Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.612
Cevap
200
Favori
799.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buhara15 B kullanıcısına yanıt

Normal değil hocam. Tavsiyem cihazı derin dondurucuda saklamanız.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Eski bir S21 ultra kullanıcısı olarak yılbaşından beri hala 13 pro max kullanıyorum. Akşam eve geldiğimde en az %50 şarjım oluyor. Şimdi düşünüyorum S22 ultra'm olsa eve geldiğimde %20 şarjım kalsa ne değişicekti? İnan umrumda olmaz. Ciddi takıntı olmuş bu olay bazı kişilerde vay 13 pro max 10 saat ekran süresi veriyor bu neden 6 saat veriyor. iOS'da uygulamadan çıktığın an freeze ediyor bir işin bitmeden başka uygulamaya geçemezsin bile en basitinden. Multi tasking, ekran bölme kısımlarına hiç girmiyorum. Ekran daha kalitesiz, eski XS cihazımın ekran renkleri bile daha canlıydı S22 ultra ile kıyaslanamaz bile. Arabada spotify veya youtube music dinlerken şarkı-sanatçi vs. bilgileri gelmiyor bazen boş ekranda müzik çalıyor telefonu reboot etmeden düzelmiyor, s21 ultra'da bunu hiç yaşamadım. App store uygulaması kasıyor. iOS'un kendi Mail uygulaması dışında hiç bir mail uygulamasında POP3 desteği yok, stok uygulama da beş para etmez. Samsung Mail en çok özlediğim şeylerin başında gelir. Gece selfileri S21 ultra bile 13 pm'i tokat manyağı yapar S22 ultra denemedim. Geri dönmek için illa ekranı soldan sağa çekmen gerekiyor büyük ekranda tek elle tam br eziyet, S21 ultra'da ayarlayıp istediğim yönden çekiyordum. Eskiden sosyal medya uygulamalarında ciddi kamera farkı vardı ios-android arasında artık S22 ile o da çözüldü direk lenslerin kendisi kullanılıyor. Şu an benim 13 pro max ile tek artım uzun ekran süresi ve arayüzde gerçekten sıfır toleranslı akıcılık. Bir de PUBG, COD, Apex tarzı oyun meraklıları için Android cihazlarda çok zor fark edilecek bir input lag var, 13 pro max'e geçtiğinizde parmak hareketlerinize verilen tepkilerin hızlandığını meraklısı anlar ancak. Ama artı-eksi tablosu yaparsak S22 ultra ezer geçer her türlü, kendinize bu kadar eziyet etmeyin. Bakın ben bunu objektif biri olarak söylüyorum. Şu an 13 pro max kullanıyorum 5 ay oldu, öncesi S21 ultra, Öncesi XS, öncesi galaxy note 8. Her iki tarafa da oldukça hakimim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBCD -- 1 Haziran 2022; 15:54:1 >

• Konuda S22 Ultra eleştirenlerde zaten cihaz yok.. Batarya süresi için flood yapan arkadaş var son günlerde, yazdığı felaket senaryosu da "Neden 6 saatten fazla ekran süresi alamıyorum." Bu cihaz zaten işsiz-güçsüz adam işi değil. Akşama kadar oyun oynuyorsanız ya da sosyal medyada birilerini stalk'lamaktan başka bir derdiniz, işiniz gücünüz yoksa alacağınız cihaz zaten S22 Ultra değil, yanlış seçim yapmışsınız.. Kendinize düşük ekran çözünürlüklü, 6000-7000 mAh bataryalı bir Android ya da iPhone 13 alın geçin..

S22 Ultra'nın şimdiden yazıyorum, hem milyonlarca aboneli kişisel kanallarda, hem de kurumsal yayınlarda "Best device of the year" seçileceği kesin.. Yıl sonuna doğru buradan alıntı yaparım.

Kendi ihtiyacınız için, bu ya da başka başlıklarda trollerin mesajlarını ayıklayarak fikir edinebilirseniz, seçiminizi yaparsınız, zaten artık kötü cihaz yok gibi.. Hepsinin kendine göre avantaj, dezavantajları var, hepsini yazdık, tartıştık..

8Gen1 hakkındaki geyiklerde tamamen saçmalık, SnapDragon her sonbaharda yeni mimariyi duyurur, yıl içinde de hafif modifikasyonlarla ve OC ile "Plus" sürümünü duyurur. "Plus" tabi ki lansman öncesi vs övülür, gelişmelerden bahsedilir, "keşke" dedirtecek yayınlar yapılır, ama piyasaya çıkınca gerçek kullanım testleri %5-10 fark bile göstermez, benchmark'lardaki farkları da kimse gerçekte farketmez bile.. 8Gen1 gayet iyi bir işlemci, ne ısındığına, ne kastığına şahit olmadım, olan da duymadım. Zaten Samsung'un 2100 serisi de gayet iyi bir seriydi. 2200'da ilk piyasaya verildiğinde optimizasyon sorunları vardı ama güncellemelerle o da ortadan kalktı.. XDA'da takip edenler görür. Biz de zaten yok..

Cihazınızın keyfine bakın, kullanın, verdiğiniz paranın karşılığını en küçük ayrıntısına kadar veriyor bana göre. 20 yıldan fazladır her türlü "akıllı" cihazı kullanan bir üye olarak söylüyorum.

