Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (24 Mobil) - 3 Masaüstü24 Mobil
5 sn
46.868
Cevap
296
Favori
1.782.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teknosa artı 1200 tl ekliyor o yazan fiyatlara s3 mini sıfır değer sanırım direk 1200 tl düştüler. Ne mantıkla böyle bir şey yapıyorlar anlamıyorum ama güzel iş bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata771 -- 2 Mart 2019; 0:33:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okko

Bu arada telefon ucuzlayacak diyen arkadaş

800 TL lik bir kulaklık hediyesi ve 750 tl çek ile alındı bu telefon yani 7600 tl lik telefon aslında 6000 e alındı.

2 ay sonra 6000 tl ye de satılsa etkilemez ilk alanları bu durum. O yüzden çok kasacak bir durum yok kullanup keyfini çıkarmak lazım. Alamadığınız zamanda b.k atmanın bir anlamı yok alanlara. Herkes kendi maddi imkanları ile birşeyler yapmaya çalışıyor.
    Zaten düşeceğini bilerek aldık, bu telefon bu kurla seneye ancak 5 binlere bulunur. dedigin gibi kulaklıkla ve hediye çekiyle 6 binlere geliyor. Ben hediye çeki yerine 6 ay vade farksız seçeneği kullandım. Hala kargoya verilmedi delirecem ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• S10e almayı planlıyorum, sorum s10'dan eksiği nedir bu cihazın ? Pil daha küçük, Arkada bir kamera daha az ama hangi kamerayı feda etmişler ? Önde de selfi kamerası bir tane az.

Ekran'da bir fark var mı onu merak ediyorum boyut haricinde ?

Yazılım da aynı galiba. Fark varsa söylerseniz sevinirim.

Not: kamerayla ilgili yazarken biraz Ingilizce kaynak okudum, sanırım zoom olayı daha azmış s10e'de. Benim gibi araştıran başka birileri varsa işine yarar belki.

Orijinalden alıntı: gokcergokce

arkadaslar telefonun yuz tanima ozelligi malesef genel kalitesine yakismayacak seviyede. bugun kardesim eline aldi ve ona da acti telefonu. oyle inanilmaz bir benzerlikte yok aramizda normal bi kardes benzerligi yani :) 10 denememizden en az 5-6 tanesinde aciyor kiliti.
    bu gibi bir durumu test eden yasayan oldu mu hic? Ya da internette rastlayan var mi? Bence buyuk bir guvenlik acigi.
    Yuz tanima icin s10 da 3d sensor yok appledaki gibi 2d. Note 9 daki gibi retina da yok haliyle parmak izi ile açacaksın. Esasinda en guvenlisi retina tarama

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

S10e almayı planlıyorum, sorum s10'dan eksiği nedir bu cihazın ? Pil daha küçük, Arkada bir kamera daha az ama hangi kamerayı feda etmişler ? Önde de selfi kamerası bir tane az.

Ekran'da bir fark var mı onu merak ediyorum boyut haricinde ?

Yazılım da aynı galiba. Fark varsa söylerseniz sevinirim.

Not: kamerayla ilgili yazarken biraz Ingilizce kaynak okudum, sanırım zoom olayı daha azmış s10e'de. Benim gibi araştıran başka birileri varsa işine yarar belki.
    Mediamarkette 1 saat inceleme yaptım s10e nin ön kamerasının çözünürlüğü ve focuslaması s10 ve s10+ya göre baya kötü arka kamerada pek fark göremedim, parmak okuyucu yan tarafta, bataryası düşük kapasite ve ayrıca eksik olan kameraları da diyafram değerleri ve ois açısından önemli olduğu için s10 alınmalı benim fikrimce.

• nanoteknoloji N kullanıcısına yanıt
    Bellek

Galaxy S10e
    128GB dahili depolama ile 6GB RAM
    256GB dahili depolama ile 8GB RAM

Galaxy S10
    128GB dahili depolama ile 8GB RAM
    512GB dahili depolama ile 8GB RAM

Galaxy S10 +
    128GB dahili depolama ile 8GB RAM
    512GB dahili depolamaya sahip 8 GB RAM
     (yalnızca Seramik modeller)
    1 TB dahili depolamaya sahip 12 GB RAM
     (yalnızca Performance Edition)

* Kullanılabilirlik ülkeye ve operatöre bağlı olarak değişebilir.

