Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.800
Cevap
300
Favori
1.733.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden döndünüz hocam ne sorun yaşadığınız
  • receep 32 R kullanıcısına yanıt

A11 kamera olarak A10nun fersah fersah gerisinde.

1 aydır kullanırım ve gördüm ki ısınma daha fazla.

Nova arayüzle kullanıyorum ve A10 geçiş animasyonları daha hoş bana göre.

Sistem uygulamaları A10da daha rahat siliniyor. A11de 3 defa boot döngüsünde kaldı ve her defasında wipe mecburiyeti :(

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    Kamerayı pek kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama burada kamera konusunda sıkıntı yaşayan duymadım
    uygulamalarda da bir sorun yaşamadım ama bazılarının kendilerine Android 11'e uyumlu etmesi gerekiyor orası belli
    Şu an için dönmeyi hiç düşünmesem de dönme işlemi zor mu bu işlerden pek anlamıyorum anlamayan birisi bile yapabilir mi
    Bu arada benim cihazda ısınma daha da azaldı
    Sormayı unuttum 2 sürümü de kullanmış birisi olarak hoparlör sesini de fark var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: receep 32

Kamerayı pek kullanmadığım için bir şey diyemiyorum ama burada kamera konusunda sıkıntı yaşayan duymadım
    uygulamalarda da bir sorun yaşamadım ama bazılarının kendilerine Android 11'e uyumlu etmesi gerekiyor orası belli
    Şu an için dönmeyi hiç düşünmesem de dönme işlemi zor mu bu işlerden pek anlamıyorum anlamayan birisi bile yapabilir mi

Bir sayfa geride nasıl döndüğümü yazmıştım. Çok basit; oem

ve hata ayıklamayı aç, aralık dtk9 u odinle yükle bitti.

• Sleeper kullanıcısına yanıt

Şu anda o sorun düzeldi yazılımınız güncel diyor, halbuki sammobile de güncelleme gelmiş gözüküyor. Bunun nedeni ne olabilir?

• bircancan B kullanıcısına yanıt

Ben 2 haftadır kurcalıyorum ve bulamıyorum sistem UI den kapatılamıyor düşük pil uyarısı malesef. Siz nasıl yaptınız bilgi verebilir misiniz?

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt
    1 bildirimler, 2 sistem ui 3 pil e bas,sag degil pil üzerine basarsanız diger secenekler çıkacaktır ordan sessiz yapabilir veya daha cok ayar yapabilirsiniz
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] bende sessiz açık ve kilit ekranda göster kapalı,veya baloncuklar bildirimlerinde uygulama ekleyip çıkartabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bircancan -- 20 Şubat 2021; 3:56:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• receep 32 R kullanıcısına yanıt

merhaba bu konuda bilgim yok maalesef.

Arkadaşlar. A11 ile A10 kamera performansı aynı.
    A10 Aralık güncellemesi ile kamera efsane olmuştu. Değişiklik yok
  • Arkadaşlar s10 plus kullanıyorum alalı üç ay oldu. Güncelleme geldikten sonra son zamanlarda ekranın açık kalma süresi çok düştü. Tasarruf modunda kullanıyorum.%41 şarj harcadım 1 saat 15 dakikaya denk gelmiş. Böyle sorunlar yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğretmen Beg -- 20 Şubat 2021; 12:41:1 >
  • Herkese iyi forumlar, 1 yıldır S10e kullanıcısıyım. Hala Android 10 kullanıyorum,

Sizce android 11'e güncellemeli miyim ? Yorumları okuduğum kadarıyla birçok kişi memnun değil güncellemeden, birkaç ay daha yeni güncellemeleri mi beklesem(hatalar giderilip , sistem daha stabil olacaktır)Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

Bir an gaza gelip güncelleme yapma isteğim gelirse , temiz kurulum nasıl oluyor arkadaşlar?

Wipe cache , batarya kalibrasyonu. Tam anlamıyla açıklayabilecek arkadaşa şimdiden çok teşekkür ediyorum !

Şöyle bir yol izlesem sizce nasıl olur :

1) Android 11 indir ve yükle

2) Wipe cache yap

3) Hard reset yap ve sistemi tekrar yükle

4) Uygulamaları kur ve ayarları yap ve kullanmaya başla ?

• Öğretmen Beg Ö kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba güncellemeden sonra benim de sizinki kadar olmasa da şarj sürem düşmüştü
    Temiz kurulum yaptım şu an eskisinden bile daha iyi
  • Elodea101 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an için android 11 gayet stabil ve pil performansı wi-fi üzerinden çok daha iyi ama mobil veride biraz daha hızlı tüketiyor eskisine göre
    Ama tabii ki ufak tefek sıkıntılar olacaktır haliyle ilk sürüm çünkü bazı uygulamaların kendini güncellemesi gerekiyor Samsung'un da ara güncellemeler ile ufak tefek sorunları düzeltmesi lazım
    Ama eğer olurda geçersen aynı dediğim şekilde temiz kurulum yaparak geçebilirsin
    Yalnız uygulamaları yedekten kurma tek tek kur
  • bircancan B kullanıcısına yanıt

Baloncuk bildirimlerinde sadece whatsap var bende o ekli. Ona rağmen baloncuk şeklinde geliyor düşük pil. Sizin paylaştığınız ayarları yaptım tamamen artık gelmez umarım.

• WatchAndLearnn kullanıcısına yanıt

Baloncuk bildirimlerinde whatsapp'ı kullanabiliyor muyuz ya hu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_brahi_m

İnşallah hataları düzeltme güncellemesi dir bonus flasha girmeye tırsıyorum eski telefondan giriyorum.

Merhaba,

Bunu daha önce de anlattım buradan size. Korkmanıza gerek yok. Ben hala temassız ödeme için kullanıyorum. Bonus flaş A11 ile uyumsuz olduğundan bu uyarıyı veriyor, arka planda çalışarak da pil tüketiyor. Uygulamaya gelecek güncelleme ile sorun çözülür. Sıkıntı yapmayın bu kadar.

Başka birinin Uygulama altındaki yorumu ve Garanti Bankasının cevabı.

• Bu arada,

Gelen Şubat güvenlik güncellemesi hiç bir düzeltme içermiyor. Kimse beklenti içine girmesin. Muhtemelen Mart ayında verilmesi planlanan UI 3.1 ile düzeltme ve değişiklik olabilir.

• Selam herkese,

Eski bataryası değişen telefonlarda garanti süresi bitmeden pil performansında düşme varsa garanti kapsamında yeni batarya veriyorlardı, şu an böyle bir batarya değişimi imkanı var mı garantide? Hard reset atmak istemiyorum ancak 11'e geçtim geçeli benim s10+da da pil performansı çok düştü.

Bir de salı günü dışarıdayım ve hava -1 dereceydi. Telefon 5 dakika içerisinde %20den %5e indi, sonra da geri sayım yapar gibi 0'a düşüp kapandı. Bu eski note 4'ümde artık batarya tamamen öldüğünde olan bir şeydi, s10+ da mı öldü diye şüphe ettim ama soğuktan mı oldu diye de emin olamadım. Şu an o şekilde hızlı geri sayım yapmıyor. Bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Bugünkü pil performansı bu şekilde, sabah %100 ile şarjdan çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ek2000 -- 20 Şubat 2021; 15:8:29 >

• 
Sayfa: önceki 18601861186218631864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.