Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2333. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.721
Cevap
315
Favori
1.717.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23312332233323342335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum şu anda ben de Android 11 son sürüm var

S22 kullanıp bu cihaza geçtim de bu cihaz ısınmıyormuş Yahu 22 Felaket bir şey cayır cayır yanıyor
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

Yazmasan 12 ve 4.1 sanacaktım. Multitasking nasıl peki arkada uygulama kaldığı yerden devam edebiliyor mu ? Mayıs 11 kurmak gibi bir niyetim var nisan sürümünde gayet multitask vardı mayıs nasıl bilmiyorum multitask konusunda bir fikir almak isterim.

• expressimo kullanıcısına yanıt
    Hocam İnan çok dikkat etmedim

Pil performansından dolayı cihazı pek kullanamıyorum çıldırtıyor wi-fi ile 2 saat 40 dakika civarı veriyor Mobil veriyi düşünemiyorum pek dışarı çıkmıyorum cihazla o kadar

Orijinal servis pili siparişi verdim kargoda Bakalım yarın gelecek değiştirince detaylı bir kullanım yapacağım artık

Hayırlısı olsun ne aldınız rova deji veya orjinal mi ? Ultra güç tasarrufu hiç kurtarmıyor mu ?

Tasarruf modunu denemedim

Birkaç uygulama kurdum ölçmek için sağlığı bir tanesi ölçemedi diğeri 49 dedi
    Cihazı aldığım arkadaş daha önce aldığı kişiden pilin değiştiğini söylediğini söyledi zaten belli değişmiş pil En azından iç açılmış cihazın kapak emanet duruyor işçilik kötü Muhtemelen Dandik bir pil takılmış çünkü en kötü ölü orijinal pil şu performansı vermez yani

Direkt servisten alınma orijinal servis pili siparişi verdim
    Ayrıca cihazın iç tarafı da full yapışkan olmuş temizlemesi Biraz uğraştıracak nasıl becerdiler anlayamadım

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Beyaz mı siyah mı ? Ve seramik mi ?

Siyah

Kaç yıl Geçerse geçsin şu cihazın tasarımı hep efsane olarak kalacak

Bir ay civarı 23 Ultra kullanmış birisi olarak imkanım olsa tekrar 23 Ultra alır kullanırım
    Tabii Bu cihazın tasarımı efsane olarak kalacak Orası ayrı o cihaz ağır kütük gibi buna kıyasla

Bu cihazın hızı Şu an için yeterli En azından yaşına göre güzel yürüyor

Ama cihazın eskimiş olduğu da artık bir gerçek
    Çok fazla yüklenince ve sağlam ısındığı zaman anlık takılmalar teklemeler oluyor ki bu da yaşına göre normal
  • Evet arkadaşlar pil geldi
    Üretim tarihi Şubat 2024
    Bakalım takıp kullanınca haber ederim

Sonuçları bekliyoruz umarım iyi olur.

Bu pil orjinal arkadaşlar. Ben s10 için telefoncudan almıştım. Orjinal ama üretim 2022 idi. Sonra arkadaşın aldığı kişiden s21 için aldım. 2023 üretim çıktı. Orjinal sadece serviste bulunur başkası satamaz diye bişey yok. Internette birçok satıcı çakma satıyor.

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Zaten ben bu arkadaş ile konuştum hocam
    10 yıldır Samsung'a bayiliği varmış O yüzden servisten parça alıp satabiliyor

Sağ olsun bana yapışkan Kit de gönderdi sıvı bandı s10 Plus için yoktu ama kesip uydurdum çok da güzel kapattı Kapak açık yok boşluk yok içime sindi bakalım pil performansı nasıl olacak merakla bekliyorum

%20 ile geldi 10 dakika içerisinde hızla bitti doldurdum şu anda bu şekilde

Birkaç şarjı belli olur

A52 ekran ve Note 10 plus için pil de aldım Her ikisi de sorunsuz orijinal Note 10 Plus'ın pili de 2023 Ekim veya Kasım üretim çıktı

Muhtemelen orjinal ve 6.30 saat civarı sonuç verecek belki daha fazla da verebilir.

Ben de bu kadar süre veriyorsam normal kişiler için üzerine en az yarım saat koyulması gerekiyor benim ekran okuyucu tüketimim var çünkü

O zaman baya iyi

2 tam şarj sonrası değerler bu şekilde
    Ekran 2K full wi-fi tasarruf yok fakat şebeke değerlerin pek iyi değil
    Ve kendi açınızdan düşünürseniz Google metin okuma motorunun ve Talkback sisteminin pil kullanımlarını hesaptan düşüp öyle düşünün

• gktgemre kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

6 saat civarı.

• 
Sayfa: önceki 23312332233323342335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.