2011 yılı üçüncü çeyreği itibarıyla küresel akıllı telefon pazarında birincilik tahtına oturan Samsung firması, Galaxy S II modeline beyaz rengin ardından pembe renk seçeneğini ekledi. Eklediği pembe renk seçeneğiyle mevcut hedef kitlesini daha da genişletmeyi hedefleyen Samsung'un, anavatanı Güney Kore'de 4 milyon civarında Galaxy S II'yi teknoloji meraklılarıyla buluşturduğu, bu akıllı telefonların 850.000'inin beyaz renkli olduğu bildiriliyor.
Tahmin edebileceğiniz üzere teknik bakımdan siyah veya beyaz renkli versiyonlarına kıyasla herhangi bir farklılık içermeyen pembe Galaxy S II'nin ilk olarak Güney Kore'de satışa sunulması bekleniyor. Ancak akıllı telefonun ilerleyen günlerde diğer ülkelerde de boy göstereceği düşünülüyor.
bon bon sekeri gibi olmus
bu seferki mankeni begenmedim ama telefon guzel olmus.
Bayanlar için biraz iri yarı değil mi ya SGS2? Ne diyeyim değişik bir fikir...
quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
aklında ne var senin? :D
bence telefonun karizma çizilmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: umutarslan.com
quote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
aklında ne var senin? :D
asıl senin aklında ne var dostum? Yok yani konuşurken telefonu kulağa koyduğunuzda kafanın yarısını kaplar yani... Bazıları 4.3"ekrana çok büyük derken hani elde fln durduğunda telefon sırıtmaz mı? Pembe pembe :D
Adamlar kadınlara yönelik galaxy note çıkarıyo siz hala s2 büyük değil mi diyosunuz :) Bana da saçma geliyo ama rengini geçtim de galaxy note u yaparken nasıl hedef kitlemiz kadınlardır diyolar o kısmı çözemedim :)