* Mevcut gerçek depolama önceden yüklenmiş yazılıma bağlı olarak değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: logpug33

Bu mesaj silindi.
    smart ile tartışmayan gerçek donanımhaberli olamaz. Bu forumdonanımın en önemli kuralıdır Boşver hocam yaaa :) Buna engel olmayan sevgili konu yöneticilerinde asıl problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 2 Mart 2019; 1:6:26 >
    Kundaktaki kardeşini öldüreni atası belleyenler, kimseye insaniyet öğretmesin.
  • Arkadaşlar telefonu ilk şarj ettiğimizde fazla şarj etmek gerekiyormuş? Ben normal tam şarj olunca çıkardım, li ion pillerde önemli mi bu durum¿

• Sd855 li mi 9, 6 gb rami olmasina ragmen exnoslu 8gb ramli s10 plus i geçmis. Gucteslerinde bariz farkvar. 8 gbli sd855 li s10 plus 380 bin civari puan alirken exnoslu s10 plus 330 binlerde. Ayrica mali ekran kartı nedeniyle oyunlardA frame atlamalari olabiliyor. Sd855 li s10 bulursam alacam dahili donanimsal radyosuda var.

• Kulaklıklar için mükemmel inceleme mutlaka izleyin
    Flossy Carteryoutube
    Samsung Galaxy Buds "Real Review"
    https://youtu.be/Av94yv2WRJY

Orijinalden alıntı: ugunay35

Mediamarkette 1 saat inceleme yaptım s10e nin ön kamerasının çözünürlüğü ve focuslaması s10 ve s10+ya göre baya kötü arka kamerada pek fark göremedim, parmak okuyucu yan tarafta, bataryası düşük kapasite ve ayrıca eksik olan kameraları da diyafram değerleri ve ois açısından önemli olduğu için s10 alınmalı benim fikrimce.

Alıntıları Göster
    s10 ile s10 e nin on kamerasi ayni. Fark neden kaynaklaniyor dersen birisinin ekrani 554 ppi digerininki 400 kusur ppi pcye atarsan aynidir. Batarya performanslarida hemen hemen aynidir. Cunku s10 e 5.8 inchtir ve 1080p dir. Haliyle daha az enerji tuketir. Bence s10 icin 1500 Tl fazla vermeye gerek yok. S10e guzel telefon. Ekran koruyucu vs de kolay takılır. Zaten delikli ayfon gibi s10 e. Buarada uzerinde zaten ekran koruyucu var diyen olabilir samsung 90 gun garanti vermiş eskiyince degistirmek gerekecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 2 Mart 2019; 1:36:7 >

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Çokta onemli degil ama biraz hirpala cihazindan uzak kalma isindir biraz. :) yeni nesil pillerde bataryani kesinlikle sifirlama sifirlarsan batarya susmasina maruz kalabilirsin, sarja taktiginda telefonun hic tepki vermez. esasinda ara sira yaptigin seyler haric cihazinizin bataryasini %15in altina dusurdukten sonra %0'a inmeden bu aralikta sarja takabilirsin ve pilini %100 seviyesine getirdiginde fazla sarjda bekletme. Birde arkadaslar bu cihazlari haftada birde olsa bir 5 dakika dinlendirin. Insanoglu dahi 24 saatin ortalama 8 saatini uyuyarak geciriyor. :)

• coupe96 kullanıcısına yanıt
    Evet s10 plus aldım

Oyun olayını bilmem de boş işler bunlar. Yıllarca bunu peşinde koştum, yok Exynos 10 ms daha hızlı açıyor, yok sd 10 FPS fazla yapıyor. Bir şekilde bu takıntıdan kurtulmak gerek. Özellikle şu reklam applerini görmeseniz sallamazsınız muhtemelen.

