Samsung Galaxy S20 Fan Edition [ANA KONU] (Her Şey İlk Sayfada!) (354. sayfa)
-
-
45 derece ciddi bir rakam.
40tan sonrası ciddi sıcaklık.
Güneş altında çok kaldıysa olabilir. Diğer telefonlarla aynı koşullarda karşılaştırmak gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar şarjı o kadar kötümü. Oyun için alacam
Snapdragon
Ilginc.quote:
Orijinalden alıntı: ermiş dervişSnapdragon
Bende bugun aldim snapdragon. Umarim pisman olmam. Birde degisim programi yapacagiz. Eldeki telde gidecek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: eagleoneye45 derece ciddi bir rakam.
40tan sonrası ciddi sıcaklık.
Güneş altında çok kaldıysa olabilir. Diğer telefonlarla aynı koşullarda karşılaştırmak gerekiyor.
valla hocam eksinoslu s10e var. onunla karşılaştırıyorum. s10e kesinlikle ısınmıyor. s20 fe Snapdragonlu olmasına rağmen Wifi de tarayıcı ile orta parlaklıkta bile sıcak. telefonun ortasından itibaren yukarısı sürekli insan sıcaklığı gibi sıcak. hani elimi alnıma koyuyorum sonra telefona koyuyorum, en az benim kadar sıcak.
Always on display aktif etmeden kamerada ışık ile bildirim verecek bir program var mı? Renkleri de seçebileceğimiz.
-
aodnotify
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yakoggdh
aodnotifyAOD istiyor o.
-
hayır uygun ayarı yaparsanız sadece kamera çevresi bildirim ışığı aktif olabiliyor.
Bu akşam acayip bir sıcak var, bir tane 25 wattlik şarj aleti buldum, şarja taktım, süper hızlı şarj yazdı filan. Ampereden baktım, 5000 değerini gördüm. Sonra işlemci sıcaklığı 50 dereceyi gördü, cihaz yanıyordu. Daha sonra şarj hızı baya düştü, sanırım telefon düşürüyor hızı. Cihazı yeniden başlattım, şarj hızı 1600 civarına düşmüştü. Sonra kılıfını çıkardım telefonun, oldukça kalın bir kılıf, yüzüklü tank kılıf. Cihaz normale döndü doğal olarak. 40 derece civarında çalıştı, kapatıp dinlendirdim 30 derece civarına geldi. Bu günlerde havalar çok sıcak arkadaşlar, ortam sıcaklığına dikkat edelim.
27 watlık şarj ve 100w destekli kablo ile şarj ediyorum. Şarj olurken kullanmama rağmen normal sıcaklığın üstüne çıkmıyor. Hatta abartıp pubg oynadığım bile oluyor aynı anda. Ben şunu anladım, bazı cihazlarda ısınma problemi var.
120 hz'de mi kullanıyorsunuz?
-
-
Şu aletin 5G versiyonu neden gelmez ki yahu
Ortam sıcaklığına bağladım ben ısınmayı. Bakalım, havalar normale dönünce yine gözlemleyecegim
O zaman 7000 liradan aşağı olmazdı. Kimse de o fiyata s20FE almazdı.quote:
Orijinalden alıntı: byshakram
Şu aletin 5G versiyonu neden gelmez ki yahu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasa plastik. Isı iletimi o yüzden iyi değil. Cihaz ısınınca kolay soğumuyor o yüzden de cihaz boğuluyor. Dışarda kullanmayın. Ekran amoled. Kolayca yanık olur.quote:
Orijinalden alıntı: ermiş derviş
arkadaşlar daha önce büyük boyutlu telefon kullanmadım. bu nedenle ekrandan kaynaklanır mı bilemem ama bugün gündüz dışarıda tam parlaklıkta telefonu biraz kullandım. işlemci sıcaklığı 45 dereceye Varınca ekran parlaklığı otomatik olarak düşüyor.mesela 10 dakika kamera ile video kaydı yaptım ekran karardı. gerçi çabuk soğuyor. sonra biraz tarayıcı Vs baktım. sıcaklık 45 üstüne çıkınca ekran gene karardı. cihaz genel olarak sıcak. tam parlaklıkta bir süre kullanınca 45 üstüne rahat çıkıyor. ısıyı hem elimle ölçtüm hem de resimde gözüken antutu bençmark programı ile. gayet güzel ölçtüğüne kanaat ettim.
aynı durumu Yaşayan Var mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet 120 herzde kullanıyorum.
Bu ısınma olayının bazı cihazlarda normal olup bazı cihazlarda aşırı olmasını anlayamıyorum. Arada böyle uçurum olması açıkça bazı cihazlarda sorun olduğunu gösteriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X