Bu başlık aynı zamanda trollerin "söğüt gölgesi" gibi, onları da sallamayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 1 Haziran 2022; 14:39:59 >

• Bu telefonu gördükten sonra Iphone 13 aldığım için kendimi enayi gibi hissettim kim ne derse desin SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]  Apple savunan fanboydur bu saatten sonra ya.

• Uzun zamandır yazmıyordum ama dün gene yaşadıgım olayı canımı sıktı, resmen şarj %5 ten %1 e 1 dakikada indi ya! önceden 5 dk sürerdi :))

• welmour kullanıcısına yanıt
    iPhone ,Pro’dan başlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Appleın kopyalamadığı bu yöntem kalmıştı.

Ama fanlara yazık ya. Ah Apple

İPhone 14 serisinin piyasaya sürülmesi yakında geliyor (zaman uçuyor, biz bilmeden önce, Eylül olacak) ve gelecek telefonlarla ilgili söylentilerin ve sızıntıların etrafta dolaştığı yılın o zamanı. Bu yıl bir yandan iPhone 14 ve 14 Max, diğer yandan iPhone 14 Pro ve Pro Max arasında chip farkı olacağını duymuş olabilirsiniz. 9to5Mac şimdi başka bir kaynağın bu bilgiyi doğruladığını bildiriyor.

iPhone 14 ve iPhone 14 Pro farklı yonga setlerine sahip olacak: başka bir rapor bunu doğruluyor

Bu yılın başlarında, saygın endüstri analisti Ming-Chi Kuo bombayı patlattı: Raporuna göre, bazı iPhone 14 modelleri iPhone 13 serisinde görülen mevcut A15 Bionic çip ile gelecek. Şimdi TrendForce'tan bir rapor, yalnızca iPhone 14 pro modellerinin yeni nesil A16 Bionic çipini aldığını söyleyerek bu söylentiyi doğruluyor.

• S22 ultra için kılıf öneriniz ne olur en incesinden olması tercihimdir:) teşekkürler

• Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt

iPhone, iPhone'dan başlar hocam. Ben x para verip iPhone isimli ürün aldıysam benzer fiyatlı benzer ürünlerle karşılaştırırım, Apple'ın vs kategorizasyonu beni ilgilendirmez, ben tüketiciyim. Pro da alsam aşırı bir fark olmayacaktı ayrıca. Çoğu Android telefonda olan kadar hızlı şarj bile yok. Huawei p20 pro'dan geçtim, verdiğim paraya asla değecek bir upgrade olmadı. 4 senelik modelden bahsediyorum. iPhone bu noktadan sonra keriz ayıklamaktır.

• Beyaz ..kilifsiz kullanılicam tavsiye edermisiniz

• vbalikci kullanıcısına yanıt
    Siparişim bugün geldi tedarikçi çindeymiş herhangi bir vergi ya da kargo ödemesi istemediler siparişi 22Mayıs akşamı vermiştim yaklaşık 10 günde çinden masrafsız gelmesi güzel oldu. Ürün sert plastikten yapılmış telefon içerisine çok sıkı giriyor bu yüzden çıkarmak biraz problem. Ama benim istediğim bir üründü kamera koruması ve telefonun dikey durmasını sağlayan stand özelliğini beğendim ama kırıla bilecek bir sert plastik olması dezavantajı.

SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU] SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA (NOTE) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqsijen -- 2 Haziran 2022; 13:28:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• oqsijen kullanıcısına yanıt
    Benim sparii dün gelmişti. Sizinle fikirlerin aynı. Sert plastik. Dikey stant iyi ama kablosuz şarj işi sıkıntılı. Bir yerden sonra duruyor şarj. Telefonu koruyacağına inancım tam. Kalın ama hafif bir kılıf. Fiyat performans ürünü. O paraya taksiye indi bindi yapılıyor 🤣

Türkiye içi ve bir kaç sene içinde model değiştirecekseniz iphone almak en mantıklı seçim. Kim ne derse desin ikinci el piyasası mükemmel. Yurt dışında olanlar çok daha şanslı. Ancak ülkemiz de maalesef bu tarz ürünler alırken ikinci el olayını da düşünüyorsun.

Bizimde hatamız çok. iphone nedense gereksiz abartılıyor. Bende iphone kullanıyorum, kullanma sebebim sevdiğimden. Aynı fiyata daha iyi androidler var bu da gerçek.

Ben s22 ultrayı eleştireni eleştirirken bu sefer İphone kötüleniyor...
    Anlamıyorum sizi gerçekten
    Biri bmw diğeri mercedes iş artık kişinin zevki ve tercihine kalmış

• İphone tamam fazla para veriyorsun ama satarken zarar etmiyorsun...
    Eşimin 12 pro maxı ile s22 ultra sıfır alabilirim belkide üzerine param kalır

• R0llingMan kullanıcısına yanıt
    Sende exynos mu var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oguzforvandetta O kullanıcısına yanıt
    Hayır qc

• Merhabalar. Note 20 ultra kullanıyorum, benim telefonda 4k 60 fps ile video çekerken geniş açıya ve zoom kameraya geçilmiyor. Bu telefonda da hala böyle mi?

• 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.