|
-
-
Arkadaşlar s10+ cihaz yurtdışından getirsem 2600 civarı falan tutuyor. Malum yolla kayıt işlemi yapılıyor mu bu cihaza fiyatları vs ne oluyor bilgili biri varsa beni aydınlatırsa sevinirim. Bu fiyata alınmalı mı kayıt yapınca okuduğum bazı yerlerde samsunglarda problem olduğu söyleniyor doğru müdür bunlar acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam up
_____________________________ -
Ben yükledim home csc ile hocam. Sıkıntı olmaz fakat bu hafta içinde tr için gelir 3.1 acele etmeyin bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Samsung Galaxy S10 Plus 128gb Prizma Yeşil -
hocam temiz kurulum yapıp yükseltmek istiyorum isviçre romuna. csc ve home csc arasındaki farkı anlatabilir misiniz rica etsem ?
bide hocam knox sayacı tetiklenmez değil mi. şuan tr android 10 one ui 2.5 romundayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altonoviç -- 15 Mart 2021; 17:36:25 >_____________________________ -
Hocam temiz kurulum yaparsanız tüm verileriniz silinir home csc ile kurarsanız verileriniz silinmez. Temiz kurulum yaparsanız bile sıkıntı olmaz sim kart takılı olduğu sürece csc dosyanız TUR olarak kalır. Ota dan güncelleme gelir mi ikeriki zamanlarda ondan emin değilim fakat TUR romu na dönebilirsiniz update gelmesi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrzgn -- 15 Mart 2021; 17:46:26 >
Umarım dediğin gibi bu hafta içi verirler hocam
Ama bana sorarsan nisan'dan önce Samsung Türkiye vermez bize üç nokta biri -
quote:
Orijinalden alıntı: altonoviçhocam temiz kurulum yapıp yükseltmek istiyorum isviçre romuna. csc ve home csc arasındaki farkı anlatabilir misiniz rica etsem ?
bide hocam knox sayacı tetiklenmez değil mi. şuan tr android 10 one ui 2.5 romundayım
Neden İsveç? Bende rom değiştirmek istiyorum. Arama kaydetme özelliği TUR romda yok. Ama sanırım başka romlarda var. Başka ülkenin romuna geçsem ne gibi sıkıntı yaşayabilirim?
Geçmişken good luck un çalıştığı bir rom da tercih edebilirim
Yani isviçre romunu yüklesem gelen güncellemeleri isviçre ile beraber alamıyor mu olucağım bu durumda? (csc ile yükleyip temiz kurulum yaparsam )
Ben şok ben iptal.
![Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/4b/a3/7e/4ba37e7a6ad5fb372cee1a18299d70dd.png&t=0&width=480&text=1)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam fotoğrafı tam okuyamıyorum
Konuyu merak ettim şimdi yazı olarak olayı yazma şansım var mı -
Bursa ya gelmeden önce almıştım ipg yi. Keşke bekleseymişim. Kardeşimle gezerken özdilekpark da telefoncu gördüm, telefona göre kesim yapıp kaplayan. Eskişehir de yoktu:/ 35 liraya süper bir silikon koruyucu yaptılar. 2017 A7 vardı onda kaç senelik telefom bir de, arasan bulamazsın böyle.
Tavsiyem silikon malzemeli koruyucular. İpg tarzı direkt su ile uygulananlardan uzak dururum artık. Şu an leş gibi ekranım. Eskişehire dönünce alkolle yapışkanlı yüzeyi temizlemeye çalışacağım, belki güzel olur.
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
Ne mutlu Türküm Diyene
-
quote:
Orijinalden alıntı: alex59Ben şok ben iptal.

Neden şok ve iptalsin anlamadim..bende de nokia 6630 vardı cihaz bozuldu attik çope kutusu yillar sonra depodan çiktı sattim 75tl den, icinde hic açılmamış kulaklik ve adaptor de vardi gerçi..
Kutu ve aksesuarların olmasi 2.el fiyatını yükseltiyor
quote:
Orijinalden alıntı: mdemirbozan57one ui 3.1 yükleyenlerde şebeke görüntülü görüşmesi kalkıyor diyorlar. yükleyen arkadaşlar bilgi verebilirmi ?
Android 11 ile 3G üzerinden görüntülü görüşme kaldırılmış. 4.5G ile devam ediyor..
Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Sedef SiyahMSI Z97 MPOWER MAX AC | INTEL i7 4790K 4.8 Ghz | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 DRAM 2666MHz C11 Memory | EVGA GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | Corsair H100 | SAMSUNG 23" SyncMaster XL2370 LED Monitör | SAMSUNG 256 GB 840 Pro SSD | SAMSUNG Spinpoint 750GB ve 200GB HDD | WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb | Cooler Master 1000W 14 cm Fan 80 Plus Modüler PSU | CM HAF-X 942 | Logitech X-530 5.1 -
Hocam temiz kurulum yaparsanız hat takmadan yapmanız lazım. Hat ile yaptığınız zaman multi csc rom olduğu için direkt tur a dönüyor csc ve İsviçre ye gelen güncellemeyi alamıyorsunuz bu sebeple.
Şubat güncellemesi ile a11 maşallah. Akıyor
quote:
Orijinalden alıntı: receep 32
Hocam fotoğrafı tam okuyamıyorum
Konuyu merak ettim şimdi yazı olarak olayı yazma şansım var mı_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FA876DFFENeden şok ve iptalsin anlamadim..bende de nokia 6630 vardı cihaz bozuldu attik çope kutusu yillar sonra depodan çiktı sattim 75tl den, icinde hic açılmamış kulaklik ve adaptor de vardi gerçi..
Kutu ve aksesuarların olmasi 2.el fiyatını yükseltiyor
Alıntıları GösterSen dolu kutuyu 75 e satmışsın bu boş kutuyu 120 ye satıyor nasıl şok olmaz insan bu zeka karşısında.
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/19/ff/ba/19ffbac722295239abd980b884706bc1.jpeg&t=0&width=480&text=1)