Tamamdır hocam teşekkür ederim,orjinali düşerse alırım yoksa gerek yok o halde :) |
Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (2278. sayfa)

-
-
Aynen yaşını düşünürsek fena değil
Benim pil en son Temmuz'da değişti full wi-fi ile 6 saat civarı alıyorum Tabii benim ek olarak ekran okuyucu program yüzde 14 civarı tüketiyor bu halde bu süreleri alıyorum
Ekran okuyucu olmasa rahat 7 saat ve üzeri verir
Son bir haftadır şarj soketi sıkıntı yapıyor sürekli hata veriyor
Sorun Kabloda mı soket Kaynaklı mı çözemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazon'da indirime giren Samsung şarj cihazı eski tip Micro USB yalnız
Tabii ben öyle gördüm Hatta bir tane aldım
Diğer modelde o fiyatlara iniyor mu bilmiyorum
Tabii yine bu eski tip model indirime girdiğinde alınabilir zaten adaptörü yine aynı 15 watt
Elimizdeki yeni tip kabloları ile sorunsuz kullanılır
-
Son yazılıma geçenler memnun mu acaba?
S10 Plus kullanıyorum. (2019 Mayıs) Cihazdan çok memnunum. Yaz sezonunda pili değiştirmeme rağmen şahane bir sonuç elde etmiyorum fakat halen çok memnunum telefondan.
Kolay kolay da değiştirmeyi düşünmüyorum.
Her güncelleme ile bir şeyleri bozdukları için son güncelleme konusunda emin olamadım gene.
Önerir misiniz?
-
Hocam geçende sormuştum android 12 ye geçmeye değer mi şuan hatalar düzeltildi mi ne dersiniz yoksa 11 de kalayım mı. Bi diyorum geçeyim bide şarj sorunu falan devam ediyorsa pişman olurum diye korkuyorum siz ne dersiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence memnunsan kal hocam
Değilsen denenebilir
Bir hata sorun sıkıntı var diyemem son haliyle
Memnunum ama eskisi gibi şarjı gitmiyor vede sürekli telefonunuzu güncelleyin yazısı çıkıp duruyor.
Pil değişikliği yapmak isteyen arkadaşlar için bir kaç tecrübemi paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 3 hafta önce Bahçelievler MTA serviste pil değişikliği yaptırdım. Yaklaşık 3 senelik pil ile kullanıyordum telefonu. 2 saat içinde pil değiştirip teslim ettiler.
Telefonum s10Plus. Pil tam anlamıyla sanırım yeni oturdu.
Bugüne kadar neden beklemişim, garantiden pili neden değiştirmemişim gerçekten geçmişe yönelik pişman oldum.
Bluetooth, konum, 4G, wifi full açık, Ekran WQHD kullanıyorum.
Sabahları yoğun bir şekilde sosyal medya kullanıyorum. Spotify, youtube music vs gün içerisinde kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. Whatsapp yoğun kullanıyorum.
Bixby ile gece 11'den sabah 7'e kadar bir rutinim var.
Parlaklık: %40,
Ağ modu: 3G,
Dolby Atmos: Kapalı,
Güç tasarrufu: Açık,
Ekran Çözünürlüğü: HD+.
7'den sonra eski haline otomatik alıyorum.
Bu kullanımla herhalde telefonu tam anlamıyla kullansam 7 saatleri zorlarım gibi duruyor.
Telefonum en güncel halinde.
Başka hiç bir ayar, kaldırılamayan uygulamaları kaldırma, kullanılmayan uygulamaları silme vb. hiç bir şey yapmadım.
