Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1929. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.906
Cevap
295
Favori
1.819.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
89 oy
Sayfa: önceki 19271928192919301931
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alex59

Sen dolu kutuyu 75 e satmışsın bu boş kutuyu 120 ye satıyor nasıl şok olmaz insan bu zeka karşısında.

Alıntıları Göster

Bende öylesine koymuştum üstunden 10 15 sene geçmis telefonun kutusu 75 ediyorsa s10 neden etmesin,

Seni anlıyorum, bende ilk ilana koyarken öylesine koydum çöpe atacaktım ama gerçekten orijinal kutu arayan insanlar var takınti mi artik, cihazı kutulu deyip 250 300 daha fazla satma sebebi mi bilmiyorum..

Gerçi bende aldigim seylerin en ufak jelatinini bile saklıyorum Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]  s10plus in yanindaki arkasindaki onundeki tum jelatinler yapisik duruyor kilifa oyle taktim, hastalik bu da bilmiyorum Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Thrzgn T kullanıcısına yanıt

Hocam TUR romunda arama kaydetme özelliği yok. O özellik rom ile mi geliyor yoksa csc ile mi? Arkadaşın dediği gibi İsviçre romu yükleyip csc yi aynı tutsam arama kaydetme özelliğine kavuşur muyum?

Kamera olarak uygulamada ufak tefek takılma var ama çekim kalitesi sorunsuz
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt

Arama kaydetme özelliği csc ile alakalı bir durum. Bildiğim kadarıyla birkaç tane uzak doğu ülkesinde var arama kaydı özelliği. İsviçre romunu temiz kurulum yapsanız bile gelmez

Orijinalden alıntı: receep 32

Kamera olarak uygulamada ufak tefek takılma var ama çekim kalitesi sorunsuz
    Recep Bey Android 11 sürümünde misiniz. Ben hala Android 10'un en son sürümündeyim. Dediğiniz takılma bende yok ya da ben fark edemedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    telegram
    Samsung S10 & S10e & S10+ TR 🇹🇷
    https://t.me/s10pluschat

• quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Telegram grubumuz
    telegram
    Samsung S10 & S10e & S10+ TR 🇹🇷
    https://t.me/s10pluschat
    Geliyorum ;)

• Kıbrıs ve Nepal bile UI 3.1 Mart güncellemesi almış. Bir çok ülkenin operatör cihazına bile verilmiş. Tahminim bu hafta Türkiye için 3.1 geleceği yönünde.

Nisan ve en Geç Mayıs ayında da tam manası ile stabil ve düzgün bir güncellenmiş A11 sürümü kullanırız diye düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Kıbrıs ve nepalin alması önemli değil. Turkiyenin güncelleme almasının şartı ırak ve Kenyanin alması maalesef. Düz s10 için mesela ırak hariç tüm ülkeler en azından şubat sürümünü aldı ama ırak almadığı için Türkiye de henüz alamadı. Samsung sağ olsun 200den fazla ülke içinden en son bize veriyor güncellemeleri.

Güç tasarrufu kapalı sürekli wi-fi parlaklık %50 ekran 2K
    Kullanıma göre 6 ile 7 saat arası veriyor
    S10 plus
  • dJ_bLoW kullanıcısına yanıt
    Öyle değilmiyiz ki Hocam?..Amiral gemiler hariç diğer telefonların hepsinin csc kodu Ortadoğu ve Arap ülkeleri ile aynı mesela bendeki S10 Lite veya S20 Fe..A ve M serileri..
    Bu arada S10 Lite de Türkiye için 3.1 Mart güncellemesini aldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 16 Mart 2021; 20:37:26 >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle.
  • Merhaba. Daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. Yeni sisteme alışamadım. Android 11 geleli beri internet bağlantılarında yavaşlık ve kopmalar yaşıyorum. s10e de turkcell hat kullanıyorum. Chrome da internete bağlı değilsiniz yazıyor. Başka yaşayan ya da çözümünü bilen var mı?

A11 de benimkide öyleydide A11 geçince 1 1.30 dk kısaldı sürem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trakyacus -- 16 Mart 2021; 23:11:54 >
    Aldığım en düşük ekran süresi 5 saati bile göremedim samsung internet uygulamasında bir sorun var sanırsam durduk yere cihaz alev alıyor ısınıyor çok ve pil sömürüyor samsung internet kullanıyorum genelde.
  • WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    Bende de genel anlamda düşüş var, Android 11 ilk hali gibi değil
    Şu ısınma her şeyi mahvediyor zaten
    Isınma olmasa pil çok güzel gidecek
    Bakalım Mart güncellemesinden ümitliyim
    Tabii gelirse
  • 
Sayfa: önceki 19271928192919301931
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.