Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S GT I9000 TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gün önce biraz eski olsa da ilk akıllı telefonum i9000i bir arkadaşımdan aldım ama aldığmda 2.3.3 sürüm yüklüydü elime geçer geçmez kiesden güncelledim. 2.3.6 GINGERBREAD.XXJW4 sürümü yüklendi ama kullanırken aklıma takıldı acaba öncekinde kalsaydım daha mı iyi olurdu ?

364 mb ramin hiç program açık olmamasına rağmen ( Easy Task Killer kulllanıyorum arkaplandaki uygulamaları düzenli aralıklarla öldürüyor) 250 mb'ın altına düşmüyor. Sade Windows XP bile 150 200 mbken androidi yeni tanıyan biri olarak beni çok şaşırttı.

Gps son günlerde sonuç vermemeye başladı. Kasmalar vs oluşuyor.

çok geç açılıyor 5 10 dakikadan önce kendine gelemiyor.

Ama bazen de gayet stabil görünüyor anında cevap veriyor.

Resmi en güncel sürüm bu galiba daha ilerisi yok! Ama oynanmış romlarda en yeni 4.1.1 Jelly Bean var sanırım.

Eski telefon olduğundan illa ki kesin bir tespit vardır. Şimdi Bütün romları tek tek denemek geldi içimden ama yerçekimini yeniden keşfetmenin bir anlamı yok sanırım.

Sizce GT I9000 için en stabil sürüm hangisidir?

Saygılar Sevgiler...

• http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?13-FIRMWARE-Samsung-Galaxy-S-i%E7in-G%FCncel-Resmi-Firmware-Dosyalar%FD-ve-Kurulum-Detaylar%FD en son çıkan sürümü verdigim linkten indir ve odinden kur muhtemelen bütün sorunun çözülür çözülmesse kurulumdan sora wipeleri yaparsın

İstersen bu linkteki costumromuda kurabilirsin http://forum.androidturkiye.net/showthread.php?15010-JB-ROM-JRO03U-Android-4-1-1-v2-OFFICIAL-GNEXUS-STOCK-ROM-19-09-2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 20 Eylül 2012; 15:57:41 >

• verdiğiniz ilk linkteki rom şuanki yüklü olandan daha eski sanırım bu eskiye geri dön mü demek yada daha yeni resmi romlarda var onlar mı iyidir. Kimse stabilite konusunda kesin birşey söyleyemiyor. Custom romlar için bu normal ama kiesten yüklenenlerde de sıkıntı çıkması çok can sıkıcı gerçekten.

Orijinalden alıntı: morphellium

verdiğiniz ilk linkteki rom şuanki yüklü olandan daha eski sanırım bu eskiye geri dön mü demek yada daha yeni resmi romlarda var onlar mı iyidir. Kimse stabilite konusunda kesin birşey söyleyemiyor. Custom romlar için bu normal ama kiesten yüklenenlerde de sıkıntı çıkması çok can sıkıcı gerçekten.

Kiesten yükledigin zan bazen bazen sorun olabiliyor bence en sağlamı odinden stok rom kurmak

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Orijinalden alıntı: morphellium

verdiğiniz ilk linkteki rom şuanki yüklü olandan daha eski sanırım bu eskiye geri dön mü demek yada daha yeni resmi romlarda var onlar mı iyidir. Kimse stabilite konusunda kesin birşey söyleyemiyor. Custom romlar için bu normal ama kiesten yüklenenlerde de sıkıntı çıkması çok can sıkıcı gerçekten.

Kiesten yükledigin zan bazen bazen sorun olabiliyor bence en sağlamı odinden stok rom kurmak

Stock rom dediğiniz resmi olanlar mı ?http://www.samfirmware.com/ da var resmi romlar ordan en sondan başlamak üzere aradığımı bulana kadar eskiye doğru gitmeyi düşünüyorum baktım olmuyo custom romlara geçerim tavsiye edilenlerden bir liste yaptım kendimce ama kafamı karıştıran olay: kurulumlar bazen odin3 yazılımıyla bazen de sdkarttan recovery mode da yapılıyo bunun farkı nedir anlamadım ?

ama kesin bir versiyonun söylenememesi çok acı o kadar çok seçenek var birçoğu sorunlu açıkkaynağın dezavantajı bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morphellium -- 20 Eylül 2012; 20:03:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.