-
-
Arkadaslar s10+ telefonum uyandirma alarmi calarken aniden karardi ve bir daha acilmadi. Ses acma + bixby + power tuslarina basinca titriyor ama ekrana hicbir sey gelmiyor. Daha oncede aynisi olmustu, telefonu 1 saat dondurucuda beklettim sonra acildi. Suan acilmiyor. Acaba biryerde catlak, lehim kopmasimi var
bugun basima acayip bi dolandiricilik hikayesi geldi dostlar dolap uzerinden bir satici 4.800 tl ye garantisi bitik s10 plus ilana koymus ben ve epey alici arkadas ilana ilgi gosterdik bu satici whatsapp icin telefon no veriyordu neyse bende ekledim arkadas esinin teli olduğunu hesapli fiyata vereceğini dolap uzerindeki satislar sorunlu olduğunu soylerken ben herhalde eft yap falan diyecek dedim ama dediki sahibinden get param guvende acsam olurmu dedi olur tabi dedim bi fiyat uzerinde anlaştık bu arada videosuyla cihazi bana gosterdi ben ilani acinca sana link vericem dedi tamam dedim linki atti ama link sahibinden ile alakasi olmayan sahibinden sablonuna yarim yamalak benzeyen bir link atti illk basta dikkatle izleyince bunun sahibinden ile alakasi olmadigini anladim yine de sahibinden iletisime gectim sakin aman dediler bizimle ilgisi bile olmayan sahte bir web şablonu dediler aklima atm hırsızlığı geldi buda onun web versiyon gibiydi satici kabul etmedi bir suru bahane simdi bu satici buyuk ihtimalle birsuru kisinin canini yaktigina eminin dolap a sikayet biraktim ama nerdeee kac kisi odeme yapti kimbilir dikkatli olmak lazim aklinizda olsun diye paylasmak istedim
saticinin dolap linki
sahte sahibinden ilanisahibinden.com
samsung galaxy s10+ - sahibinden.com'da - 109408133926https://sahibindenguvende.sa.com/20/param-guvende-sahibinden-ilan.php?itemid=26
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 1 Ocak 2023; 21:31:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ucuz atlatmışsın hocam
Dikkat etmek lazım
Olay tam olarak şu videoda anlatılan olayla birebir aynı sanırım
https://www.youtube.com/watch?v=BbMyJaRp3No&feature=youtu.be
evet ugur kaplan ustanin bahsettigi ile birebir benziyor benim asıl uz6uldigim bugun kac kisiyi dolandırdı acaba dolap halen sikayetimi degerlendirmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 1 Ocak 2023; 22:47:9 >
link zaten baştan ofsayt. İyi dalgınlıkla falan sipariş vermemişsiniz hocam. Son 5 6 aydır moda oldu bu yöntem. Çok kişi çarptılar, şikayetvar da sahibinden şikayeti dolu ama sahibinden ile alakası yok tabi.
Sahibinden de ancak adli mercilere şikayet edebilir. Ülkedeki adalet işleyişi ise malum.....
Böyle olaylar yüzünden ikinci el ya da sıfır ama ikinci el ilanından ürün almaya korkar oldum. Bir arkadaşın dolapta ilanı var, oradan hallederiz dedi airfryer satıyor uyguna da satıyor ama güvenemiyorum işte. Belki gerçek satıcı ama insanlara güvenim kalmadı. Dolaptan'da hiç alışveriş yapmadım başıma ne gelir bilmediğim için güzelim aleti kaçıracam muhtemelen :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 2 Ocak 2023; 4:5:29 > -
valla dolap tan hem kendime hem de başka arkadaşlarıma ürün aldım herhangi bir sorun yaşamadım bu biraz da satıcının niyetiyle ilgili mesela adam cihazında arıza vardır çaktırmaz sen alırsın bende yoktu sende oldu yolda oldu diye çamura yatar ama güvenli satış imkanı olduğu için iade edersin öyle birşey olursa sıkını olmaz
-
s10+ snapdragonlu modelinden forumda kullanan arkadaşlarımız varmı? görüşlerini almak isterim bulursam amerika cihazı alayım değil mi sanırım kore modellerinde band uyumsuzluğu var
-
Arkadaşlar konu ile alakası yok ama Google fotoğrafları kullanan var mı? Google fotoğraflar da fotolar alt alta çekildiği tarihe göre sıralanıyor ve buda kötü bir görüntü oluşturuyor. Yani bir sırada 1 fotoğraf altında iki fotoğraf gibi. Bunu ıphonlarda ki gibi hepsini bir arada yapmanın bir imkanı yok mu?
A32 şirket telefonuma Android 13 geldi bugün yükledim. Bizim telefona verilmeyecek olması üzücü oldu 😞
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X