Şimdi Ara

Samsung Galaxy S için Android 2.2 güncellemesinin çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Android dünyasının en güçlü telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S için Android 2.2 güncellemesinin ne zaman çıkacağı kesinleşti. 4-inç boyutundaki SuperAMOLED ekranı ve 1GHz'de çalışan Hummingbird işlemcisiyle sınıfının en güçlü temsilcilerinden biri olan Galaxy S, standart olarak Eclair kod adlı Android 2.1 işletim sistemiyle gelirken, Samsung'dan yapılan açıklamaya göre telefonunun M110S kodunu taşıyan Kore versiyonu, Android 2.2 güncellemesini Ağustos ayının hemen başında alacak.

TouchWIZ 3.0 ve diğer tüm arayüz güncellemelerini içereceği belirtilen Android 2.2 güncellemesinin dağıtımı KIE aracılığıyla yapılacak. Galaxy S'in Kore versiyonu için Ağustos ayında yapılacağı açıklanan güncellemenin, telefonunun uluslararası versiyonu için ne zaman hazır olacağı ise henüz bilinmiyor ancak Samsung'un kullanıcıları fazla bekletmeyeceği ve Kore versiyonunu takip eden en kısa sürede Amerika ve diğer pazarlar için de Android 2.2 güncellemesinim yapılacağı düşünülüyor.

• helal olsun.umarim htc biraz akillanir calismalarina hiz verir.aksi halde samsung a piyasayi kaptirir.
  • güzel haber. sanırım bu gidişle desire yerine galaxy s alacağım. Türkiye'ye gelse de görsek bi.
  • çok iyi oldu bu haber.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eths

çok iyi oldu bu haber.

• Tam gaz devam
  • İnşallah Kore için güncelleme çıkardıktan sonra dünyayı es geçmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bu firmalar neden değişik ülkeler için değişik firmware çıkarıyorlar? iOS gibi ülkeden ülkeye değişmeyen firmware neden yayınlayamıyorlar/yayınlamıyorlar?

Samsung i8910HD'de Türkiye'ye firmware çıkarmakta o kadar gecikiyordu ki bazı i8910HD sahipleri arasında para toplayıp elin Almanına FW yazdırdılar.

Görüceksiniz; Bu Android 2.2 desteği Türkiye'ye yılbaşına doğru ancak gelecek. Yine yabancı fw'leri yüklemek için didinip duracağız.

Samsunga yazılım konusunda zerre kadar güvenmiyorum artık. Zaten i8910HD son Samsung telefonumdu. Tekrar Nokiaya döneceğim N8 ile.
  • harika bir telefon... android 2.2 ile flash desteği bu telefonu daha da değerli yapacak..
  • telefon kendısı gelmedıkı guncellemesı gelsın bunlar beklıyorlar ı phone cıksın bizi türkiyede kimse almasın diye....
  • 10 gün içinde bir incelemesini yaparım, siteye eklerim inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ya bu firmalar neden değişik ülkeler için değişik firmware çıkarıyorlar? iOS gibi ülkeden ülkeye değişmeyen firmware neden yayınlayamıyorlar/yayınlamıyorlar?

Samsung i8910HD'de Türkiye'ye firmware çıkarmakta o kadar gecikiyordu ki bazı i8910HD sahipleri arasında para toplayıp elin Almanına FW yazdırdılar.

Görüceksiniz; Bu Android 2.2 desteği Türkiye'ye yılbaşına doğru ancak gelecek. Yine yabancı fw'leri yüklemek için didinip duracağız.

Samsunga yazılım konusunda zerre kadar güvenmiyorum artık. Zaten i8910HD son Samsung telefonumdu. Tekrar Nokiaya döneceğim N8 ile.

yanlız android bildigim kadarıyla zaten bütün dilleri içinde barındırıyor. yanı samsung türkiyenin yapması gereken birşey olmadigi için global olarak update i eşzamanlı alıcak.

• Bu adamlar bu telefonu piyasaya sürmek için neyi bekliyorlar bir türlü anlamış değilim.çok geç kaldılar çok.aylar önce duyruldu.hatta kore'de satışta.ama biz hala galaxy s hakkında türkçe yazılmış bir iki satır bulmaya çabalıyoruz.
  • dun samsung tr yı umıtsızce tekrar aradım pazarlama bolumundenbır yetkılı ıstedım..cıkan beyefendı telefonun normalde temmuz son haftası gıbı stoklarına gırecegını agustos un ılk haftası satısa cıkacagını soyledı.
  • kullanisi cok guzel estetil olarak zaten iphon'a benziyor ama kullanisi iphone'dan cok daha iyi !!!! iphon 4'ten samsung galaxy S ten memnun oldumm kadar kalmamistim samsung galaxy S iphon'la rakip diolar ama bana gore iphon'lardan onde ;) on numara telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.