Şimdi Ara

Samsung Galaxy S2 mi, S3 Mini mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum. Bunlardan birini alacağım ama kararsız kaldım, sizce hangisi daha iyi?

• Ben olsam s2'yi tercih ederdim, sonuçta daha güçlü bir cihaz; kamera, işlemci, ekran boyutu...
  • forumda arasanız aynı konu var bulabilirsiniz,hatta youtube da 45dk karşılaştırma videosu da var. İkisi aynı sınıf cihaz değil,birinin fiyatı 800-900 arası birisi 1200Tl civarında,fiyatına göre tercih edebilirsiniz,kaç güncelleme daha alır bilinmez S2 için ama s3ten genel olarak üstün bir telefon
  • Ben olsam S3 mini alırım telefona haftada 1 güncelleme geliyor nerdeyse. Hem S2 nin ömrü doldu sayılır ama S3 mini daha yeni telefon.Karar senin
  • s3 yoksa s2.
  • S2 arıyorum 0 garantili daha bulamadım s3 almak zorunda bırakıyorlar insanı s2 mi kaldı diye tip tip bakıyorlar
  • S3 mini derim şarj sorunu yaşamazsın s2de şarj sıkıntısı var çin malı bataryalarla amperini büyütüp çözebiliyorsunda ya telefona zarar verirse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mü ? G2 mi ?
    11 yıl önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerinizde olsam biraz daha sabreder S III alırım. Eski model cihaz almak mantıklı değil bu zamanda.
  • S3 mini daha şık ve kibar duruyor.
  • S2 donanım olarak daha iyi ama yazılım olarak jb verildikten sonra daha destek verilirmi bilinmez.S3 mini S3 ün alıcağı tüm yazılımsal destekleri alıcak.
  • s3 s2 ten üstündür
    zaten s3 mininin s3 ten tek farkı hafızası+boyutu :)

bence s3 al
  • galaxy s2
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatu_mehmet

s3 s2 ten üstündür

bence s3 al

Kusura bakma da S3 le s3 mini arasında donanımsal olarak dağlar kadar fark var bunu sadece ben söylemiyorum sitedeki incelemeleri ve mobilite programının eski bölümlerini izlersen görürsün, Ancak yine de tercih kullanıcıya ait...
  • Tabiki olacak :D
    s3 ü mininin 2 katı fiyatına ama en fazla 20 özellik fark vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatu_mehmet

s3 s2 ten üstündür

bence s3 al

Tek fark diyorsunuz 2 fark belirtiyorsunuz ki daha bir sürü farkı var.Mesela kamera, 2 katı işlemci, 2 katı gpu, bataryası he birde 2 katı fiyat farkı :))

Konuyu açan arkadaşa söylüyorum, eğer S3 için 1500 tl civarını gözden çıkardıysan acele etme, s4 çıkmak üzere fiyat düşüşü olacaktır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SpartacuS__ -- 5 Ocak 2013; 0:07:36 >
  • ben s2 kullanıyorum s3 alacaktım ama vaz geçtim aralarında fazla bir fark yok s2 bana daha şık geliyor
  • Beyler fikir verin bende bu iki telefondan birini alıcam çoğun s2 demiş ama görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor onunda.

Ne önerirsiniz ?
  • s 2 ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.