Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.854
Cevap
296
Favori
1.746.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alan arkadaşlardan soru ile ilgili geri dönüş olursa memnun olurum. Bu telefonda bildirim ledi olmadığı için ekran kapalı iken herhangi bir bildirim geldikten 5-10 dk sonra telefon bu bildimi bize gösterebiliyor mu bir şekilde? Örneğin yemek yemeğe gittim. Telefon oda da kaldı. Yemek yerken whatsapptan bildirim geldi. Ben yemekten döndüm. Tek seçenek ekranı mı uyandırmak bildirim geldiğini anlamak için?
  • caneryendi C kullanıcısına yanıt
    O cihazların hemen hepsi kredi ile alınıp nakite çevrilen cihazlar. Zararına telefoncuya satıyor millet. Kulaklık hediyesi hakkı bu hafta son zaten, öyle onu da satarım kar ederim durumu da kalmıyor. Buyback te bitince bu fiyatlara satış ta iyice azalacaktır.

6500.e doların tavan zamanı çıkan Note 9 bile 6 ayda ortalama 1000 TL düştü. S10'un yakın zamanda 2000 TL ucuzlamasını beklemek hayal olur gibi.

Ayrı bir husus, tamam Samsung'un eskiyi alıp yeniyi vermesi çok güzel ama gidip te S3 gibi 100 liralık cihazları değerinin 10 katı fiyata alması sadece al-satciların ekmeğine yağ sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Mart 2019; 13:6:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Mate 20 Pro fiyatları da düşecek hocam. P30 lar bir tanıtılsın... Bir de 5500 lira S10 plus için hayal bir rakam bence. En fazla 6000 liraya düşer.. 5500 lira da S10 olur. Tabi bu fiyatlarda seneye anca bu şekli alır. Belki de bu kadar bile düşmez. Hem dolar sıkıntılı hem de ötv henüz işlemedi..

Alıntıları Göster
    Neresi hayal yahu suan bile ithal s10 plus 5500 lere satiliyor. Gecen senede 8000 e satiliyordu note 9 eylulde kasimda 11 kasimda 2 ay sonra 4700 bile alan oldu. Samsung boyledir hep boyle olmuştur surumden kazanir. Apple in 3 kati tel satar apple kadar kar edemez.

• Darkimore kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı fiyatına en az 620 TL daha ekle. 2 yıl garantiyi de düş. Daha fazlasına zaten satamayacaklarını onlar da biliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Mart 2019; 13:17:38 >
  • Kkzlckk K kullanıcısına yanıt
    valla bizden telefonu istediler mart sonuna kadar kampanya geçerli ama fiyat garantisi vermiyorlar atıyorum şu an 1350 dediler 1 hafta sonra başka fiyat çıkabilirmiş

• Aycan Ay s10 u bu videodaki telefonu 5000 e satiyor. Kilifida icinde. Almak isteyen kacirmasin pasaport kayitli. 3 gunluk tel simkart dahi takılmamış

Cep: 0 (542) 213 30 01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 10 Mart 2019; 13:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Neresi hayal yahu suan bile ithal s10 plus 5500 lere satiliyor. Gecen senede 8000 e satiliyordu note 9 eylulde kasimda 11 kasimda 2 ay sonra 4700 bile alan oldu. Samsung boyledir hep boyle olmuştur surumden kazanir. Apple in 3 kati tel satar apple kadar kar edemez.

Alıntıları Göster
    Düşsünde fiyatı almak isteyen herkes alsın hocam Ama bence dediğiniz kadar düşme olamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Note 9 için olanı Amazon’da 50 dolar :/
    Evet hocam ben de 50 dolar (+) 10 dolar vergi (+) 6 dolar kargo ücreti şekilinde 66 dolara aldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • khan143 kullanıcısına yanıt
    Edge aydinlatma ile bildirim geldigini anlayabiliyorsunuz.. Ama telefon icerigindeki ayarlarla max birkac saniye suruyor bildirim aydinlatmasi.. Uygulama indirip bu sureyi istediginiz kadar uzatabiliyorsunuz..

