Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.825
Cevap
297
Favori
1.739.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler. Ben 2 adet thin fit almıştım gri ve siyah rengi ama çok ince olduğu için 2 side çatladı. Bende spigene yazdım gönderdim onlarda fatura tutarı toplamını çek olarak verdiler. Sonrasında dedimki thin fit classic alayım onunda siyahı yok hiç bir yerde. Bende mecbur bu kılıfı aldım ama herhalde kılıfların ince oluşuna alıştım buna hiç alışamadım (sadece 3 gün telefona takıldı) bugünde çıkarttım dışarı yüzü bile görmedi kılıf hep evde o sebeple çizikte yok.
  • Beyler edge lighting çalışmıyor neden olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slymn2325

Beyler edge lighting çalışmıyor neden olabilir
    Edge light den daha başarılı hemde kamera ledini bildirim ledi şeklinde kullanacağın aodnotify uygulamasını öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Thin Fit'i biliyorum. Dediğiniz gibi pek iyi bir ürün değil. Ultra Hybrid ve Armor serisi güzel (o seri daha da kalın).

Bende bazen düşünüyorum. Şükür hiç düşürmedim daha ama acaba bu salgın durumu biraz toparlandıktan sonra Samsung mağazasına gidip komple telefonu kaplattırıp, kılıfı çıkarsam mı diye ama nazar değme durumu olabilir. =)
  • Selamlar, XR kullanıyorum. S10+ a geçmek macera mı olur ? :)
  • Arkadaşlar. Dün cebimden telefonu düşürdüm. Çizik gibi birşey oluştu. Ama dış tarafta değil. Orjinal ekran koruyucusunda herhangi bir çizik yok. Büyük ihtimal içten olan birşey darbeye bağlı. Beyaz arka planda daha belli oluyor. Ama görüntü kaybı yok orada.
  • high-fidelity kullanıcısına yanıt
    Bu değişim kılıflarını gönderip yenisini alana kadar geçen zaman için baseus kılıf almıştım o gelene kadar 3 gün kılıfsız kullandım. Muhteşem bir şey tam bir premium alıyorsunuz ama işte şimdiye kadar düşürdüm dediğim tek yer halıdır ama ne olur ne olmaz diye kılıf kullanıyoruz.
  • Arkadaşlar s10 için görüşünüz nedir iphone 8 den geçiş mantıklı olurmu sarj süresi ne durumdadır? Ekran süreleriniz nasıl ?

• cocorii kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim çok incesin. verdim bir tane sipariş, gelsin takıyım bakıyım kullanıyım biraz. bakalım beğenirsem durur. arama uğraşma ama bulursanda bir haber edersen iyi olur duruma göre belki alırım :) çok teşekkür ederim
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Dediğiniz gibi ne olur ne olmaz düşüncesiyle kılıfsız kullanamıyoruz böyle zarif cihazları maalesef.
  • Aradım fakat bulamadım.

Twitter bildirimleri sadece wifi bağlı iken geliyor. 4g iken gelmiyor.

Bunu nasil düzeltirim ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Kesinlikle katılıyorum. Benim de önceliğim olmuştu. Bu kış oldukça rahat ettim, şu virüs döneminde de tazikli olmayan hafif kısık suyun altında yıkıyorum telefonu mis. Kışın karda kullandım, yağmurda kullandım korkusuzca. Tek sıkıntı ekran çok ıslanınca kendi kendine dokunmatik çalışıyor.

S10 exynos yine iyi. Çöp değil snapdragon ile arasında dağlar kadar fark yoktu snapdragon 7nm olmasına rağmen. Bekleme modunda şarj tüketimi 1 saat etkiliyordu sadece o kadar. Bir de pubg'de belli belirsiz geçmeyen bir lag vardı çoğu kişinin farkedemediği.

S20 serisinde ise snapdragon ile exynos arasında dağlar kadar fark var. Kamera performansından tutun da oyunlardaki performansa kadar. Bir sürü video ve makale var fakat s20 forumunda bir şey de, aman yarabbi samsungdan daha çok koruyorlar telefonu. İnsan para verdiği bir şeye neden toz kondurmak istemez ben anlamıyorum.

