Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.266
Cevap
48
Favori
379.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Giriş
  • Şuan 64 gb iPhone kullaniyorum 5 yılda doldurdum yeni bir iPhone alırsam 128 gb alırım 11 128 7950 lira 12 mini 128 9700 lira 12 128 11200 lira çok fark var. Bütçeyi biraz zorlayacak. Yada ikinci seçenek olarak 6s plus cihazımı satmam. 5.750 liraya sıfır s10 lite alırım. Oyun oynamıyorum zaten. Sosyal medyada fotoğraf veya Video paylaşımı yapacağım zaman 6s plus kullanırım. Diğer tüm şeylerde s10 lite
  • teknoman007 T kullanıcısına yanıt
    326ppi lcd ekran artık zamanın biraz gerisinde kalıyor evet insanlar artik 90hz altı ekran tercih etmiyorken o fazla geri kalıyor. ben de iphone alırsanız 12 mini yada 12 almanızı isterim. ios android kiyaslamasi yapamam hayatimda hic ios cihaz kullanmadim 12 yıldır android kullanıyorum. fakat eski androidlerle simdikilerin alakası yok akıcılık stabillik olarak güzel seviyeye geldi. eskisi gibi ram sismeleri, hatalar, performans düşüşleri vs. bu cihazda 1 yıldır hiç yaşamadım. yeri geliyor 10 gun yeniden başlatmadigim oluyor. o yüzden bu cihazi alana kadar ios denesem mi diye düşünsem de Android'in suanki durumu ve bu cihaz bu düşüncemi unutturdu. satış sonrası olarak apple ile kiyaslanamaz ama samsung android tarafında en düzgün yazılım yapan firma kesinlikle. tabi ios belki performans ve akıcılıkta daha da iyidir bunu bilemiyorum. benim muhtemelen bir sonraki cihazımda snapdragon işlemcili bir samsung olur bu ikili android tarafında en iyi seçenek şuan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 13 Nisan 2021; 2:31:18 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• evet derin uyku bunu yapıyor

• Hocam hangi uygulama bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar exynos 9820 ile snapdragon 855 arasında kaldım sizce hangisini önerirsiniz?

Daha çok pil önemli benim için s10 lite ile s10 plus arasında kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Arkadaşlar exynos 9820 ile snapdragon 855 arasında kaldım sizce hangisini önerirsiniz?

Daha çok pil önemli benim için s10 lite ile s10 plus arasında kaldım.
    Eğer, sosyal medya ve fotoğraf çekmek için alıyorsan S10 plus öneririm.

Sosyal medya ve OYUN oynamak için alıyorsan S10 lite öneririm.

Performans için Snapdragon alınır.
    Exynoslu cihazlar ısınma sorunu var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar son zamanlarda cihazımin performasi ve özellikle pil performansınin düştüğünü bariz hissediyorum. Bazen takilmalar uygulama donmalari ve kendi kendine uygulama kapanmask nadir de olsa. 8 gb ramin 4 ay öncesine göre cok kisa sürede donması vs git gide soğutuyor beni bu cihazdan. Sizdede aynı sorunlar varmi? Ve suan degistirmeyi düşünüyorum açıkçası a82 önerir misiniz veya alternatif onereceginiz cihaz hangisi? Iphone istemiyorum. Teşekkürler.

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    takılma kasma yaşamadım hiç 1 yıl oldu siz bir sıfırlayın cihazı

• Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]
    Arkadaşlar 8 aydır kullanıyorum cift sim kart ve 6 saati 4.5 g oto ekran parlaklığı. En son 100 de çıkardım sarjdan sizce iyi mi bu değerler?

• fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    49dk oyun da var gayet iyi

• ekranı ikiye nasıl bölüyoruz

• Samsung apps uygulamasından samsung oneui güncellemesini yapın arkadaşlar uygulama gecisleri ve son uygulamalar kısmı daha iyi hale gelmiş akıcılık olarak.

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakoggdh -- 18 Nisan 2021; 11:33:33 >
  • yakoggdh Y kullanıcısına yanıt
    Galaxy Store dada Play Store dada yok güncelleme enteresan Bi sekilde bende apk sıni bulup indirdim,teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Galaxy Store dada Play Store dada yok güncelleme enteresan Bi sekilde bende apk sıni bulup indirdim,teşekkürler..
    Ben bulamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.