< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy S20 / S20+ / S20 Ultra [ANA KONU] (656. sayfa)

-
-
-
Sizce 11 pro max satıp 2. El 7 ay garantili s20 almak mantıklı mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok mantıksız bir hareket olur.
-
S20 kendi ekran koruyucusu artık epey aşındı çizilmeler filan mevcut. Nerede kaça yaptırabilirim aynı kalitede bir koruyucu yaptırmak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıldır koruyucusuz kullanıyorum sıkıntı olmuyor çıkar koruyucu sende .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç kılcalda olsa çizik yok mu hocam peki
Daha neler hocam ben senin düşüncenin tam tersini yapmayı düşünüyorum :) bak şimdi gurur duydum telefonumla :)))
Dikkatli kullanırsan çizik olmaz bende plus modeli var ben cihazları biraz hor kullanıyorum ona rağmen yok olsada umursamam gerçi :)
Aynı şekilde bende ekran koruyucusuz kullanıyorum. Kılcal çizik var mı anlamak için çok detaylı ışık altında bakmak lazım. Ancak günlük kullanımda kesinlikle farkedilir bir çizik görmüyorum. Kullanıma dikkat ederim ama. Pantolonum sol cebi telefona tahsis edilmiştir her zaman. Asla başka bir şey o cebe giremez. Bozuk para, anahtar vs. Asla.. Telefonu sert yüzeylerde ekran altta kalacak şekilde koymam gibi..
Bende buna dikkat eden biri değilim ne yazıkki o yüzden koruyucusuz kullanmak bana her zaman dez avantaj getirir. Günlük motora binen biriyim telefon cebimde ama bazen çakmak anahtar bozuk para da olabiliyor buna dikkat etmiyorum ne yazık ki
Arkadaşlar herkese merhaba. Arka kamera camını kırdığım için servise vermiştim.
Haberiniz olsun diye söylüyorum ekran filmi de yapıyor servis 75₺'ye. Fabrika çıkışı olanın birebir aynısı değil ama piyasadakilerden daha iyi bence. Ben Kadıköy'deki servise vermiştim telefonu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 6 Aralık 2021; 15:15:38 >
Selam bende s20 ultra var arka kamera camı çok çizik değiştirmrk istiyorum kaça değiştirdiler acaba.
-
Hocam 400 liraya. Çünkü sadece kamera camı değişmiyormuş tamamen arka kapak değişmek zorundaymış.
para lazımsa s20 ikinci elde gayet uyguna bulunabiliyor, o zaman mantıklı. kullanım olarak üzülebilirsin, bu s20 için değil herhangi bir android cihaz için geçerli.
-
Hocam biraz nakit getirisi olur, biraz değişiklik olur biraz da kullanım kolaylığı olur ağırlık ve boyut açısından diye düşünüyorum. S20 yerine s21 de olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Değerli pillocanlar telefonlarınıza çok iyi bakın, düz s20'nin ikinci elde fiyatı 6.500-7000 arası olmuş ultra'nın fiyatını söylemiyorum bile
Android 12 ne zaman geliyor S20 ye?
14 aralık 30 ocak arasında yazıyor.
-
Benim cihaz isviçre cihazı olduğu için bana erken gelir, yarından sonra her gün kontrol edecem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X