Şimdi Ara

Samsung Galaxy S II Hakkında Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa bir süre içerisinde cep telefonu almayı düşünüyorum. Yaklaşık 6-7 senedir Nokia N95 kullandım. Kısa süre önce bozuldu. Sık sık telefon değiştiren biri değilim. Bozulana kadar kullanmayı tercih ediyorum. Şu sıralar telefon alabilirim. Bu cihazında ortalama fiyatı 1400 Tl. Verilen paraya değer mi? Ben biraz araştırdım. Ancak sizlere de sormak istedim.

Ayrıca böyle bir telefonu aldığımda çok kısa bir süre içerisinde yeni modelinin çıkmasını istemem. Samsung Galaxy S II nin bir üst versiyonu yani Galaxy S III ün piyasa çıkması ne kadar zaman alır?

Birkaç sorum daha olacak. Telefonu aşağıdaki siteden satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi? Ürünlerin garantisi var mı? Daha önce bu siteyi kullananlar yanıtlarsa sevinirim.

https://www.androidtelefonlari.com/catalog/samsung-galaxy-s2-i9100/installment/

Telefonu bu siteden alırsam elime geçmeden önce sitenin teknik servisi telefona Root ve Overclock yapabiliyor.Tegra oyun driver ı nı yükleyebiliyor. İlk defa Android telefon kullanacağım. Bu işlemleri ben kendim yapabilir miyim?

• Hiç kimse yardım etmeyecek mi?

Orijinalden alıntı: Ëmir

Kısa bir süre içerisinde cep telefonu almayı düşünüyorum. Yaklaşık 6-7 senedir Nokia N95 kullandım. Kısa süre önce bozuldu. Sık sık telefon değiştiren biri değilim. Bozulana kadar kullanmayı tercih ediyorum. Şu sıralar telefon alabilirim. Bu cihazında ortalama fiyatı 1400 Tl. Verilen paraya değer mi? Ben biraz araştırdım. Ancak sizlere de sormak istedim.

Ayrıca böyle bir telefonu aldığımda çok kısa bir süre içerisinde yeni modelinin çıkmasını istemem. Samsung Galaxy S II nin bir üst versiyonu yani Galaxy S III ün piyasa çıkması ne kadar zaman alır?

Birkaç sorum daha olacak. Telefonu aşağıdaki siteden satın almayı düşünüyorum. Site güvenilir mi? Ürünlerin garantisi var mı? Daha önce bu siteyi kullananlar yanıtlarsa sevinirim.

Telefonu bu siteden alırsam elime geçmeden önce sitenin teknik servisi telefona Root ve Overclock yapabiliyor.Tegra oyun driver ı nı yükleyebiliyor. İlk defa Android telefon kullanacağım. Bu işlemleri ben kendim yapabilir miyim?

arkadaşım o siteyi bilmem ama güvenilir değil deniliyor şikayet var com a bakın derim,ucuz etin yahnisi misali ürünü görüp de alın derim nacizane tavsiyem galaxy r almanızdır üst seviye oyun telefonu hatta tegra işlemcisi sayesinde oyun açısından gs2 den daha iyi araştırabilirsiniz,1260 tl ye garantili güvenilir bir media marketten yada satürn gibi gibi mağazalardan alabilirsiniz emin olun pişman olmazsınız üstelik 2,3,6 sürümü ile şarjı 3-4 gün gidiyor tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

Kısa bir süre içerisinde cep telefonu almayı düşünüyorum. Yaklaşık 6-7 senedir Nokia N95 kullandım. Kısa süre önce bozuldu. Sık sık telefon değiştiren biri değilim. Bozulana kadar kullanmayı tercih ediyorum. Şu sıralar telefon alabilirim. Bu cihazında ortalama fiyatı 1400 Tl. Verilen paraya değer mi? Ben biraz araştırdım. Ancak sizlere de sormak istedim.

arkadaşım o siteyi bilmem ama güvenilir değil deniliyor şikayet var com a bakın derim,ucuz etin yahnisi misali ürünü görüp de alın derim nacizane tavsiyem galaxy r almanızdır üst seviye oyun telefonu hatta tegra işlemcisi sayesinde oyun açısından gs2 den daha iyi araştırabilirsiniz,1260 tl ye garantili güvenilir bir media marketten yada satürn gibi gibi mağazalardan alabilirsiniz emin olun pişman olmazsınız üstelik 2,3,6 sürümü ile şarjı 3-4 gün gidiyor tavsiye ederim.

Aslında benim için oyundan ziyade ekran kalitesi ve kamera kalitesi daha önemli. Oyunlar 2. planda. Şuan önerdiğin telefona internetten baktım. Gayet şık duruyor. Özellikleri de oldukça iyi.

http://www.webdenal.com/samsung-i9103_414231.html?ref=akakce&v=1.62.6

Galaxy R kamera kalitesi nasıl? Yani çektiği fotoğrafları ve videoları Galaxy S II ile kıyaslarsak arada büyük fark var mı?

