Şimdi Ara

samsung galaxy s2 mi iphone 4 mü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
3
Favori
99.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andromedaksk

    Birde bir soru iphone un dokunmatik ve işlemci hızının yetmediği ne uygulama kullanıyosunuz söylerseniz bende bi deneyip göreyim...

    belki ileriye dönük çaılışıyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aboxzux


    quote:

    Orijinalden alıntı: andromedaksk

    Birde bir soru iphone un dokunmatik ve işlemci hızının yetmediği ne uygulama kullanıyosunuz söylerseniz bende bi deneyip göreyim...

    belki ileriye dönük çaılışıyoruz

    Aynen. Hatta belki değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: andromedaksk

    Apple'a sallayan taş olur. :):) Uygulama çeşitliliği ve teknik destek süresi olarak yanına hiç bir firma yanaşamaz... Nokia, samsung, ericsson okadar çok telefon ürettilerki artık telefonlara ne isim vereceklerini hangi işletim sistemini koyacaklarını şaşırdılar. Apple sa sadece tek işletim sistemiyle ilerliyor.O yuzden hiç bir işletim sisteminin gelişimi ve uygulama çeşitliliği aplle kadar uzun ömürlü ve sağlıklı olamayacak diye düşünüyorum... Yada şöyle söyleyeyim mac satışları ne kadar zamanda windows satışlarını geçebilecekse diğer markalar iphonu okadar surede geçer...


    Birde bir soru iphone un dokunmatik ve işlemci hızının yetmediği ne uygulama kullanıyosunuz söylerseniz bende bi deneyip göreyim...



    bende işte bu konudan dolayı çok kararsızım!!!!!!




  • Sizce Galaxy S II almak akıl karımıdır? Ve en fazla ne kadar gider? 1,5 - 2 sene gider mi?
  •  samsung galaxy s2 mi iphone 4 mü


    SGSII bana göre çok büyük boyutlu,hangi cebe sığacak oturup kalkarken cepte nasıl bir görüntü oluşturur az çok tahmin edilebiliniyor,öte yandan apple hala 3 sene önceki cihazlarına destek sunmakta İphone 4 ömrü bence daha rahat 2 sene gidecektir,öte yandan uygulama genişliği,kalitesi,stabilitesiyle ün yapmış bir işletim sistemi var,İphone 4 kasası daha şık ve kaliteli duruyor,oynama gıcırdama göçme yapmıyor,ama SGSII bunların olacağını sanmıyorum,daha yeni çıkmış bir telefon bunları konuşmak biraz erken olabilir,daha android için yolun başı sayılır,bunlarıda düşünüp ona göre hareket etmen daha mantıklı olacaktır,biraz daha beklersen 1-2 ay kadar herşey ozaman daha net olur.




  • Galaxy s 2 kullanmaya başladım, tüy gibi hafif ve incecik taşıma açısından iphone 4 ten çok daha rahat. Telefon inanılmaz derecede hızlı , özellikleri zaten ortada mükemmel bir cihaz yapmışlar bu kez galaxy s e göre tüm eksikler giderilmiş , şahsi fikrim i4 den çok daha iyi bir cihaz.
  • Valla androidlere 1,5 yıl sonra destek kesiliyor ama sgs2 derim.
  • Destek kesilse bile Samsung tarafından,bu cihaza kafa yoracak pekçok geliştirici olacaktır.Örneğin xda.developers.Bu yüzden de önümüzdeki 3 sene boyunca ben cihaza güncel bir Android versiyonu yükleyebileceğimizden eminim.
  • Arkadaşlar tek taraflı düşünüyorsunuz samsung az destek veriyor apple çok destek veriyor gibi cümleler çok fazla kurulmuş bundan 1 sene önce donanım açısından 1 ghz işlemcili telefonlar süper hızlı sayılıyordu ama ne oldu çift çekirdekli telefonlar geldi artık bundan sonra çıkacak android ve ios sürümleri çift çekirdekli modeller için hazırlanacak o yüzden desteğin çekilmesi bu kadar çabuk hatta belki apple bile bu sene desteği keser yada iphone4 ün donanımsal açıdan destek vermediği bir sürü yenilik (!) sunabilir bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkcombil
    Destek kesilse bile Samsung tarafından,bu cihaza kafa yoracak pekçok geliştirici olacaktır.Örneğin xda.developers.Bu yüzden de önümüzdeki 3 sene boyunca ben cihaza güncel bir Android versiyonu yükleyebileceğimizden eminim.

    Bu mesaja tamamiyle katılıyorum android in kodları açık olduğu için güncel sürüm desteği telefonun dibini görene kadar var.

