Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.854
Cevap
296
Favori
1.746.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: koyunsavar

S8 den s10 a geçtim.yüz tanıma olayı çok gelişmiş acayip hızlı çalışıyor gerçekten beni tanıyıptamı açıyor yoksa her gördüğüne mi açıyor şüphelenmeye başladım.
    hocam bende batarya artık gitmediği için geçmek istiyorum kısaca + ve - yönlerinden bahsedermisiniz özellikle pil konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghettomania

Arkadaş s10 10+kullananlarda böyle bir durum yok mu yoksa sadece benim s10 a özel bir durum mu?

Alıntıları Göster
    Bende öyle bir durum yok. Eğer bütün herşeyi yapıp çözüm bulamıyorsanız telefonu sıfırlayın.. yeniden kurulum yaptığınızda ise dikkat ederek kurulum yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar Fortnite skin kodu çıkıyormuş kutudan.kızım oynuyor bu oyunu Kullanmayacak varsa PM den verebilirse çok makbule geçer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'a bu kadar para verilmez. Arızalanınca cihaz elinizde patlar. Benim Note 8'in telefon ahizesi cızırtı yaptığı için Samsung garantiye gönderdim. Garanti ekranda çizik (darbe falan kesinlikle yok sadece çizik) olduğu için önce ekranın değişmesi için ücret talep etti. Ekranı değişmek istemiyorum siz ahizeyi yapıp gönderin dediğimde öyle olmaz ekran değişmezse tamir etmeyiz deyip para istediler. Bende kabul etmeyince telefonu geri gönderdiler. Ekranı darbeli denilen cihazın resimleri.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Buda ayrıntılı inceleme videosu:

• Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Pil hemen hemen aynı sürekli internetteyim oyun oynamıyorum 4 buçuk saat ekran süresi veriyor .s8 de 4 saat ile 4 buçuk arası veriyordu .geri kalan herşeyi gelişmiş çok hızlı tepki veriyor.

• Anladığım kadarıyla her firma da özel kampanya var hb de 600 TL çek teknosa da değişim aynı şekilde media markt da değişim kamp. Sitesinde çek garanti bankası özel kampanya vatan da saat li kamp. Buradan en avantajlı olanı yazarsak alacaklara d yardımcı oluruz diye düşünüyorum. Benim iPhone 6s e 1850 saydılar gerçekten çok yüksek uygun geldi. Media markt. Yani 4700 e s10 geliyor alsam almasam arasında kararsız kaldım hala düşünüyorum en geç yarına belli olacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden karta veremedim onu söyleyim eşim Apple kullanıyor bilenler bilir Android de o yargılı olabiliyorlar. Bugün iPhone XR Apple garantili sıfır cihaza 5750 e buldum. 5750 _1400 e 6s versem Samsung dan da uygunsa gelecek. Yani ondan kararsızım

• Kalan pil %12.

Parlaklık %70-80
    4.5G ile kullandim SS alana kadar.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• Bende bugun aldim beyaz renklisini acilmamis kapali kutu sifir 740 euroya, Note 9 u 560 euroya satmistim. Telefon cok iyi buyuklugune gore hafif ekrani harika olmus ve kamerasi Note 9 dan cok daha iyi.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Bu değerler çok kötü. Şaşırdım

• Emaardan değiştirdim note 9 verip s10 plus aldım,Fatura verdiler ancak faturada değişim yazmıyor, sadece indirim olarak gözüküyor.Değişim evraklarından bir nüshada vermediler.Sıkıntı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Kalan pil %12.

Parlaklık %70-80
    4.5G ile kullandim SS alana kadar.

Değerler kötü 4 saat kullanım var şuan 30 yüzde birazdan atarim görüntü 24 saat 4g açık 2 saat sadece ınstagram var benim kullanımda

• S9 yerine s10 almaya değer mi sizce. En çok düşündüren de aradaki 2 kat ram farkı

• Matherson kullanıcısına yanıt
    S10 mu, + mi?
  • Kılıf konusunu hic sevmem ama ne aldiniz cok pahali olmayan birsey onerisi olan var mi ?
    Cam oldugu icin kilifsiz kullanilmiyor kayiyor k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oxygen1777

Emaardan değiştirdim note 9 verip s10 plus aldım,Fatura verdiler ancak faturada değişim yazmıyor, sadece indirim olarak gözüküyor.Değişim evraklarından bir nüshada vermediler.Sıkıntı olur mu?
    fatura tutarı nedir

• Elimde Note9 var S10+ modelini çok merak ediyorum. Teknosa mevcut Note9'u 4700 TL'ye sayıyor sizce geçiş yapmam sağlıklı bir karar olur mu?
  • Oxygen1777 kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun. Bu değişim işlemleri uzun sürüyor mu? Bir de stok durumu sıkıntılı mıydı?

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Deercase.com ' dan aldım 30 liraya.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Usta kacinci sarj hizli sarj kullaniyormusun

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.