• androidtelefonlari.com dan hiç bişey alma tavsiye etmem.bi ara birisi almıştı burada dert yanıyordu..bayağı bayağı bişeyler olmuş telefona.geri vermek istemiş falan almamışlar.müşteri hizmetlerini falan aramış telefon suratınamı kapatılmış öyle bişeyler vardı..sana tavsiyem bir iki ay bekle galaxy s3 çıksın git al cihazı veya özellikleri seni tatmin etmezse almazsın..note alırsın .oda güzel cihaz ama fazlada büyük gelebilir.s2 de iyi cihaz ama popülerliği düşmekte yavaş yavaş.ama canavar gibi bir cihaz.yinede bekleyemem dersen 1400 peşin ver gerisini taksite bağla note al..hem ekranı büyük hemde işlemcisi iyi.bence değer..

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gelecek3535

quote:

Aslında benim için oyundan ziyade ekran kalitesi ve kamera kalitesi daha önemli. Oyunlar 2. planda. Şuan önerdiğin telefona internetten baktım. Gayet şık duruyor. Özellikleri de oldukça iyi.

http://www.webdenal.com/samsung-i9103_414231.html?ref=akakce&v=1.62.6

Galaxy R kamera kalitesi nasıl? Yani çektiği fotoğrafları ve videoları Galaxy S II ile kıyaslarsak arada büyük fark var mı?

galaxy r süper telefon 5 megapiksel kamera var 3 aydır kullanıyorum donma dahi olmadı,ekran kalitesi süper her tür videoyu açıyor tüm oyunları hd leri açıyor size tavsiyem bir media markete gidin inceleyin telefonda yok yok galaxy s2 nin tek rakibi bu telefondur.

http://resim.donanimhaber.com/m_54234054/mpage_9/key_/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler. Telefonu Androidtelefonları.com dan satın almayı planlıyordum. Uyardığınız için çok teşekkürler. En iyisi o siteye hiç bulaşmamak. En kısa zamanda mediamarkt a gidip Galaxy R inceleyeceğim.

En başta Galaxy Note düşünmüştüm. Ancak cepte taşımak için biraz büyük. Ayrıca İpad 2 kullandığım için Galaxy Note u eledim. Tavsiyelerinize uyarak Galaxy R ı yakından inceleyeceğim.

Son birkaç şey daha sormak istiyorum. Tahmini olarak Galaxy S III Türkiye de ne zaman piyasaya çıkar? 4 çekirdekli işlemciye ve FULL HD ekrana sahip olacağı söyleniyor. Eğer kısa sürede çıkacağı kesinse Galaxy R yada Galaxy S II almaktan vazgeçeceğim
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 4 Mart 2012; 21:30:43 >
  • bence bekle derim..çünki nisan veya mayısta çıkar deniliyor.o yüzden beklemekte yarar var.senin yerinde olsam öyle yapardım.al elinne normal bir telefon iki ay onla idare et.bu arada ipad in keyfini çıkar bence..

GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: wox

bence bekle derim..çünki nisan veya mayısta çıkar deniliyor.o yüzden beklemekte yarar var.senin yerinde olsam öyle yapardım.al elinne normal bir telefon iki ay onla idare et.bu arada ipad in keyfini çıkar bence..

Anlıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • İdareten kullandığım telefon da arızalanınca biran önce telefon almaya karar verdim. Bugün yarın satın almak istiyorum. Büyük ihtimal Galaxy S II alacağım. Galaxy R ve Galaxy S II yi yakından da denedim. Galaxy S II daha çok hoşuma gitti.

Ancak son birkaç şey sormak istiyorum.Acil olarak cevaplarsanız sevinirim. Samsung Galaxy S II ye güncelleme yapmak kolay mı? Yani programını yüklediğimiz zaman kolay bir şekilde güncelleştirmeleri de yükleyebiliyor muyuz?

Forumda birçok şey okudum. Daha önce hiç android telefon kullanmadım.Kafam çok karıştı. Lütfen yardım edin.

Root yapma,Tegra oyun driver ı yükleme,güncelleme yapma... Bilen birisi şu işlemlerin kısaca nasıl yapıldığını anlatabilir mi? İlk defa android telefon kullanacak biri yapabilir mi? Saatlerce forumda ki konuları okumama rağmen tam anlamıyla bilgi sahibi olamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 8 Mart 2012; 18:46:59 >

Baştan sona yapmam gerekenleri kısaca yazar mısınız? Yani örnek olarak

İlk olarak güncelleştirme yapman gerekir, şu şekilde yapabilirsin. Daha sonra şunları yüklemen gerek gibi... Yardımlarınızı bekliyorum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.