    Samsung Galaxy S2 den yanayım.
  • böyle kıyaslama sorusu soruyorsan kesinlikle apple al derim. zira alet moda ve yığınla uygulama var.
    tabi neyi uygulayacağına bağlı.
    misal:
    beğendiğin bir video, müzik ve programı aynı masadan bir arkadaşımla paylaşayım diyorsan alma.
    mp3 itunes ikilisinden haberin yoksa alma.
    internette dolaşırken flash contentin ne olduğunu merak edeceksen alma.

    jailbreak sonrası biraz insanileşiyor, onu biraz araştırdıktan sonra karar ver bence.
  • İphone 5 ide beklemek gerek bence o zaman herşey daha net olurAma sgs2 şu an için süper bir cihaz.
  • şu bir gerçek ki apple flash desteği telefona koymamakta kararlı ve flash desteği olmayınca da internete girmek insanı sıkıyor bazı şeylerde açılmıyor. O yüzden apple tercih edilmemeli
  • Galaxy S.II = Eglenmek isteyenlerin telefonu. Uygulamalarıyla, internetiyle ekran rengi yazılım destekleriyle daha üstün.

    Iphone4 = Daha cok is adamlarının tercih ettiği bir telefon. Cok karısık olmayan işini görecek kadar yazılıma sahip olması acısından daha dogru bir tercih.

    Kısaca eglenmek istiyorsan Galaxy S2, Calısmak istiyorsan I4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authorized -- 28 Mayıs 2011; 17:46:07 >
  • Galaxy S2'nin pil omru ne kadar ortalama kullanimda bilen/kullanan biri yazabilir mi?
  • her bakmdan sgs2
  • arkadaşlar türkiye de kaç para olur galaxy s 2 teknosa, darty gibi yerlerde
  • Sadece şunu demek istiyorum...İki telefonuda inceledim iphone kullananlar bile galaxy s 2 ye hayran kaldı...ayrıca i5 çıkıyor olabilir ama unutmayın o çıktığı gibi yılsonunda Galaxy s 3 de geliyor ... takip edenlere duyrulur ;)
  • samsung galaxy s II 17 haziran da darty ye geliyor
    fiyatı: 1699 TL
  • Bundan önceki telefonun samsung i900 omnia idi hayatımda bu kadar berbat bir telefon kullanmadım. Aldığım günden beri hep sorun çıkardı hatta samsung i 900 omnia başlığına bakın sayfalarca destek isteyen insanlar ile doldu taştı. ve win 6,1 ile çıktı öyle kaldı hiç bir güncelleme felan olmadı. şimdi iphone 4 kullanıyorum. tüm telefonlar bir yana iphone bir yana . şuan iphone 2g bile 300-400 tlye satıyorlar. samsunglara bakın galaxsy s yerlerde sürünüyor 1500 tl ile çıktı sıfırı şimdi 885 tl ye satılıyor. kafadan %50 zararla bir telefon almış olursun. ben 32 gb kullanıyorum şuan aldığım fiyata ve yukarsına rahat satıyorum. böyle birşey var mı soruyorum size. uygulamalar harika imkansız kimse iphone yaptığı işleri yapamaz her markanın iphone özel uygulaması var ve hatasız hepsi. interneti hızlı değilmiş yalan süper hızlı ve kopma yok. gs2 de 1080p video koymuş bir video çekin bakalım atlaya zıplayamı kayıt edecek iphone da 720 p mükemmel video çekimi var. işlemcileri desen birisi 1,2ghz diğeri 1 ghz android telefonların desteği şuan fazla gelişmiş değil. ben iphone istediğim kadar uygulama yüklüyorum şuan 145 uygulama var. Samsung android telefona en fazla kaç mb lık uygulama yükleniyor. Ben iphone 800 – 900 mb lık uygulamaları yüklüyorum. . İlk başlarda inanamamıştım o kadar hızlı yüklüyordu ki hayretler içindeydim şimdi hayranlıkla bakıyorum olaya. Bence andoir boş iş. Alırsan bu yazdıklarım aklından çıkmayacak. İphone kullanmayanlar sallama duyduklarını söylüyor. Bende önceden winmobile kullanıcısıydım ulaşamadığım için duyuduklarımı yazıp kendi kendime tatmin etme meselesiydi şimdi. O günler aklıma geldi siz galaxsy s 2 alınki iphone talep azalsın bizde rahatlayalım. Oh be. Tavsiyem samsung galaxsy s2 almam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senturk041 -- 14 Haziran 2011; 9:25:22 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.