Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 vs. Sony Ericsson xPeria ARC S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında ben başlıkta ki sorunun cevabını biliyorum fakat, bir arkadaşımızla sabahtan beri bu tartışmayı tutturduk gidiyoruz. Ben diyorum S2, o diyor Arc S. İkimizde büyük ihtimal fanboy olduğumuzdan bir türlü sonuç çıkmıyor.

Şimdi bazı sorularım var bu konu hakkında, sizlerin cevabını bekliyorum.

- S2'de ki, Super amoled plus ekrana göre, Arc S'te ki bravia ekran mı daha iyidir? Sizce hangisi?
    - İşlemci konusunda, S2 çift çekirdek 1,2 Ghz. Arc S 1.4 ghz tek çekirdek. Arkadaş büyük ihtimal frekans hızına bakaraktan konuşuyor. Sizce hangisi?
    - Kamera konusunda, S2'nin kamerasımı daha iyidir, xPeria Arc S'inmi?

Bu sorularımıza cevap verebilirseniz sevinirim. İyi günler iyi çalışmalar :)

• Arkadaşm aynı konu ile beni günlerdir meşgul ediyor. Ben kişisel olarak S2 diyorum.İşlemci,kamera konularında usta değilim ama Kamera olarak Arc,geri kalan herşey için S2 diyorum bunu arkadaşımada çok kez söyledim kendisi beyaz arc s süper diyerek görünüşün cazibesine katıldı lakin içten içe neden Ardayı dinlemedim dediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 25 Aralık 2011; 23:41:45 >
  • Tek çekirdekli 1.4 GHz hızındaki bir işlemci asla çift çekirdekli 1.2 GHz bir işlemciye yetişemez. Arkadaşına başta bunu söyle. Ki Android 4 ile çift çekirdek kullanımı artacak ve çift çekirdek kullanan pek çok uygulama gelecek. Arc S takılırkem S2 sorunsuz oynatmaya devam edecek.

Android bir cihaz için 512 MB RAM çok çok yetersiz. Telefon zaten RAM'in 200-300 MB'ını yediğinden Arc S'te multitasking yaparken kapanmalar yaşanacaktır. S2'de 1 GB RAM var.

Ekran parlaklığı ve renklerin gerçekliğinde S-AMOLED daha iyi. Öte yandan Bravia keskinlik olarak daha iyi. Kesin bir karşılaştırma söz konusu değil.

Kamera olarak fazla bir farkları yok ama Arc S daha iyi.

Şu anda piyasads S2'nin üstüne bir telefon yok. Nedenleri saymak gereksiz.
  • Öncelikle söylemek isterimki bravıa ( mobile bravıa engine'den kastım )Arc s 'in ekranı değil Emin değilim ama led sanırım arc s bravıa sony özel görüntü ve video artırmak amaçlı bir program . Ram olarak Xperialar ortalama seviyede kalıyor . Xperia arc ile s2 karşılaşınca örn : tarayıcı çok fark olmadan s2 önde oluyor aynı karşılaştırma s ile yapılınca arc s'in 1.4 ghzlik hızı orda devreye giriyor ve bir kaç yeerde duyduğuma göre arc s çift çekirdekmiş bunun hakkında fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim . Ha bu arada koskoca note duruyor Sensetion xl , Galaxy Nexus gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2012girl

Top software for your PC
    http://www.topratesoftware.com

Ben bir tane almak için istiyorum, nasıl kalitesini garanti?
  • Olay aslında gayet basit.Her 2 cihaza da Quadrand ve benzer donanım test programları kurun ve yan yana çalıştırın gerçekleri kendi gözlerinizle görün.Yalnız baştan uyarıyorum her 2 cihazında aynı Android sürümünde olmasına ve tamamen üreticinin dağıttığı resmi rom olmasına dikkat edin.Custom Rom vb. ya da farklı kernel olmayacak.Bu şartlarda Arcmış S'miş falan söner gider.En iyisi bu.
  • Although replaced by Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows XP Pro remains the most popular and widely used operating system in the world for business computer applications. While Microsoft Windows Vista does offer some cosmetic improvements and a few new features, nothing can beat Microsoft Windows XP when is comes to performance, stability and, in the case of older computers, speed.

http://discountsoftsite.com/microsoft-windows-xp-pro-full-version-retail-includes-sp2.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.