Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S21'deki kamera sorununu kabul etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung, Galaxy S21'deki kamera sorununu kabul etti



    Samsung Galaxy S21 kullanıcıları , özellikle farklı yakınlaştırma modları ve seviyeleri arasında geçiş yaparken yaşanan, yavaşlama ve takılma gibi zayıf kamera performansından şikayet ediyorlar.



    Sorun, aşağıda görebileceğiniz üzere SamMobile'ın Mayıs videosunda gösterilmekte:





    Samsung düzeltme üzerinde çalışıyor



    Samsung destek forumlarında, şirketin mühendislerinden biri söz konusu sorun hakkında konuştu ve:  "Portre modu da dahil olmak üzere belirli bir eylem için yeterli bellek veya bilgi işlem kaynağı olmadığında gecikmenin meydana geldiğini onaylıyoruz." ifadelerini kullandı.



    Ayrıca Samsung'un bir düzeltme üzerinde çalıştığını ve Haziran üretici yazılımı güncellemesiyle birlikte yayınlanmasını beklediğini de doğruladı. Samsung'un yeni Galaxy S21 , S21+ ve S21 Ultra akıllı telefon modellerini, 2021'in başlarında tanıttığını hatırlatalım.




    Kaynak:
    https://mspoweruser.com/samsung-confirms-samsung-galaxy-s21-camera-lag-issue/







  • samsung telefonlara 5 bin üzeri verilmez.



    edit: 600$ üzeri diyelim. Ben bu mesajı yazdığımda dolar 8.50 idi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuasudba -- 10 Ocak 2022; 2:13:18 >
  • Oha bu tüm o model telefonlarda oluyorsa bariz rezillik. Nasıl bir kasılmadır o. Ve halen düzeltilmemiş. Galaxy Note10 kullanıyorum benimkinden yüksek kamera ve donanımı bulunmasına rağmen telefonumda bu olmuyor. Modele özgü bir sorun ve bu kadar zamanda düzeltilmediyse tam bir fiyasko olmuş.

  • Geçen iphone 12 ile dalga geçiyordu 🤣🤣🤣

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt
    Çok göreceli, tl sürekli değer kaybediyor. Dolar üzerinden konuşmak lazım. Örneğin ben 2 ay önce 6000TL verdim S20'ye. Daha öncede ilk çıktığında S8'e 4000TL vermiştim. S8'i de hala kullanıyorum. Verdiğim paraya kesinlikle değdi.

  • Böyle bir telefonda nasıl yetersiz bellek olur?

  • İşte bu yüzden Dxomark'ta Xiaomi lider. iphone ve Samsung balon, umarım düzelirler

  • 8 çekirdekli 6-8GB ram' i olan cihazın nasıl oluyor da belleği yetersiz olabiliyor anlayabilmiş değilim.

  • Konu apple olsaydı dandroid fanları burayı yıkardı. Fanboy olmamak gerekiyor.

  • BekirHan kullanıcısına yanıt
    Çok basit: yazılım beceriksizliği.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt

    İşte bu yüzden uzun yıllar Samsung kullandıktan sonra (S1, S2, S3,...,S6,S8,S10e) artık iphone' a geçeceğim. Bakalım o güldürecek mi?

  • Telefon üreticileri optimizasyon konusunda ileri derece de beceriksiz, markadan bağımsız serileri tek bir model çıkarıp onu olması gerektiği gibi destekleseler hatta eksiksize yakın çıkarsalar hiç sorun olmaz ama yok illa galaxy ismini sömürecekler ki rahat edecekler.
    Almayın aldırmayın, üst seviye denilen cihazlarda android yahut ios farketmez hepsi eksik kategorisinde.
    Şuan için parayı beleşten kazanıyorsanız tamam ama çalışarak kazanıyorsanız 5-6bin TL üstü bir telefona verilmez. 5-6'e çıkmamın sebebi ancak bu seviyede önceki nesilden farklı kamera vb + özellikler var, bunları önemsemiyorsanız 2800-4400TL arası bir telefon alıp sıkıntı çıkarana kadar kullanın derim. Note5'ten PocoF3'e geçmiş ve bu arada yüzden fazla telefonu elimden geçirmiş birisi olarak yazıyorum.
    Son olarak ufak bir detay vereyim, youtube'da kamera testlerine bakın benzer sahnelerde aynı performansı gösteremeyen ne kadar çok model var göreceksiniz.





  • Kasılma diye tabir ettiğiniiz durum Note 20 plusda da var.

  • S21a aldim 15 gun sonra kulakligin calismadigini farkettik ogunden beri servise gitti geldi ekranda kaymalar takilmalar kesinlikle alincak bi marka olmaktan cikmis eski modellerinde hicbir sıkıntı yasanmadi ama yeniler berbat samsung almayin derim

  • A72 görüntülü görüşmesi berbat,bide bu konuya el atsalar çok iyi olacak.

  • Tüm yorumlarda saçma saçma şeyler yazıyor bu daha yeni yeni ve çok nadir oluyor daha yeni olmaya başladığı için de adamlar kabul etti ve düzelticez dediler bu olayın tüm samsung larla alakası yok ayrıca Xiomi ve Çoğu marka samsung imzalı Kamera Lensi kullanıyor bide insanlar şu iphone algısını kenara bıraksın internetteki türk taraflı videolarda apple herzaman iyi gözüküyor fakat yabancılarda apple çok kötüleniyor (Ben kendi elimle S20FE VE SE2 nin kameralarını inceledim ve açık ara S20FE önde

  • Zaten kamera çıkıntısı bile başlı başına bir problem di benim için o sebeple 20 ve 21 serisi telefonlardan almadım zoom özelliği büyük bir ihtiyaç değil ve kalitesiz geliyor bana, ben geçen ay note 10 plus aldım gayet güzel ve fazladan 3bin tl vermekten kurtardım ihtiyaca yönelik kendini kanıtlamış bir önceki modellerden alırsanız paranız cebinize kalır şarj cihazı bile yok yeni modellerde

  • interwap kullanıcısına yanıt

    Yetersizlikten ziyade yönetim iyi değil pek.

    Ekrandaki görüntü bellek tarafında tek değil; HDR vs. görüntü işleme işlemleri için birçok farklı kare şeklinde tutuluyor. Bu görüntüler de Jpeg şeklinde değil Bitmap gibi sıkıştırılmamış oluyor. Bunlar da birkaç yüz megabayt gibi yer kaplıyor tek başına.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10e modelinde ayni sorun mevcut. Bende uzun suredir android kullaniyorum. Ama suanda s10e de foto cektiginde cok ciddi gecikme var. Bence samsung muhendislerinin tum modellerini kalite kontrol etmeleri lazim.

  • Bu donanımla telefonun uçak olup uçması gerekirken, kameralar arası geçişte takılması ve donmasını görmek…

    Gözlerim yaşlı….


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.