|
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2333. sayfa)
-
-
Yazmasan 12 ve 4.1 sanacaktım. Multitasking nasıl peki arkada uygulama kaldığı yerden devam edebiliyor mu ? Mayıs 11 kurmak gibi bir niyetim var nisan sürümünde gayet multitask vardı mayıs nasıl bilmiyorum multitask konusunda bir fikir almak isterim.
-
Hocam İnan çok dikkat etmedim
Pil performansından dolayı cihazı pek kullanamıyorum çıldırtıyor wi-fi ile 2 saat 40 dakika civarı veriyor Mobil veriyi düşünemiyorum pek dışarı çıkmıyorum cihazla o kadar
Orijinal servis pili siparişi verdim kargoda Bakalım yarın gelecek değiştirince detaylı bir kullanım yapacağım artık -
Hayırlısı olsun ne aldınız rova deji veya orjinal mi ? Ultra güç tasarrufu hiç kurtarmıyor mu ?
-
-
Beyaz mı siyah mı ? Ve seramik mi ?
-
-
Bir ay civarı 23 Ultra kullanmış birisi olarak imkanım olsa tekrar 23 Ultra alır kullanırım
Tabii Bu cihazın tasarımı efsane olarak kalacak Orası ayrı o cihaz ağır kütük gibi buna kıyasla
Bu cihazın hızı Şu an için yeterli En azından yaşına göre güzel yürüyor
Ama cihazın eskimiş olduğu da artık bir gerçek
Çok fazla yüklenince ve sağlam ısındığı zaman anlık takılmalar teklemeler oluyor ki bu da yaşına göre normal -
-
Sonuçları bekliyoruz umarım iyi olur.
-
Bu pil orjinal arkadaşlar. Ben s10 için telefoncudan almıştım. Orjinal ama üretim 2022 idi. Sonra arkadaşın aldığı kişiden s21 için aldım. 2023 üretim çıktı. Orjinal sadece serviste bulunur başkası satamaz diye bişey yok. Internette birçok satıcı çakma satıyor.
-
Zaten ben bu arkadaş ile konuştum hocam
10 yıldır Samsung'a bayiliği varmış O yüzden servisten parça alıp satabiliyor
Sağ olsun bana yapışkan Kit de gönderdi sıvı bandı s10 Plus için yoktu ama kesip uydurdum çok da güzel kapattı Kapak açık yok boşluk yok içime sindi bakalım pil performansı nasıl olacak merakla bekliyorum
%20 ile geldi 10 dakika içerisinde hızla bitti doldurdum şu anda bu şekilde
Birkaç şarjı belli olur
A52 ekran ve Note 10 plus için pil de aldım Her ikisi de sorunsuz orijinal Note 10 Plus'ın pili de 2023 Ekim veya Kasım üretim çıktı
-
Muhtemelen orjinal ve 6.30 saat civarı sonuç verecek belki daha fazla da verebilir.
-
Ben de bu kadar süre veriyorsam normal kişiler için üzerine en az yarım saat koyulması gerekiyor benim ekran okuyucu tüketimim var çünkü -
O zaman baya iyi
-
-
Teşekkürler -
6 saat civarı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X