyalar belli olur diye düşünüyorum.
Arkadaş ne hallere düştük ya nelerin hesabını yaptırıyorlar bize.
Arkadaşlar Samsung'un orijinal ekran koruyucusu kullanıyorm kesinlikle süper. Herkese tavsiye ediyorm bugün 1 ay oldu kullanali ilk günkü gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O kadar artmaz tabii ki ama hiç atmaz diyebilir misin? Ben diyemem. Ucuzlayacak hiç diyemem. Aşağıda benzer fiyat aralığındaki telefonların 4 aydan 16 aya kadar değişen sürelerde nasıl zamlandığını sıraladım. Keşke ucuzlasa da hepimiz hayalimizdeki cihazları alıp kullanabilsek.
![SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/43/23/4b/43234b0a929e0dfa0af692acba88d3c4.png&t=0&width=480&text=1)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5burak5 -- 18 Ocak 2023; 12:37:9 >_____________________________ 
-
Bende sipariş geçtim ondan spigen almıştım pek beğenmedim spigeni hem tam kaplamıyor hemde baloncuk ve iz bırakıyor uygularken
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3 -
Nereden aldınız? İnternettense link atabilir misiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ **ASUS ROG GL752VW NOTEBOOK** ** ASUS GL752VW CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ - 16GB DDR4 RAM - 1TB 7200 RPM Hdd Samsung 250GB 960 EVO NVMe M.2 SSD - 17.3 -
Hangi siteden AliExpress mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hayır farklı bir siteden buraya gönderim hizmetleri yok arkadaşımın adresine gönderdim o getirecek bana ay sonu geliyor
Yurt dışı 14 Pro Max alıp kayıt ettirdim. Yanına bir de Android cihaz alayım dedim.
@SUPERMAN kardeşimden OnePlus 9 aldım olmadı, Note 20 Ultra aldım, eşim el koydu :D
Server kayıtlı S22 Ultra aldım ben de sonunda. Dünya varmış yahu, 14 Pro MAx çekmeceden çıkmıyor öyle deyim. Mükemmel telefon, kıymetini bilin. iPhone falan hikaye.
Abi S23 Ultra çıkana kadar bence kral :D Gerisi fasa fiso.. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 18 Ocak 2023; 13:49:58 >_____________________________ 
:..Galaxy Note 20 Ultra 5G Snapdragon 12/128GB..:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
![SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2fstore.donanimhaber.com%2f83%2f0f%2f7f%2f830f7f45c2a21e6aa780b61d94b3568f.jpeg&t=154909064&width=480&text=1)