Şimdi Ara

Samsung Galaxy S III, 3 Mayıs'ta tanıtılıyor (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
2
Favori
25.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: moment1044

s4 ne zaman çıkacak ?

4 Mayıs.
  • dostlar bu haberin dogrulugu sizce nedir.. engadgette de yok bu haber..

boyleyse kamera 12 mpx..ekran 4.7" ve 1280*720.. yani o videodaki tel. degil.. ki bunda super bi haber..

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur21

dostlar bu haberin dogrulugu sizce nedir.. engadgette de yok bu haber..

boyleyse kamera 12 mpx..ekran 4.7" ve 1280*720.. yani o videodaki tel. degil.. ki bunda super bi haber..

Böyle bişey olacak zaten ama 4.7 inç nedir ya?? Neremize sokucaz bunu?

• quote:

ram aynımı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

ram aynımı ya

oyle gorunuyor.. acikcasi samsung ihonea karsi cihaz urettigi icin ve iphoneun da yakin zamanda 1 gb in uzerine cikamayacagi icin bu konuda rahat galiba...

• yarın tanıtılıyor sonunda
    acaba tanıtım türkiye saatine göre kaçta başlıyor ve canlı izleyebileceğimiz siteler olacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Çıkacagı fıyatı yazıyorum haklıymıssın dersınız telefon turkıyeye geldıgınde. Yalnız hepsıburada , hızlıal , vodafone vs hepsınde fıyat oynamaları olacaktır ama benım verecegım fıyat illa ki birinde olacaktır.

1999 tl.

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: moment1044

s4 ne zaman çıkacak ?

S4 değil de bana S5 lazım...
  • samsung d 7000 tv kullanıyorum ve s2 telefonum var ve tasarımcıyım.. bunları göz önünde bulundurarak adamların bence tasarım konusunda ince cerceve kullanacaklarını
    ayrıca birazdaha ince bir telefon olacagını düşünüyorum. yanlız samsung herzaman kronik sorunlarla çıkmıştır piyasaya. buna örnek verecek olursak

tv için bulutlanma ve ışık sızması sorunu

telefon için ise bana göre şarj sorunu problemii var s 3 içinde mükemmel bir telefon beklemeyin derim . çünkü;

pazarı yavaş yavaş çıta yukselterek elde etmeye çalışan bir firma ve ileride katlanabilir ekranı ileride sunacaklarını düşünüyorum özellikle telefonlarda.. bu söylediğim konsept urun olabilir ama sonrası bence seri uretim olacaktır .

s2 yi bile yeni yeni edinen kişiler var ve bence s2 daha çok yeni bir telefon bu yüzden hemen cok büyük bir satış patlaması beklemiyorum . ben s 2 yi 5 aydır falan kullanıyorum ve daha da kullanılması gereken bir telefon olaark görüyorum . çok cazip bir özellik vs koymadıkları sürece s3 için kendi adıma en az 1 yılım var....

sonuc olarak herzaman birüstü olacaktır bunu herkes biliyor ama bende teknoloji meraklısı biri olarak heyecanlıyım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 2 Mayıs 2012; 12:33:10 >

• sarj problemi sadece samsungda karşılaşılan bir sorun değil..ekran ışığını kısarsanız 1 gün giden şarjınız 1.5 gün olur...iphone ile karşılaştıran arkadaşlarada söyleyeceğim tek şey iphone boardındaki ciplerin %40 a yakını samsung tarafından üretiliyor...kasasında soyulma problemiylede karşılasan görmedim..bende kullanıyorum..telefonada pek nazik davrandığım söylenemez :)..ama zerre çiziği yok..iphone gibi ısınma derdide yok..kullanan arkadaşlar varsa güneşli havada yarım saat kullanın bakın cihaz size ne uyarısı veriyor :)..nese zevkler ve renkler tartışılmaz demişler...iphone 4 den sonra galaxy s2 ye geçen arkadaşlarım renodan bmw ye geçmiş gibi hissediyoruz diyolar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtyy_

sarj problemi sadece samsungda karşılaşılan bir sorun değil..ekran ışığını kısarsanız 1 gün giden şarjınız 1.5 gün olur...iphone ile karşılaştıran arkadaşlarada söyleyeceğim tek şey iphone boardındaki ciplerin %40 a yakını samsung tarafından üretiliyor...kasasında soyulma problemiylede karşılasan görmedim..bende kullanıyorum..telefonada pek nazik davrandığım söylenemez :)..ama zerre çiziği yok..iphone gibi ısınma derdide yok..kullanan arkadaşlar varsa güneşli havada yarım saat kullanın bakın cihaz size ne uyarısı veriyor :)..nese zevkler ve renkler tartışılmaz demişler...iphone 4 den sonra galaxy s2 ye geçen arkadaşlarım renodan bmw ye geçmiş gibi hissediyoruz diyolar :)

+1
  • takip...
  • s serisi çok güzel cihazlar. s 1 kullandım. daha sonra htc hd. ama bir iphone karizması yok nedense android cihazlarda. yanlış anlaşılmasın iphone kullanıcısı falan değilim. ama bende böyle bir önyargı bırakıyor bu cihazlar... ama bu senenin cihazı kesinlikle S 3 olacaktır. orası ayrı konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 2 Mayıs 2012; 13:12:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bufasulyabedava

yarın tanıtılıyor sonunda
    acaba tanıtım türkiye saatine göre kaçta başlıyor ve canlı izleyebileceğimiz siteler olacak mı?

bilgisi olan kimse yok mu?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60389722

S3 ün Hollanda da satışa başlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Mayıs 2012; 17:02:35 >
  • samsungun sitesinde s3 e dair hiç bir şey bulamadım dostlar ne iş
  • quote:

quote:

http://thenextgalaxy.ntvmsnbc.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

quote:

quote:

http://thenextgalaxy.ntvmsnbc.com/

çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıkıştırmadı vallahi... şafak doğan güneş bile bu kadar sıkıştırmadı... son 23 saat 15 dakika... offfff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 2 Mayıs 2012; 21:30:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.