Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.721
Cevap
315
Favori
1.717.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23322333233423352336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam, güç tasarruf modu, arka plan kullanım sınırlamaları vs. konularında ayarlarınız nedir?
    Şundan soruyorum, bende sizin gibi aynı ilk çıktığından beri kullanıyorum, hiç pil değiştirmedim. Ekran sürem sizinki ile hemen hemen aynı, önceki mesajlarımda paylaştım, belki yarım saat, bir saat fazla alıyorum ekran süresinde. Ama ben hep güç tasarrufu ve arka planı kısıtlıyorum. O nedenle merak ettim sizin ayarları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kullanmadığım uygulamaları hatta günde belki bir kez kullanacağım uygulamalar hep derin uykuda.Güç tasarruf modu kullanmıyorum.Gömülü gelen ve kullanmadığım uygulamaları komple kaldırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S10e de pil değiştirenler kaç saat ekran süresi alıyor. Benim pil 4 senelik 4 saat ekran açık süresi veriyor. Srrvise gitgim boşa pile para verme deyip geri çevirdiler

• aliveli90 kullanıcısına yanıt
    Servis bakmadı mı Hocam şu anki pilin sağlığı ne durumdaymış

S10e ile 4 saat alıyorsan Bence de pek dokunma çok bir şey değişmez gibi

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

Yeni pilde taksak aynı süreyi alırsın , batarya kapasitesi düşük bunlarda dedi. Birde yeni uygulamalar artık çok şarj yiyor eskisine göre dedi. İşlemciyi daha fazla yoruyormuş ondanmış.

Telefonu ilk aldığım zaman 5 saat ekran süresi filan veriyordu. 4 yıl sonra 4 saatte düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 12 Eylül 2024; 19:3:27 >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

S10e için süper durumda diyebilirim ama pil sağlığına bağlı bu yorumum çünkü seneye haşırt diye 2 saatlere inebilir o sebeple en geç 2025 ortası sağlık durumu 80 veya daha altında ise yenile pilini.

• Arkadaşlar az önce gördüm belki konuşulmuştur ama batarya değişiminde fark yaşamayanlar varsa ve one ui 4.1 kurulu bir cihazınız varsa sebebi yüksek ihtimalle bu çünkü reddit'te bunu yazanlar olmuş illa makineye bağlayıp sıfırlatmanız gerekiyormuş döngüyü. One ui 3.1 üstü kurmamaya bu açıdan özen gösterin derim veya kuracaksanız da bootloader müsaitse dönüş yapın sıfırlayın öyle tekrardan 4.1 kurun ya da custom rom twrp atarak bunu deneyin hades rom gibi yazılımları tercih edebilirsiniz.

• Arkadaşlar Kullanmış olduğum yurt dışı 512 GB'lık s10 Plus cihazın satılıktır düşünenler varsa yazabilir

• 2024 yılında Samsung s10 Plus kullanmak
    Recep Topakyoutube
    2024 yılında Samsung Galaxy s10 Plus kullanmak, 5 yıllık Android hala kullanılır mı
    https://www.youtube.com/watch?si=clzuGuH8lqYXLymJ&v=YKEieaWv-wc&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 21 Eylül 2024; 20:14:34 >

• S10 cihazım için almış olduğun led arka kapak satılıktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • expressimo kullanıcısına yanıt

Odin ile s10e ye son 4.1 sürümünü temiz kurulum olarak yükledim. şarj yine ilk günkü gibi uzun gitmeye başladı. pil sağllamış.

2-3 yılda bir odin ile sıfırlamak cihazı hem hızlandırdı hemde şarj süresini uzattı.

Gerçi yeni telefonlar artık 10 saat ekran süresi veriyorlar ama boyutları ve ağırlıkları çok yüksek.

• PreDLoNa kullanıcısına yanıt

tam olarak model, kondisyon ve fiyat nedir acaba? Bildiğim kadarıyla iki çeşit var bu kapaktan

• s10 plustan sonra geçtiğiniz telefon ne oldu arkadaslar beklentinizi karşılayan bir model var mıdır?

• murataktrk kullanıcısına yanıt
    s24 plus, bekletilerimi karşıladı ama s10+ gerçekten kaliteli telefondu. s24 plusda hissetmiyorum o kaliteyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler S10 da güç tuşuna iki kere basınca flaş yansın istiyorum varmı bir yolu.. Tesekkurler..

• murataktrk kullanıcısına yanıt

S10dan s23e geçtim.. Tasarım S10 bir harika.. Teknolojide S23..

• Arkadaşlar one ui 4.1'e geçtim 3.1 mayıs dosyası ayıklama hatası verince dayanamadım 4.1 mart romunu kurdum. Sürüm baya iyi çalışıyor yumuşak geçişleri var, daha pek kurulum yapmadım ve pili denemedim odin ile sıfır kurdum fakat en ufak bir tekleme yok diyebilirim ve o uygulama menüsünde kaydırırken haşırt diye geçmek istediğimizde sayfa geçişini kısıtlayan şey çözülmüş çok sevindim. Güncellemeleri kökünden kapatmanın bir yolu varsa birisi bir öneride bulunursa çok mutlu olurum, başınızı çok şişirdim sevgili forum herşey için çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bu samsung yazısı önce geliyor sonra galaxy logosu geliyor bu durum normal mi ? Korkmaya başladım biraz, kapanıştaki samsung yazısı ilk geliyor sonra bildiğimiz boot ekranındaki galaxy vs çıkıyor. Xef csc olan rom attım ve tekrar kurmak istemiyorum cihazdan memnunum şimdilik.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Normal hocam Android 12 sonrası Tüm samsunglar bu şekilde
    Gerçi son sürümleri düzelttiler mi bilmiyorum ama Normal yani

• 
Sayfa: önceki 23322333233423352336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.