Memnun olduğumuz yerleri de var telefonun olmadığımız yerleri de. Objektif olarak yazıyoruz mesela. Ama kimileri kaldıramıyor kötü yorum yazılmasını çok ilginç
    S10 exynos'lara bakarken exynos olan 8nm snapd. 7nm diye hatırlıyorum; bir de s10 exynos işlemcisi olan telefonlar kullananlar çok şikayet ediyordu o zamanlar update geldi şarj çok kötü birden bitiyor vs yazmışlardı; direk eledim s10'u.

s20 serisinde snapdragon ile exynos arasında hangisi iyi? o kadar büyük fark var mı?

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Zamanında LG G2 bandrol parası vermemek için radyo yazılımını kaldırıp piyasaya sürmüştü. Fm programı kurup dinleniyordu. S10 için değil ama böyle istisna durumlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalpakci

Zamanında LG G2 bandrol parası vermemek için radyo yazılımını kaldırıp piyasaya sürmüştü. Fm programı kurup dinleniyordu. S10 için değil ama böyle istisna durumlar vardır.
    Samsung öyle yapmıyor. Bu arada kanunlar ülkemiz de sıkça değişiyor bu konuda. Şimdi ufak bir araştırma yaptım. Kanunlara göre cep telefonların hepsinden Radio (TRT) bandrol ücreti alınıyor. Donanım veya yazılım desteği olup olmadığın artık bir önemi yok

TRT E-Bandrol
    TRT Bandrol - Mevzuat - 3093 Sayılı Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Gelirleri Kanunu
    https://www.trt.net.tr/bandrol/mevzuat/3093-sayili-turkiye-radyo-televizyon-kurumu-gelirleri-kanunu

Dâhili tuner, internet veya başka bir yolla ilave bir yazılım veya donanım desteği olsun veya olmasın her türlü görsel ve/veya işitsel yayınları alabilen cihazın bütününü ifade eder. Diye bir madde eklenmiş kanunun bir yerine. 2017 de eklenmiş görünüyor.

TRT sitesinde yazanlara göre.

• guneyonur kullanıcısına yanıt
    Tam isabet olur bir daha apple ekosistemine geçmek istemezsin. Kullanıcı deneyimi çok başarılı :) akıcı ve kullanışlı bir arayüzü var. Zaten telefonun ekranına bakmak bile yetecektir size :)

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Sonradan bandrol tüm telefon ve tabletlere zorunlu oldu. LG G2 2013-2014 döneminde çıkmıştı, o zaman anlamlıydı, şimdi olsa yapmaz hiç biri büyük ihtimal.
    Samsung'tan ben de beklemem pul parası için böyle cambazlık yapsın.
  • Ben bu telefondan hiçbir şey anlamadım bazen 6 saati geçmiyor bazen 7 saati. Bu ne abi ya 1 senelik s10 plus 9 saat şaşırdimmi evet
    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Compass3548

Arkadaşlar s10 için görüşünüz nedir iphone 8 den geçiş mantıklı olurmu sarj süresi ne durumdadır? Ekran süreleriniz nasıl ?
    pil çok kötü snapdragon işlemcili bulursan al yoksa alma
  • leopolidas L kullanıcısına yanıt
    S10 serisinde exynos ve snapdragon arasındaki fark %10 ise S20 serisinde %20-25 diyorlar. Bu konuda çekilmiş videolar var. Birini Ferdi Özüağ idi sanırım adı o yapmıştı. DH de mevcut...

• quote:

Orijinalden alıntı: sallami

S10 serisinde exynos ve snapdragon arasındaki fark %10 ise S20 serisinde %20-25 diyorlar. Bu konuda çekilmiş videolar var. Birini Ferdi Özüağ idi sanırım adı o yapmıştı. DH de mevcut...
    araştırdım biraz hakkaten yeni exynos daha da kötü olmuş. bir de o kadar para verecen.

dünya çapında satışları çok düşükmüş zaten. s10'un %60'ı kadar s20 satmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 13631364136513661367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.