Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU] (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.254
Cevap
56
Favori
356.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    Maalesef durum bu kopyala yapıştır gibi rom.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın nerden aldınız?
    Amazon 4700 e veriyor ama önceden daha ucuza satılmış o yüzden daha alamadım.
  • Marty.McFLY kullanıcısına yanıt
    Mediamarkt'tan 5.099 tl'ye aldım hocam. Mediamarkt yanında galaxy buds hediye ediyormuş ama o nasıl oluyor bilmiyorum teslim almaya gittiğimde soracağım. Amazon ile kargo alamadım tatile çıktığımızdan maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkla sizinki de iyiymiş aslında, hayırlı olsun. Ben başkasına alacağım için kulaklık ihtiyacı yok.

    Snapdragon diye buna yöneldim yoksa note10 lite alacaktım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 10 Temmuz 2020; 15:2:11 >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Ben mediamarkt tan gecen pazar aldim.Samsung buds hediye ettiler. Yalnizca o mağazaya mi ozel bana mi ozel bilmiyorum.(yalnizca 2.alisverisim mediamarkt tan). Hediye diyince hic sorgulamadim acikcasi :))) yanlislikla veriyorlardır fikirlerini degistirmesinler diye aldim kactim. :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zx12r -- 10 Temmuz 2020; 18:19:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatanda da kulaklık hediyesi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı almayı düşünüyorum ama bu yeşil ekran hayli korkuttu. Amazon üzerinden alacaktım servis vs uğraşmak istemiyorum.Sizce ne yapmalıyım?
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    servisin ne diyeceği de belli değil daha. benim cihazım yeşil ekran sorunundan dolayı serviste. bu yeşil ekran muhabbeti olmasa gerçekten güzel cihaz. ben bi sıkıntısını görmedim. Ben yeşil ekran sorununu almadan önce hiç önemsememiştim. insanlar ne garip şeylere takılıyor demiştim ama aldıktan sonra fark ettim ki gerçekten rahatsız edici bir durum. belki koyu modda kullandığım içindir. ekran parlaklığını otomatik parlaktıkta kullandınızda gece koyu modda bunu görmemeniz imkansız diyebilirim. yine de karar sizin. iyice araştırıp öyle alın derim.
  • Arkadaşlar dünden beri şarjım çok hızlı gitmeye başladı. Sabah 100 du aldığımda 2 saatte 33 dk ekran suresi ile %8 şarjım gitti normal değil bu bence. Bir öneriniz varmi. Bu arada bir kez hızlı şarjdan sonra oldu bu durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakirlikdizboyu -- 11 Temmuz 2020; 8:33:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    33 dk ekran süresi ile %8 gitmesinin anormal bir tarafı yok. Batarya eşit hızda düşmez ama diyelim eşit düşme yaşadı %96 lık şarj ile; 396 dk gibi bir ekran alacaksın. 6 buçuk saate denk gelir ki 4,5g kullanımında bu süre normaldir. Sen bakma 8 10 saat ekran alıyorum diyenlere. Karanlık mod güç tasarrufu, sürekli WiFi, ana ekran duvar kağıtlarını düz siyah yaparak bu süreyi artırabilirsin.
    Telefon hızlı şarj ile gerçekten hızlı doluyor. Bırak akışına güzel güzel kullan. Yarım saatlik şarj ile neredeyse bir günlük batarya dolduruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    amazondan alın, cihazı açıp kullanın deneyin, yeşil ekran görürseniz geri iade edebilirsiniz. Böylelikle hem bir süre cihazı da deneyimlemiş olursunuz. Cihaz f/p ürünü, 4500 ün altında rakamlara alınır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drcot D kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam ama telefonun ilk gününde aldigim ekran süresi bu resimde ki gibi. 2 sim aktif 4.5 g açık adaptif parlaklik bulunduğum ortam aydinlik hep ve sürekli elimdeydi süreyi aldım Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonunda bende aldım ayrıca Teknosada galaxy buds hediye
    Fiyat 5099 tl . Internette yazmiyodu kampanya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melo474 -- 11 Temmuz 2020; 16:22:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba
    bende dün gece 01 gibi hb dan aldım telefonu siyah,https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s10-lite-128-gb-samsung-turkiye-garantilii-p-HBV00000QXQIF?magaza=Hepsiburada
    4.899 TL

    hepsiJet kargo sabah 10 gibi getirdi telefonu.
  • S10 lite kılıflara bakarken A91 uyumlu diye yazılar var doğru mu acep?
  • ercan_elo_bil kullanıcısına yanıt
    Doğrudur bende telefonu ilk aldığımda NoName şeffaf bir kılıf almıştım jelatinde A91 yazıyordu,internette A91 diye haberler vardı telefon çikmadan önce daha sonra adı S10 Lite oldu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Korkulacak bir şey yok. Takıntılıların ürettiği bir saçmalık. 1 aydır paşa gibi kullanıyorum. Bu takıntılıları dinlersen, kullanacak cihaz bulamazsın.
  • fakirlikdizboyu F kullanıcısına yanıt
    Hocam burada da görüldüğü üzere 8 saati geçmiş bir ekran süresi almışsınız fakat gün içinde biri kısa olmak üzere 2 kez şarja takmışsınız. Samsung son şarjdan sonra ki ekran süresini değil gece 12 den diğer gece 12 ye kadar olan günlük ekran süresini gösteriyor. Telefon çekim gücüne bağlı olarak standart kullanımda, yani orasını burasını kapatmadan, dikkat etmeden verebileceği süre 7 saati geçmiyor. WiFi/4.5 g çok farkediyor ve kullanılan uygulamalar çok etkiliyor. Whatsaptan görüntülü görüşme yapınca şarjın ne kadar gittiğine bakıp telefon çok kötü demek ya da nerflixten indirilmiş diziyi izleyip abi 10 saati geçik ekran alıyorum demek biraz abes örnekler.
    Benim günlük aldığım ekran süresi şu sıralar 4,5 -5 saat kadar. Bunun içinde görüntülü görüşme de var mobil hotspot açma da var. Zaman zaman oyunda var. Bana 8 saat ekran verecek güncel telefonun önünde diz çöker tövbe ederim:))
    Baya uzun yazdım ama özetle telefon batarya konusunda ortalama üzeri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynen kardeşim bak takıntı. uyduruyoruz kafamıza göre bak bu resimler normalde simsiyah ben bakınca yeşil oluyo. zaten ben de telefonu 5 gün kullanıyım da garantiye göndereyim diye aldım. öyle telefonsuz kalmak da hoşuma gidiyo. zaten benim en büyük hobim 5000 lira bi telefona verip 1 hafta kullanmadan garantiye göndermek.

    Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]Samsung Galaxy S10 Lite [ANA KONU]




  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.