• Arkadaslar bence bu kulaklik kampanyası bitecek biranönce alayim demeye gerek yok. Samsung shop yanina akilli saat ekleyip guzel bir kampanya yapar bu kampanya bitince

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinarius63

Edge aydinlatma ile bildirim geldigini anlayabiliyorsunuz.. Ama telefon icerigindeki ayarlarla max birkac saniye suruyor bildirim aydinlatmasi.. Uygulama indirip bu sureyi istediginiz kadar uzatabiliyorsunuz..
    Cok sarj yer o zamanda bence samsung kafayi calistirip ust hoparlor ahizenin altina led aydinlatmali bildirim isigi yapsa super olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Cihaz çok ince olmasına rağmen ısınmıyor da.
    Isınma işini note 9da çözmüşlerdi. Note 9da kalın olmasina rağmen hissetmiyordun. Şimdi s10 daha da ince. Hissetmiyorsun yine. Geliştirmişler.
    Ama işlemci kac derece gözükmüyor aida64 ile cpu z ile sadece batarya sıcaklığı gözüküyor.
    Hocam onlara hic bakmiyorum :)
    Biraktim ben o isleri artik sizede tavsiye ederim hic test bile yapmadim eskiden yapardim cunku artik cihazlar asiri hizli sistem donmuyorsa seri ise tamamdir.S10 8 gb ramden dolayi akiyor zaten.Samsung sonunda adam gibi ram koydu telefonuna.10.yil diye 10 koysaydi daha iyiydi tabi

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Uygulaması kolay mı, 66 dolarlık ürünü mahvetme potansiyelim var çünkü benim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE32AA123

Var dostum tabiki. Note 9 ilk çıktığında 6500 liraydı. Şuan 5200 tl civarı alınabiliyor . 6 ay olmuş çıkalı.. s10 plus 7600 liradan çıktı 6 ay sonra doğru orantı kurarsak 6000-6300 tl arası fiyatı olur. Tabi üstüne ötv zammı yemezse :) Başkası adına faturalı fiyatlar 6500 lira ama ona da kulaklık alınmıyor çünkü fatura adı ve satın alan kişinin bilgileri aynı olmak zorunda kulaklık alabilmesi için...

Kendi adıma sorun yok. İstediği kadar düşebilir fiyatı.. S10 aldım ben beyaz renk. Yurtdışından geldi. 3600 lira

Alıntıları Göster
    Benim durum nolucak ya tel faturasi babamin ustune
    Katilimci kendi adim soyadlar ayni buyuk hata yaptik

Samsung'a mail attim pazarteside arayacagim soyad ayni bir zahmet yollasinlar uyari falan verseydi acikcasi katilimci adina ben teslim alicak kisi diye kendimi yazdim.Cok kasacaklarini dusunmuyorum gerci helede samsungtan bahsediyoruz adamlar iptal edilen telefonu yolluyorlar yinede isimizi saglama alalim mail+telefon edelim katilimci adini degistirmek istiyorum diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Mart 2019; 13:45:12 >

• S10 un şarjı beklediğimden iyi çıktı. Üçüncü şarj sonra 6:10 saat ekran süresi aldım. Benim için yeterli.
    Hiç kısıtlama yok. Çift sim kart aktif. Bluetooth hep açık. Wifi 4g kullandım.

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• Bu arada Icon X in kalitesi kutudan cikan AKG den cok daha iyiymis uzun sure Icon kullandiktan sonra birden AKG ye gecince fark ediyor.

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Sorun çıkmaz. Telefon ile çözülür.

• Cihazı operatör ile yada evkurdan falan taksitle alıp nakite çevirmek isteyenler şimdiden 5900 lere düştü sahibinden üzerinde, alabilecek durumda olursam o şekilde Almayı düşünüyorum, şimdiki telefonumu da ordan aldım bi satıcıdan, 2 yılı geçti şükür sorun yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Sorun çıkmaz. Telefon ile çözülür.
    Insallah hocam bu kutudan cikan AKG leri begenmedim daha ilk dakikadan iconx imi aradim valla hem rahatlik hem ses kalitesi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 10 Mart 2019; 14:16:37 >
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.