Bildirim
Samsung Galaxy S Wifi 5.0 399.00tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
vatandada %25 indirim dede nerdeyse ayni,,bu cihazi almak istiyorumm -
ipod touch 4 ile kıyasla hangisi daha iyidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
galaxy w felan alın bunu ekstra yanınızda niye taşıyorsunuz ki, tel özellikli olsun cebinizde mis -
quote:
Orijinalden alıntı: Manager_
galaxy w felan alın bunu ekstra yanınızda niye taşıyorsunuz ki, tel özellikli olsun cebinizde mis
Yorumun sacmaligina gel
Galaxy w bunun 2 kati fiyatina. o kadar parasi olan da galaxy wi-fiyi almaz zaten -
Ürün bimekste de aynı fiyat ;
http://www.bimeks.com.tr/urun/120715/samsung-galaxy-s-wifi-5.aspx -
olivium samsung shoptan 350ye aldım 10taksit geçen hafta.ama ürün tükenmiş bildiğim kadarıyla. -
işin garip tarafı bimekste bu ürün mp4 kategorisinde değilde tablet kategorisinde yer alması -
Tablet zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: Aries_
http://www.bimeks.com.tr/urun/120715/samsung-galaxy-s-wifi-5.aspx
acaba bimekste satılan cihaz samsung türkiye garantilimi ? yoksa paralel ithalatmı?
alan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim. -
55d8000 le hediye vermeyip ayrıca satıyor çakal milleti. -
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
ben elime aldım onu böle muhteşem bişey hissedemedim ama ipod 4 de öle değil ya zaten ona rakip olarak yapılmıştır sanıyorum ondan daha büyük ve ses kalitesininde eminim ki ipod dan çok çok altındadır bunu alıp sadece oyun ım not tutarım diosanız psp alın daha iyidir valla yoksa gereksiz banagöre cihaz yanınızda taşımak içinde biraz büyük sanki bilemedim birazdaha ekleyip ipod touch alın derim bu benim fikrim -
arkadaşlar 2 sorum olacak:
1.si bu ürün telefon özellikli değildir yazıyor hepsiburada, sadece tabletmi bu?
2.si paralel ithalat olayı ne oluyor bi türlü anlayamadım?
ne gibi artıları eksileri var bu paralel ithalat olayının. -
quote:
Orijinalden alıntı: Turqie
55d8000 le hediye vermeyip ayrıca satıyor çakal milleti.
o sayede cihazı 400 tl indirimli alıyosundur büyük ihtimal, ucuz düsünmeye gerek yok.
wifi 5 e ihtiyacı olan var olayan var -
quote:
Orijinalden alıntı: evrenkck
quote:
Orijinalden alıntı: mahseer898
ben elime aldım onu böle muhteşem bişey hissedemedim ama ipod 4 de öle değil ya zaten ona rakip olarak yapılmıştır sanıyorum ondan daha büyük ve ses kalitesininde eminim ki ipod dan çok çok altındadır bunu alıp sadece oyun ım not tutarım diosanız psp alın daha iyidir valla yoksa gereksiz banagöre cihaz yanınızda taşımak içinde biraz büyük sanki bilemedim birazdaha ekleyip ipod touch alın derim bu benim fikrim
Mesela bu aletle kablosuz bağlantı üzerinden internete bağlanıp Türkçe yazım kuralları hakkında bilgi alabiliyorsun. Hatta oldukça güçlü gps alıcısı var, naviasyon cihazı olarak kullanılabiliyor. En önemlisi flash video izleyebiliyor olmanız. 5 " boyunda bir android 2.3 tablet. Ebat olarak oldukça iyi. Cebinize sığacak kadar küçük, okunulanın ve ve seyredilenin anlaşılabileceği kadar büyük. Görüntü kalitesi mükemmel sayılmaz ancak kesinlikle navigasyon cihazları ile de karşılaştırılamaz. Ben elime almakla kalmadım, bir süredir kullanıyorum. Belki bir Ipod sahibi olsaydım beğenmezdim ben de.
-
quote:
Orijinalden alıntı: avans09
quote:
Orijinalden alıntı: Aries_
http://www.bimeks.com.tr/urun/120715/samsung-galaxy-s-wifi-5.aspx
acaba bimekste satılan cihaz samsung türkiye garantilimi ? yoksa paralel ithalatmı?
alan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Alan arkadaş varsa ben de merak ettim.Duruma göre spigayı satıp bunu alabilirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xapex
1.si bu ürün telefon özellikli değildir yazıyor hepsiburada, sadece tabletmi bu?
ne gibi artıları eksileri var bu paralel ithalat olayının.
GÜNCEL... -
quote:
1. evet, bu sadece tablettir. 3G özelliği de yoktur. internete kablosuz ağ ile bağlanır.
2. kısaca paralel ithalat ürünün Türkiye'de garantisi yoktur. yani ürünün Samsung Türkiye garantisi yoktur. bu nedenle fiyatı daha uygun olabilir.
ben bu ürünü aldım. 2 aydır kullanıyorum. çok memnunum. dokunmatiği, görüntüsü Samsung kalitesi, başka söze gerek yok. işe gidip gelmem uzun sürdüğü için yolda kullanıyorum. film izleyebilecek kadar büyük, cepte taşınabilecek kadar küçük. ideal boyutlarda. yanında bir adet kulak içi kulaklık veriliyor. internet hızı normal. oyun oynamadığın sürece şarjı uzun süre gidiyor. 7 saate kadar film, 60-70 saate yakın müzik dinleyebilirsiniz(emin değilim ama süreler ürün tanıtımında söylendiği gibi). şarj süresi 4-5 saat sürüyor. fiyatı da bu özelliklere göre harika.
-
quote:
Orijinalden alıntı: insanat
quote:
1. evet, bu sadece tablettir. 3G özelliği de yoktur. internete kablosuz ağ ile bağlanır.
2. kısaca paralel ithalat ürünün Türkiye'de garantisi yoktur. yani ürünün Samsung Türkiye garantisi yoktur. bu nedenle fiyatı daha uygun olabilir.
ben bu ürünü aldım. 2 aydır kullanıyorum. çok memnunum. dokunmatiği, görüntüsü Samsung kalitesi, başka söze gerek yok. işe gidip gelmem uzun sürdüğü için yolda kullanıyorum. film izleyebilecek kadar büyük, cepte taşınabilecek kadar küçük. ideal boyutlarda. yanında bir adet kulak içi kulaklık veriliyor. internet hızı normal. oyun oynamadığın sürece şarjı uzun süre gidiyor. 7 saate kadar film, 60-70 saate yakın müzik dinleyebilirsiniz(emin değilim ama süreler ürün tanıtımında söylendiği gibi). şarj süresi 4-5 saat sürüyor. fiyatı da bu özelliklere göre harika.
Paralel ithalat ürünün Türkiye'de garantisi var fakat distribütör garantisi yok. Samsung Türkiye bakmıyor servisine. İthal eden şirketin teknik servisi bakıyor. Ülkemizde distribütör servisleri bile içler acısı haldeyken ithal eden şirketlerin servisini varın siz düşünün.
-
quote:
Orijinalden alıntı: insanat
quote:
yanlış bılgi!!
parelel ithalat ürünlerin garantisi vardır ama bu garantiyi resmi distribütör değil ithalatçı firma veriri
Benzer içerikler
- istanbulkart cashback
- hepsiburada premium worldcard
- yanımda premium
- popüler prime limitsiz sosyal
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- hepsiburada kaça satıldı
- letgo güvenli ödeme
- tom nedir
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X