Birkaç gündür ciddi araştırma içerisine girdim ve 7 yıllık iphone serüvenimin sonunda sıkıldığımı farkettim. Şu an androide geçmiş bulunmaktayım ve kullanmak için sabırsızlanıyorum. Mesajınız için teşekkür ederim, karar verme sürecimde ki son etki sizin yazınız oldu ve siparişi verdim. ![]() |
2017 de çıkan Note FE Exynos ile bu yıl çıkmış olan Snapdragon 865 yonga setlerini karşılaştırmak ne kadar mantıklı sizce ? Artı olarak Snapdragon 865 nasıl iphone 8deki işlemciye gerçekten nasıl yetişemiyor iphone 8 mi kaldı ya.. |
Ben XS Max modelinden düz S20 modeline geçmiştim 4 ay önce. Hiç pişman olmadım sizin de memnun kalacağınızı düşünüyorum. |
Dediğim gibi ben 11 pro max den s20+ a gectim pişmanlık yaratacak bir durum yok. Sarj nispeten daha az gidiyor o kadar o da kullanımla alakalı.. Onun dışında tüh diyeceğim birşey yaşamadığım gibi telefonun hafifliği ve ekran kalitesiyle büyük artıları var.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam telefonla 4k 10dk video cekince ısınıyor diye şikayet ediyor sonra 30 yillik fotografciyim diyor.. ne beklersin.. 30 yil öncede kalmış fotografcı olur olsa olsa 😆😂 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Oyun diyor ya geldi bitane daha pubg ci..Yav tamam sen git 6 inclik telefonda oyun oyna kardeşim hadi.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brave353 -- 8 Kasım 2020; 19:43:16 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
bende de düz s8 var, bazı filmlerde kalkma vs olabiliyor. iyisini yaptırdım ben ve yaklaşık 8 10 aydır sorunsuz kullanıyorum hergün dezenfektan sıkmama rağmen. uygulama yapanda işi iyi yapmalı bence s20 almayı bende düşünüyorum, s8 e göre kavis az ise sorunsuz film yapılır ozaman |