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

S8 telefonuma değişim kampanyası programı 2500 lira ön değer biçti. Telefonu yurtdısından almıştım garantisi falan yok. Ekranı kırılmıştı orjinal ekran taktırdım şuan kozmatik oalrak sıfır ayarında. Değişim de ne olur acaba bilgisi olan var mı ?
    s8'i dışarıdan sat s3 mini falan değişime götür teknosa'ya bendede S8 var ben öyle yapıcam galiba.Birde kredi çekerim anında kapatırım ordanda 400-500 tl kar elde ediliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Polemik yapmakla basladin niye saldirma kelimesini kullandin. Yani kendi kendine algilama ve/veya kelime ile camur atma vs durumundasin. Yani kisacasi polemik ve carpitma ... Onemli olan bilgidir yani paylasim... Pekala yazim imla kurallarina uyan ama ici BOS mesajlar da dogru degildir. Dikkat ettin mi : Neyin dogru oldug ortam / sartlara gore anlam ifade etmektedir...

Cevap veremeyen insanlarin klasik basvurdugu metodlardir ( ozel bir sebebi yoksa ...) . Cevap vermis olmak icin verilmez. Sonucta sen de cevap veremedin . Ilginc olan alintiladiigm mention ettigim sahistan da cevap gelmemesi dusundurucu :)

Mate 20 Pro konusunda sikayetlerimle sildirilen mesajlari gorseydin etkiye tepki misali seviyeli elestirimi "hakaret" diye kendince ifade ettigin kelimenin de yersiz absurt oldugunu anlarsin. Hic bilmediign veya suan dahi baksan bircok cevaplar sikayetlerce silinmis hali uzerinden kendi capinda ve gecmisteki o konudaki paylasimlari da bilmedigin icin VAKIF olmadigin bir mevzuda analiin pek te saglikli olamaz yani hakaret ifadesi anlamsizdir.

Bana onerirken once sen kendin temel seviyede elestirme nasil yapilir bir hatirla veya bilmiyorsan ogren . Ogrenmemek ayiptir ...

Ayrica burasi TDK forum sitesi degildir. Sunu da unutma yani dert edilmesi gereken olgu anlasilabilirliktir yani ifade ettiklerim anlasilabilirse gerisi pratiksel olarak DH de bilgi almak irdelemek isteyenlerce pek anlami kalmiyor. Edebiyat eseri ise derdiniz baska.

Sahsen senin onceki cevaplarini da bakmadim ama nice seni gibiler yazim hatalarina karsi uyarsa da kendileri buyuk harfle baslama kosullarini ya bilmiyor :) ya da dikkatsiz ... Sahsina degil ortaya ifade ediyorum. Yani samimiyet/ harbilik meselesidir ...

Cok iyi analiz farkindalik objektif yaklasim sentez yapabilmenin sonucuyla bir anlam kazanabilmesi sadece karsinizdakinin idrak seviyesi bagli ve/veya sinirlidir :/ ....

Duvara konusma meselesi

Burasi forumdur uye olmadan da okuyan anlayanlar elbette vardir olacak ta ...

Anlayana ...

Konuya donersek :

Cihaz sahibi kisilerin bircogu ister istemez objektifligi beklenmez o yuzden cihaz icin farkli kisilerin niteliksel ve niceliksel acidan kapsamli ele alinmasi gerekir. Daha once de ifade ettigim gibi Turkiye deki S10 modellerin bircogu ( 5G haric ) ilk dagitilan ulkelerden olmasi nesnel kullanici deneyimleri yargilarina ulasmak icin erken demisimdir ve boyle bir atmosferde iken mumkunse cihaz uzerine odaklanilmasi gerekir...

Tavsiyem xda gibi bircok yabanci forumlardaki kullanici deneyimleri sorunlarin dile getirilisi hatta cozumlerini buradan da paylasin... Gercekler acidir insanlar genelde gerceklere karsi hazimsiz olabiliyor ve bu hazimsizligini ifade etmenin binbir turlu yollari da vardir ozellikle DH de bunu yillardir gozlemlemekteyim .

• basarm B kullanıcısına yanıt
    Samsung Mobile Turkiye in basinda gostermelik kisiler var ve olmasi gerekenleri yillardir yapamiyorlardan ote bence YAPMIYORLAR!

Tuketici bilinci dusuk olan bir Turkiye de bu sekilde olmasi ile paramizla rezil olmaktayiz... Belirsizlikler turlu turlu herseyin de bir kilifi vardir ...

Samsung suna guveniyor : Marka algisi olusmus bir Turkiye de pazarlama kampanyalar onsiparisler ve onsiparislerin icerigi de yabanci ulkelerdeki gibi kaliteli esit olmuyor!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.